ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Ουφολογία και «εξωγήινοι»: Άλλη μια γελοία προπαγάνδα τρόμου που επιστράτευσε η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Οι εξωγήινοι έχουν την τιμητική τους από site, διεθνή πρακτορεία, μέχρι και στρατηγούς κρατών - Άλλη μια στημένη προσπάθεια μαζικής τρομοκράτησης
Ουφολογία και «εξωγήινοι»: Άλλη μια γελοία προπαγάνδα τρόμου που επιστράτευσε η Νέα Τάξη Πραγμάτων

Εξωγήινοι και UFOs: Η Νέα Τάξη Πραγμάτων φαίνεται πως δεν αφήνει την παραμικρή ευκαιρία να πάει χαμένη και ανεκμετάλλευτη. Κάθε περίεργο ή ασυνήθιστο γεγονός, χρησιμοποιείται ως φρέσκο καύσιμο για να τροφοδοτήσει την βιομηχανία τρόμου. Και αν δεν υπάρχει τίποτε το ασυνήθιστο, τότε απλά μεγαλοποιούν κάτι υπαρκτό ή επινοούν κάτι από το μηδέν.

Έχουμε πλέον μια νέα καταχώρηση στην παγκόσμια πασαρέλα τρόμου, μια νέα προσπάθεια μαζικής αποβλάκωσης.

Μέσα σε δέκα ημέρες, πέντε «μυστηριώδη» μη επανδρωμένα ιπτάμενα αντικείμενα έθεσαν σε κατάσταση συναγερμού τρία διαφορετικά κράτη. Η πολιτική ηγεσία και τα επιτελεία Άμυνας σε ΗΠΑ, Κίνα και Καναδά βρίσκονται επί ποδός για να αντιμετωπίσουν τα περίεργα αντικείμενα.

Η αρχή της νέας  τρομοϋστερίας έγινε με την εμφάνιση του περιβόητου Κινέζικου «μπαλονιού» που παραβίαζε για μέρες τον εναέριο χώρο των ΗΠΑ ώσπου να καταρριφθεί τελικά από μαχητικό αεροπλάνο. Στην συνέχεια οι ΗΠΑ προχώρησαν σε τρεις καταρρίψεις «αγνώστων ιπτάμενων αντικειμένων» μέσα σε τρεις μέρες, και μάλιστα το ένα από αυτά που καταρρίφθηκε πάνω από τη λίμνη Χιούρον στο Μίσιγκαν, περιγράφθηκε ως «οκτάγωνο».

Πέρα από τα τρομολαγνικά παραμύθια που μας σερβίρονται απροκάλυπτα πλέον, το πιο ρεαλιστικό σενάριο πίσω από αυτό το θέμα είναι ότι βλέπουμε να ξεδιπλώνεται ένα ψυχροπολεμικό σκηνικό μεταξύ των υπερδυνάμεων Δύσης – Ανατολής, με κινήσεις εντυπωσιασμού και χρήση μυστικής τεχνολογίας. Και προκειμένου να μην θιγεί το γόητρο καμίας υπερδύναμης, επιστρατεύονται οι… εξωγήινοι.

Όμως το θέμα δεν μένει ως εκεί. Είναι διαφορετικό να θολώνεις τα νερά με χολυγουντιανές μπαρούφες και διαφορετικό να ωθείς το αφήγημα προς μια συγκεκριμένη κατεύθυνση, δηλαδή να επιδιώκεις να πιστέψει ο κόσμος στην ύπαρξη εξωγήινων.

Αυτοί που κυνηγούν τα «fake news», προβάλλουν συνομωσίες παγκόσμιας εμβέλειας

Όπως μεταδίδει το Reuters (ανάμεσα σε πολλά διεθνή μέσα μεγάλης εμβέλειας που ασχολούνται με το θέμα), o αμερικανός Στρατηγός και επικεφαλής της αεράμυνας των ΗΠΑ, Γκλεν Βαν Χερκ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο πως τα Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα προέρχονται από… εξωγήινους.

