ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Ο λοατκισμός ξεπαστρεύει τα δικαιώματα των γυναικών: Δικαστής στις ΗΠΑ έστειλε άντρα βιαστή ανηλίκων σε γυναικείες φυλακές, επειδή δήλωσε «γυναίκα»!

Η ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντα άρχισε να παράγει παρανοϊκές δικαστικές αποφάσεις και να απειλεί άμεσα την κοινωνική επιβίωση της γυναίκας
Ο λοατκισμός ξεπαστρεύει τα δικαιώματα των γυναικών: Δικαστής στις ΗΠΑ έστειλε άντρα βιαστή ανηλίκων σε γυναικείες φυλακές, επειδή δήλωσε «γυναίκα»!

Είναι ξεκάθαρη πραγματικότητα πλέον ότι το πρώτο και μεγαλύτερο θύμα του λοατκισμού είναι η γυναίκα και τα δικαιώματά της. Και ως προέκταση αυτής της πραγματικότητας, θυματοποιούνται και τα παιδιά.

Στον «εμφύλιο» μετανεωτερικό πόλεμο μεταξύ λοατκισμού και νεοφεμινισμού, τα αφεντικά της Νέας Τάξης δίνουν ξεκάθαρο προβάδισμα στο πρώτο. Διότι ο λοατκισμός έχει μαζικότερη δυνατότητα αλλοίωσης του ανθρώπου, σε σχέση με τον νεοφεμινισμό που αχρηστεύει κοινωνικά μόνο γυναίκες . Επομένως το «καταναλωτικό» κοινό είναι πολύ ευρύτερο για τα αφηγήματα του λοατκισμού.

Αυτές οι δύο τάσεις μπορούν συνεργικά να μεγιστοποιήσουν την αποκτήνωση του ανθρώπου, αλλά δεν θα μπορούσαν να συνυπάρξουν για πολύ καιρό σε αρμονία. Νομοτελειακά η μία τάση θα «καταβροχθίσει» την άλλη και μόνο μία θα απομείνει κυρίαρχη. Εν προκειμένω, μόνο ο λοατκισμός θα ορίζει τις «θηλυκότητες» και τις «ταυτότητες» της κοινωνίας. Και αυτό έχει ήδη αρχίσει να συμβαίνει τα τελευταία χρόνια.

Μπροστά στα μάτια μας διεξάγεται ένας ανελέητος πόλεμος ενάντια στη γυναικεία φύση, τα χαρίσματά της, τα προνόμια της, ακόμα – ακόμα απειλείται και η ίδια η επιβίωσή της. Για παράδειγμα, ο ΛΟΑΤΚΙ+ ακτιβιστής, Γρηγόρης Βαλλιανάτος, μας ενημέρωσε ότι δεν πρέπει να λέμε τη λέξη «γυναίκα», αλλά να λέμε «ο άνθρωπος με τη μήτρα», γιατί ενδέχεται να έχει κάποιος μήτρα που… δεν είναι γυναίκα. Η δε Πολιτεία ωθεί προς απαγόρευση τη λέξη «μητέρα», έκλεψε από τις γυναίκες τη μητρότητα (με το άθλιο νομοσχέδιο περί «γάμων»)  και προετοιμάζει τα πράγματα για να καθιερωθούν οι παρένθετες «κλωσσομηχανές». Στον γυναικείο αθλητισμό, εξακολουθούν εγχειρισμένοι άντρες που δηλώνουν «γυναίκες», να σαρώνουν πρωτιές εκμεταλλευόμενοι τα βιολογικά τους πλεονεκτήματα.

Μία πρόσφατη είδηση που έχει προκαλέσει σάλο στις ΗΠΑ, επιβεβαιώνει όλα τα παραπάνω και μας δείχνει σε τι εφιαλτική πραγματικότητα ωθείται το γυναικείο φύλο. Η Αμερικανίδα δικαστής Sarah Netburn, υπέρμαχος της ΛΟΑΤΚΙ+ ατζέντας και εκλεκτή του Τζο Μπάιντεν, έστειλε έναν καταδικασμένο βιαστή ανηλίκων σε γυναικείες φυλακές, επειδή αυτοπροσδιορίστηκε ως… γυναίκα!

Ο διεστραμμένος παιδεραστής ονομάζεται William McClain, έχει ύψος 1.90, έχει διατηρήσει τα γεννητικά όργανα του βιολογικού φύλου του και απλά άλλαξε το όνομά του σε July Justine Shelby, δηλώνοντας πως δεν επιθυμεί να μεταβεί σε ανδρικές φυλακές. Και η δικαστής Sarah Netburn, προφανώς ταγμένη στην παρανοϊκή ιδεολογία του λοατκισμού, ικανοποίησε το αίτημα του βιαστή και τον έστειλε να εκτίσει την ποινή του δίπλα σε γυναίκες κρατούμενες!

