Ολυμπιακός: Σήμερα κρίνεται η Sunel Arena και μαζί ο Λαρεντζάκης
Sunel και Λαρεντζάκης κρίνονται μαζί σε μια καυτή ημέρα.
Η υπόθεση της έδρας του Ολυμπιακού έφτασε στο «τώρα ή ποτέ». Οι συζητήσεις με την ΑΕΚ για τη Sunel Arena συνεχίζονται και μέσα στη μέρα αναμένεται οριστική απάντηση, με τις πιθανότητες να γέρνουν προς συμφωνία αλλά τις υπογραφές να μην έχουν πέσει ακόμη.
Η προθεσμία τελειώνει
Την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, ενώ πιέζει και ο ΕΣΑΚΕ για την κλήρωση και τον κλειδάριθμο που θα χρειαστούν ΑΕΚ και Ολυμπιακός αν συγκατοικήσουν.
Στο τραπέζι υπάρχουν ακόμη λεπτομέρειες για πιθανές φθορές αλλά και το διαφορετικό σύστημα εισιτηρίων των δύο ΚΑΕ. Σόφια, Βελιγράδι, Κρήτη και Κύπρος έχουν αποκλειστεί. Η μόνη ρεαλιστική λύση πίσω από τη Sunel είναι το «Ανδρέας Παπανδρέου», μόλις 4.000 θέσεων.
Μαζί κρίνεται και ο «Λάρι»
Και εδώ μπαίνει ο Λαρεντζάκης. Η ΑΕΚ έχει συμφωνήσει μαζί του για τριετές συμβόλαιο κοντά στα 2 εκατ. ευρώ και συζητά buyout κάτω από 200.000 ευρώ. Αν κλείσει η Sunel, ανοίγει και ο δρόμος της επιστροφής του. Αν χαλάσει, όλα δυσκολεύουν.