Ο Βαν Χερκ ξεκαθάρισε ότι τα τρία αντικείμενα που καταρρίφθηκαν δεν μπορούν να συνδεθούν με το κινεζικό μπαλόνι. «Θα ήμουν ιδιαίτερα προσεκτικός με αυτές τις αναφορές και δεν θα απέδιδα την προέλευσή τους σε κάποια συγκεκριμένη χώρα», σημείωσε, ρίχνοντας λάδι στην φωτιά της συνομωσιολογίας.

Αν ισχυρίζεσαι πως κάποιο ιπτάμενο αντικείμενο δεν προέρχεται από κάποια συγκεκριμένη χώρα, τότε αφήνεις τον μέσο άνθρωπο να υποθέσει ότι ίσως δεν ανήκει και στον συγκεκριμένο πλανήτη.

Βλέπουμε λοιπόν πως αυτοί που επιδιώκουν με λυσσαλέο τρόπο να φιμώσουν την ελεύθερη άποψη προβάλλοντας την δήθεν προστασία μας από τις θεωρίες συνομωσίας, είναι οι ίδιοι που με την μυστικοπάθεια τους και τις σιβυλλικές απαντήσεις τους, «φουντώνουν» την παραφιλολογία σε διεθνές επίπεδο και υποδαυλίζουν μια νέα μαζική υστερία με δήθεν εμφανίσεις εξωγήινων UFO.

Το όλο θέμα ξεπερνάει τα όρια της φαιδρότητας και πέρα από το αυθόρμητο γέλιο που προκαλεί σε κάθε άνθρωπο που διαθέτει ακόμα λειτουργικό εγκέφαλο, οφείλουμε να εξετάζουμε σοβαρά για ποιους λόγους προωθούνται στην επικαιρότητα αυτοί οι βλακώδεις ισχυρισμοί.

Σενάρια επιστημονικής φαντασίας που μέχρι πριν μερικά χρόνια θα φάνταζαν γραφικά και γελοία αν εμφανίζονταν στην δημοσιότητα, σήμερα φτάνουν σε σημείο να εκφράζονται από επίσημα χείλη αξιωματούχων και να αναπαράγονται από όλα τα συστημικά ΜΜΕ της Δύσης, αφήνοντας (σκόπιμα) πάντα ανοιχτό το ενδεχόμενο κάποιας παρέμβασης από εξωγήινο πολιτισμό.

Είναι ολοφάνερο πλέον πως οι δυτικές κυβερνήσεις προσπαθούν να καλλιεργήσουν στην κοινή γνώμη την πεποίθηση πως δεν είμαστε μόνοι στο σύμπαν. Είναι κάτι για το οποίο η βιομηχανία θεάματος έχει δουλέψει πολλές δεκαετίες για να εξοικειώσει τους λαούς με αυτήν την ιδέα.

Εξωγήινοι και Νέα Εποχή

Το σκιώδες κίνημα της Νέας Εποχής υιοθετεί σε μεγάλο βαθμό την λατρεία των εξωγήινων (ή γενικώς των εξωπλανητικών «οντοτήτων»), προσδίδοντας τους εξωπραγματικές και «θεϊκές» δυνάμεις και περιμένοντας τους να «σώσουν» τον καταρρέοντα πολιτισμό της Γης.

Επιπλέον, το ρεύμα αποδοχής της εξωγήινης ζωής έχει και αποκρυφιστικές διαστάσεις, αφού ποντάρει σε μια εναλλακτική κοσμολογία που φλερτάρει άμεσα με τον αποκρυφισμό. Δεν είναι τυχαίο ότι οι περισσότερες σέκτες λατρείας των UFO (που ως επί το πλείστον ευδοκιμούν στην Αμερική) χρησιμοποιούν αποκρυφιστικούς όρους και σε πολλά σημεία ταυτίζονται με την κοσμοθεωρία της Θεοσοφίας, της πλέον εωσφορικής δοξασίας.