Το ακόμα πιο τραγικό είναι ότι αυτή την ελεεινή απόφαση την πήρε μια γυναίκα, που υποτίθεται θα έπρεπε να είναι πιο ευαισθητοποιημένη σε ζητήματα που αφορούν γυναίκες. Κι όμως δεν ευαισθητοποιήθηκε για τις πραγματικές γυναίκες (τις κρατούμενες), αλλά για ένα καταδικασμένο γομάρι 2 μέτρων που «ρευστοποιήθηκε» προς το συμφέρον του. Δείγμα και αυτό της ακραίας πλύσης εγκεφάλου που προκαλεί ο λοατκισμός.

O βιαστής ανηλίκων δήλωνε άντρας τον καιρό που έκανε τις φρικιαστικές πράξεις του (βρέθηκε ένοχος για βιασμό ενός 9χρονου αγοριού και ενός 17χρονου κοριτσιού), αλλά αντιμετωπίζοντας τη βεβαιότητα της φυλάκισης, άρχισε να αισθάνεται… γυναίκα. Η δε Sarah Netburn απεφάνθη ότι ο βιαστής παιδιών ήταν πλέον «νηφάλιος και απολύτως θηλυκός» όταν διατύπωσε το αίτημα να πάει σε γυναικείες φυλακές, ενώ βιολογικά είναι άντρας.

Φανταστείτε να είστε κάποιος που έχει μια αδερφή, μια μητέρα, μια σύζυγο ή μια κόρη στη φυλακή και ένας δικαστής να αποφασίζει να στείλει δίπλα τους έναν κατά συρροήν βιαστή που το μόνο που έχει αλλάξει επάνω του είναι να κάνει γυναικείο το όνομά του.

Η ιδεολογική διαστροφή μιας λειτουργού της δικαιοσύνης, παραβίασε το δικαίωμα στην ασφάλεια που έχουν εκατοντάδες φυλακισμένες γυναίκες, προκειμένου να κάνει το χατίρι σε ένα κτήνος. Μόνο και μόνο επειδή η ατζέντα που οικειοποιήθηκε το κτήνος υπερισχύει. Μόνο και μόνο επειδή η δικαστής υπηρετεί την προσωπική της ιδεοληψία, η οποία μετατρέπεται πλέον σε κρατικό και υπερεθνικό δόγμα.

Ένα δόγμα σύμφωνα με το οποίο βιάζεις ως άντρας και τιμωρείσαι ως «γυναίκα». Είσαι άντρας και μεγαλώνεις ξένα παιδιά ως «γυναίκα», απολαμβάνεις επιδόματα μητρότητας ως «γυναίκα», αποφεύγεις τη στράτευση ως «γυναίκα», επιβάλλεις την παρουσία σου σε όλα τα μέσα ως «γυναίκα», καταπατάς τα δικαιώματα των γυναικών ως «γυναίκα», παραβιάζεις την ιδιωτικότητα των γυναικών ως «γυναίκα» (σε αποδυτήρια, δημόσιες τουαλέτες, καταστήματα κλπ).

Τα πράγματα οδηγούνται έτσι ώστε ο κάθε ψυχανώμαλος άντρας που θα σφετερίζεται την ταμπέλα της «γυναίκας» ή του «ρευστού φύλλου», θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε ατελείωτα «χαρέμια» από υποψήφια θύματα, γυναίκες απροστάτευτες δηλαδή που το ίδιο το κράτος τις οδηγεί στα δίχτυα των βιαστών.

Όλα αποτέλεσμα μιας τυραννικής ψυχοπάθειας, μιας επιβαλλόμενης σατανοκίνητης ατζέντας που διαλύει όλα τα λογικά, τα φυσικά και τα νομικά όρια που εντός τους αναπτύχθηκε ο ανθρώπινος πολιτισμός.

Καιρός να καταλάβουν οι γυναίκες σε τι κιμαδομηχανή τις οδηγεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων. Οι πραγματικοί κίνδυνοι που αντιμετωπίζουν είναι πολύ βαθύτεροι από ευτελείς αντιπερισπασμούς, όπως το αίτημα να καθιερωθεί ο όρος… «γυναικοκτονία» (λες και η γυναίκα είναι κάτι ξεχωριστό από τον άνθρωπο). Η προστασία της γυναίκας δεν θα επιτευχθεί με το να αποστασιοποιηθεί ακόμα περισσότερο από τον άντρα, αλλά με το να ξαναενωθεί μαζί του ως μία γροθιά στο σύστημα, αναγνωρίζοντας τη μοναδικότητα και τη συμπληρωματικότητα των 2 βιολογικών φύλων.

Γιατί εδώ μιλάμε πλέον για οντολογική εξαφάνιση της γυναίκας από το ίδιο το σύστημα.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η Ευρώπη σε απόλυτη παράνοια – Λειτουργεί σαν βομβιστής αυτοκτονίας που θα πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο

Η Ευρώπη σε απόλυτη παράνοια – Λειτουργεί σαν βομβιστής αυτοκτονίας που θα πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο

Η λογική έχει εγκαταλείψει εντελώς την Ευρώπη και οι ηγεσίες της μας οδηγούν σε ολοκαύτωμα, μέσω μιας αυτοεκπληρούμενης «προφητείας»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας: Διαπρέπουν σε εθνική κατάθλιψη οι Έλληνες, γιατί χάνουνε το άγιο φιλότιμο

Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας: Διαπρέπουν σε εθνική κατάθλιψη οι Έλληνες, γιατί χάνουνε το άγιο φιλότιμο

Διεθνής έκθεση δείχνει ότι οι Έλληνες βυθίζονται στη θλίψη και χάνουν το παραδοσιακό τους φιλότιμο - Τι θα απαντούσε ο Άγιος Παΐσιος γι' αυτό;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Ένα περίκλειστο λόμπι χριστιανοφοβικών απορρίπτει οτιδήποτε το ελληνορθόδοξο και προβάλλει με άνεση τις πιο αισχρές βλασφημίες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μόνο ο Θεός σώνει αυτή τη χώρα – Παραδέχτηκε παράδοση κυριαρχίας ο Χ.Ροζάκης: «Ζητάμε την άδεια των Τούρκων για ό,τι κάνουμε στο Αιγαίο»

Μόνο ο Θεός σώνει αυτή τη χώρα – Παραδέχτηκε παράδοση κυριαρχίας ο Χ.Ροζάκης: «Ζητάμε την άδεια των Τούρκων για ό,τι κάνουμε στο Αιγαίο»

Εθνική μειοδοσία με τη «βούλα» του Χρήστου Ροζάκη - Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση τοποθετεί τουρκόφιλους υφυπουργούς σε θέσεις - κλειδιά

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Γυναίκα σε Λεωφορείο»: Η Ελλάδα έχασε το λεωφορείο της αισθητικής

«Γυναίκα σε Λεωφορείο»: Η Ελλάδα έχασε το λεωφορείο της αισθητικής

Τραγικό άγαλμα στη Θεσσαλονίκη, που συμβολίζει τη... γυναίκα - Πως γίνεται να ορφάνεψε από έμπνευση η Ελλάδα, με τέτοιο πολιτισμό;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Βλασφημία στην Εθνική Πινακοθήκη: Περί τέχνης, ορίων και άλλων «δαιμονίων»

Βλασφημία στην Εθνική Πινακοθήκη: Περί τέχνης, ορίων και άλλων «δαιμονίων»

Απαντήσεις για τις πιο χιλιοειπωμένες ανοησίες που ακούστηκαν προς υπεράσπιση των βλάσφημων έργων στην Εθνική Πινακοθήκη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Σφαγή χριστιανών στη Συρία: Την προδοτική σιωπή των κυβερνώντων, να την καλύψουμε με τη δική μας κραυγή

Σφαγή χριστιανών στη Συρία: Την προδοτική σιωπή των κυβερνώντων, να την καλύψουμε με τη δική μας κραυγή

Αποτροπιασμός με την ξέφρενη κατάσταση στη Συρία - Ελλάδα και Ευρωπαϊκή ένωση νίπτουν τας χείρας τους στο πηχτό αίμα των χριστιανών μαρτύρων

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ως εδώ με τη βλασφημία τους – Με χρήματα των φορολογουμένων χριστιανών εκτίθενται αυτά τα εκτρώματα στην Εθνική Πινακοθήκη!

Ως εδώ με τη βλασφημία τους – Με χρήματα των φορολογουμένων χριστιανών εκτίθενται αυτά τα εκτρώματα στην Εθνική Πινακοθήκη!

Εθνική... τερατοθήκη! - Για 9 μήνες θα προβάλλονται σε δημόσιο ίδρυμα τα τερατουργήματα βλασφημίας στην Παναγία και τους Αγίους μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Κυριάκος Μητσοτάκης – Τέμπη: Το αλαζονικό «bot» που γιουχάρει όλη η χώρα, ξεπέρασε κάθε ρεκόρ αναισχυντίας

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τέμπη: Το αλαζονικό «bot» που γιουχάρει όλη η χώρα, ξεπέρασε κάθε ρεκόρ αναισχυντίας

Αμετανόητος, προκλητικός, αλαζόνας, ο Μητσοτάκης κούνησε το δάχτυλο στον λαό, αντί να λάβει το ιστορικό μήνυμα της 28ης Φεβρουαρίου

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τέμπη: «Όλα αλλάζουν όταν εσύ αλλάζεις» – Οι 57 ψυχές έβαλαν τον ελληνικό λαό ξανά στις ράγες της ιστορίας