Στην Θεοσοφία συναντούμε εξωγήινες οντότητες (ή αλλιώς πνεύματα) που λειτουργούν ως «διδάσκαλοι» και μπορούν να μεταχειριστούν τους ανθρώπους ως «κανάλια» (μέντιουμ δηλαδή) για να επικοινωνήσουν και να μεταδώσουν «γνώσεις». Βλέπουμε πως τα όρια μεταξύ ουφολογίας και εωσφορισμού όχι απλά είναι δυσδιάκριτα, άλλα μάλλον και ταυτίζονται πλήρως, με μια βαθύτερη ματιά στο θέμα.

Σύγχρονοι πατέρες της Εκκλησίας έχουν αναφερθεί στο φαινόμενο των UFO, και έχουν αναλύσει την εωσφορική υπόσταση του θέματος, ενώ έχουν προειδοποιήσει πως στους έσχατους καιρούς θα χρησιμοποιηθούν πολλά ψευδοσημεία (και) μέσω μυστικής τεχνολογίας, ώστε να πλανηθεί η ανθρωπότητα. Για παράδειγμα, η τεχνολογία των τρισδιάστατων ολογραμμάτων γνωρίζει τρομακτική εξέλιξη και χρηματοδοτείται αδρά από κολοσσούς όπως η Microsoft. Ήδη οι οφθαλμαπάτες που μπορούν δημιουργηθούν μέσω ειδικών προβολέων είναι φοβερά πειστικές και η τεχνολογία τους βρίσκεται πιο μπροστά από όσο νομίζει το ευρύ κοινό.

Το αφήγημα των «εξωγήινων» θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί ως ένα μέσο ώστε να ενοποιηθεί η ανθρωπότητα εναντίον ενός κοινού «εχθρού» (ή κοινού «φίλου») και παράλληλα να ισοπεδωθούν μια και καλή οι κοσμοθεωρίες όλων των θρησκειών, να κλονιστεί η πίστη της συντριπτικής πλειοψηφίας των πιστών, ώστε να επικρατήσει εύκολα η Πανθρησκεία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.

Σε κάθε περίπτωση το θέμα της διεθνούς προβολής των υποτιθέμενων εξωγήινων πρέπει να αντιμετωπίζεται μόνο με δυσπιστία, εγρήγορση και διεισδυτική εξέταση. Ειδικά στην Ορθοδοξία που κατέχει ολόκληρη την αλήθεια και μας έχει παραδώσει όλα τα απαραίτητα σημεία για να αναγνωρίσουμε τις επερχόμενες πλάνες, δεν δικαιολογείται κανένας πιστός να κλονίζεται από αυτήν την γελοία προπαγάνδα τρόμου.

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: 25η Μαρτίου: Tο σπαθί της Επανάστασης ακονίστηκε στην πέτρα της πίστεως

25η Μαρτίου: Tο σπαθί της Επανάστασης ακονίστηκε στην πέτρα της πίστεως

Κάθε προσευχή, κάθε μάχη και κάθε λόγος των ηρώων του '21 μαρτυρούν ένα καταπληκτικό θαύμα που όμοιο του δεν είδε ποτέ η ιστορία

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η Ευρώπη σε απόλυτη παράνοια – Λειτουργεί σαν βομβιστής αυτοκτονίας που θα πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο

Η Ευρώπη σε απόλυτη παράνοια – Λειτουργεί σαν βομβιστής αυτοκτονίας που θα πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο

Η λογική έχει εγκαταλείψει εντελώς την Ευρώπη και οι ηγεσίες της μας οδηγούν σε ολοκαύτωμα, μέσω μιας αυτοεκπληρούμενης «προφητείας»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας: Διαπρέπουν σε εθνική κατάθλιψη οι Έλληνες, γιατί χάνουνε το άγιο φιλότιμο

Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας: Διαπρέπουν σε εθνική κατάθλιψη οι Έλληνες, γιατί χάνουνε το άγιο φιλότιμο