Τέμπη: «Όλα αλλάζουν όταν εσύ αλλάζεις» – Οι 57 ψυχές έβαλαν τον ελληνικό λαό ξανά στις ράγες της ιστορίας

Με μπροστάρηδες τις οικογένειες των νεκρών, ο Έλληνας θυμήθηκε ξανά από τι είναι φτιαγμένος - Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο θα αφήσει ιστορία

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Έλεος πια! – Ούτε το αίμα των Τεμπών και τα ρίχτερ των σεισμών δεν μας κάνουν να παρατήσουμε τα καρναβάλια;

Έλεος πια! – Ούτε το αίμα των Τεμπών και τα ρίχτερ των σεισμών δεν μας κάνουν να παρατήσουμε τα καρναβάλια;

Καρναβάλια ακόμα και τώρα; - Πένθος μόνο την 28η Φεβρουαρίου και μετά ξεφάντωμα; - Τι άλλο πρέπει να γίνει για να σοβαρευτούμε;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Συλλαλητήριο – Τέμπη: Να φυσήξει επιτέλους οξυγόνο σε αυτή τη χώρα

Συλλαλητήριο – Τέμπη: Να φυσήξει επιτέλους οξυγόνο σε αυτή τη χώρα

Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις - Με μόνα αιτήματα τη δημοκρατική κάθαρση και τη δικαίωση, είμαστε ενώπιον της μεγαλύτερης συγκέντρωσης της μεταπολίτευσης

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Σκάνδαλο USAID: Ξεμπροστιάζεται η εωσφορική ατζέντα και τα παπαγαλάκια της στην Ελλάδα

Σκάνδαλο USAID: Ξεμπροστιάζεται η εωσφορική ατζέντα και τα παπαγαλάκια της στην Ελλάδα

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και δεν προβλέπεται να κλείσει - Πολλοί είναι εκείνοι στην Ελλάδα που έχουν χάσει τον ύπνο τους

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Βασίλης Καλογήρου: Αιωνία αυτού η μνήμη – Ο ουρανός γιορτάζει έναν μάρτυρα, πριν την ώρα που θα «μιλήσει»

Βασίλης Καλογήρου: Αιωνία αυτού η μνήμη – Ο ουρανός γιορτάζει έναν μάρτυρα, πριν την ώρα που θα «μιλήσει»

Το χαμόγελο του Βασίλη μας κερνάει λίγη από τη χαρά που απολαμβάνει στον παράδεισο - Αντικρύζουμε με δέος εκείνον και την ηρωίδα μητέρα του

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Αυτή τη θρησκεία αίματος στηρίζει η woke κουλτούρα – Δολοφονήθηκε ο πρώτος ανοιχτά γκέι ιμάμης στον κόσμο

Αυτή τη θρησκεία αίματος στηρίζει η woke κουλτούρα – Δολοφονήθηκε ο πρώτος ανοιχτά γκέι ιμάμης στον κόσμο

Ο 57χρονος ιμάμης, Muhsin Hendricks, δολοφονήθηκε από φανατικούς μουσουλμάνους - Την ίδια ώρα οι ΛΟΑΤΚΙ+ λένε εμάς τους χριστιανούς... «σκοταδιστές»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστιανοφοβικός ρατσισμός - Εμπαίζει τον Χριστό ένας κωμικός που υποτίθεται ότι μάχεται για τα Τέμπη - ενώ πολλές οικογένειες θυμάτων στηρίζονται στον Θεό

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΠτΔ – Κώστας Τασούλας: Ήττα της Δημοκρατίας – Εξελέγη ο «κομματάρχης» της ΝΔ σε ένα στημένο μονόπρακτο χωρίς λαϊκή αποδοχή

ΠτΔ – Κώστας Τασούλας: Ήττα της Δημοκρατίας – Εξελέγη ο «κομματάρχης» της ΝΔ σε ένα στημένο μονόπρακτο χωρίς λαϊκή αποδοχή

Συνεχίζεται η κατρακύλα του αξιώματος μετά τη Σακελλαροπούλου - Με ΠτΔ Τασούλα η Δημοκρατία ηττήθηκε από τα... αποδυτήρια

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εισαγωγή στο Άγιο Τριώδιο: Τα «αλητόπαιδα» μαζεύονται πίσω στη μάνα Εκκλησία

Εισαγωγή στο Άγιο Τριώδιο: Τα «αλητόπαιδα» μαζεύονται πίσω στη μάνα Εκκλησία

Ζητά η ψυχή από μόνη της να πάρει οξυγόνο Χριστού - Στην πιο ευλογημένη περίοδο του χρόνου, να εισέλθουμε με το ταπεινό πνεύμα του Τελώνη

Ελευθέριος Ανδρώνης