Διεθνής έκθεση δείχνει ότι οι Έλληνες βυθίζονται στη θλίψη και χάνουν το παραδοσιακό τους φιλότιμο - Τι θα απαντούσε ο Άγιος Παΐσιος γι' αυτό;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Ένα περίκλειστο λόμπι χριστιανοφοβικών απορρίπτει οτιδήποτε το ελληνορθόδοξο και προβάλλει με άνεση τις πιο αισχρές βλασφημίες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μόνο ο Θεός σώνει αυτή τη χώρα – Παραδέχτηκε παράδοση κυριαρχίας ο Χ.Ροζάκης: «Ζητάμε την άδεια των Τούρκων για ό,τι κάνουμε στο Αιγαίο»

Μόνο ο Θεός σώνει αυτή τη χώρα – Παραδέχτηκε παράδοση κυριαρχίας ο Χ.Ροζάκης: «Ζητάμε την άδεια των Τούρκων για ό,τι κάνουμε στο Αιγαίο»

Εθνική μειοδοσία με τη «βούλα» του Χρήστου Ροζάκη - Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση τοποθετεί τουρκόφιλους υφυπουργούς σε θέσεις - κλειδιά

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Γυναίκα σε Λεωφορείο»: Η Ελλάδα έχασε το λεωφορείο της αισθητικής

«Γυναίκα σε Λεωφορείο»: Η Ελλάδα έχασε το λεωφορείο της αισθητικής

Τραγικό άγαλμα στη Θεσσαλονίκη, που συμβολίζει τη... γυναίκα - Πως γίνεται να ορφάνεψε από έμπνευση η Ελλάδα, με τέτοιο πολιτισμό;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Βλασφημία στην Εθνική Πινακοθήκη: Περί τέχνης, ορίων και άλλων «δαιμονίων»

Βλασφημία στην Εθνική Πινακοθήκη: Περί τέχνης, ορίων και άλλων «δαιμονίων»

Απαντήσεις για τις πιο χιλιοειπωμένες ανοησίες που ακούστηκαν προς υπεράσπιση των βλάσφημων έργων στην Εθνική Πινακοθήκη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Σφαγή χριστιανών στη Συρία: Την προδοτική σιωπή των κυβερνώντων, να την καλύψουμε με τη δική μας κραυγή

Σφαγή χριστιανών στη Συρία: Την προδοτική σιωπή των κυβερνώντων, να την καλύψουμε με τη δική μας κραυγή

Αποτροπιασμός με την ξέφρενη κατάσταση στη Συρία - Ελλάδα και Ευρωπαϊκή ένωση νίπτουν τας χείρας τους στο πηχτό αίμα των χριστιανών μαρτύρων

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ως εδώ με τη βλασφημία τους – Με χρήματα των φορολογουμένων χριστιανών εκτίθενται αυτά τα εκτρώματα στην Εθνική Πινακοθήκη!

Ως εδώ με τη βλασφημία τους – Με χρήματα των φορολογουμένων χριστιανών εκτίθενται αυτά τα εκτρώματα στην Εθνική Πινακοθήκη!

Εθνική... τερατοθήκη! - Για 9 μήνες θα προβάλλονται σε δημόσιο ίδρυμα τα τερατουργήματα βλασφημίας στην Παναγία και τους Αγίους μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Κυριάκος Μητσοτάκης – Τέμπη: Το αλαζονικό «bot» που γιουχάρει όλη η χώρα, ξεπέρασε κάθε ρεκόρ αναισχυντίας

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τέμπη: Το αλαζονικό «bot» που γιουχάρει όλη η χώρα, ξεπέρασε κάθε ρεκόρ αναισχυντίας

Αμετανόητος, προκλητικός, αλαζόνας, ο Μητσοτάκης κούνησε το δάχτυλο στον λαό, αντί να λάβει το ιστορικό μήνυμα της 28ης Φεβρουαρίου

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τέμπη: «Όλα αλλάζουν όταν εσύ αλλάζεις» – Οι 57 ψυχές έβαλαν τον ελληνικό λαό ξανά στις ράγες της ιστορίας

Τέμπη: «Όλα αλλάζουν όταν εσύ αλλάζεις» – Οι 57 ψυχές έβαλαν τον ελληνικό λαό ξανά στις ράγες της ιστορίας

Με μπροστάρηδες τις οικογένειες των νεκρών, ο Έλληνας θυμήθηκε ξανά από τι είναι φτιαγμένος - Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο θα αφήσει ιστορία

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Έλεος πια! – Ούτε το αίμα των Τεμπών και τα ρίχτερ των σεισμών δεν μας κάνουν να παρατήσουμε τα καρναβάλια;

Έλεος πια! – Ούτε το αίμα των Τεμπών και τα ρίχτερ των σεισμών δεν μας κάνουν να παρατήσουμε τα καρναβάλια;

Καρναβάλια ακόμα και τώρα; - Πένθος μόνο την 28η Φεβρουαρίου και μετά ξεφάντωμα; - Τι άλλο πρέπει να γίνει για να σοβαρευτούμε;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Συλλαλητήριο – Τέμπη: Να φυσήξει επιτέλους οξυγόνο σε αυτή τη χώρα

Συλλαλητήριο – Τέμπη: Να φυσήξει επιτέλους οξυγόνο σε αυτή τη χώρα

Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις - Με μόνα αιτήματα τη δημοκρατική κάθαρση και τη δικαίωση, είμαστε ενώπιον της μεγαλύτερης συγκέντρωσης της μεταπολίτευσης

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Σκάνδαλο USAID: Ξεμπροστιάζεται η εωσφορική ατζέντα και τα παπαγαλάκια της στην Ελλάδα

Σκάνδαλο USAID: Ξεμπροστιάζεται η εωσφορική ατζέντα και τα παπαγαλάκια της στην Ελλάδα

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και δεν προβλέπεται να κλείσει - Πολλοί είναι εκείνοι στην Ελλάδα που έχουν χάσει τον ύπνο τους

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Βασίλης Καλογήρου: Αιωνία αυτού η μνήμη – Ο ουρανός γιορτάζει έναν μάρτυρα, πριν την ώρα που θα «μιλήσει»

Βασίλης Καλογήρου: Αιωνία αυτού η μνήμη – Ο ουρανός γιορτάζει έναν μάρτυρα, πριν την ώρα που θα «μιλήσει»

Το χαμόγελο του Βασίλη μας κερνάει λίγη από τη χαρά που απολαμβάνει στον παράδεισο - Αντικρύζουμε με δέος εκείνον και την ηρωίδα μητέρα του

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Αυτή τη θρησκεία αίματος στηρίζει η woke κουλτούρα – Δολοφονήθηκε ο πρώτος ανοιχτά γκέι ιμάμης στον κόσμο

Αυτή τη θρησκεία αίματος στηρίζει η woke κουλτούρα – Δολοφονήθηκε ο πρώτος ανοιχτά γκέι ιμάμης στον κόσμο

Ο 57χρονος ιμάμης, Muhsin Hendricks, δολοφονήθηκε από φανατικούς μουσουλμάνους - Την ίδια ώρα οι ΛΟΑΤΚΙ+ λένε εμάς τους χριστιανούς... «σκοταδιστές»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Η τρισάθλια αφίσα της παράστασής του, που χλευάζει τον Χριστό – Όπου δεν χωρούν ταλέντο – χωρούν τη βλασφημία

Χριστιανοφοβικός ρατσισμός - Εμπαίζει τον Χριστό ένας κωμικός που υποτίθεται ότι μάχεται για τα Τέμπη - ενώ πολλές οικογένειες θυμάτων στηρίζονται στον Θεό

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΠτΔ – Κώστας Τασούλας: Ήττα της Δημοκρατίας – Εξελέγη ο «κομματάρχης» της ΝΔ σε ένα στημένο μονόπρακτο χωρίς λαϊκή αποδοχή

ΠτΔ – Κώστας Τασούλας: Ήττα της Δημοκρατίας – Εξελέγη ο «κομματάρχης» της ΝΔ σε ένα στημένο μονόπρακτο χωρίς λαϊκή αποδοχή

Συνεχίζεται η κατρακύλα του αξιώματος μετά τη Σακελλαροπούλου - Με ΠτΔ Τασούλα η Δημοκρατία ηττήθηκε από τα... αποδυτήρια

Ελευθέριος Ανδρώνης