ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΑΝΔΡΩΝΗΣ

Σαπίλα δίχως σταματημό – «Δεν είναι κακό να παντρεύονται τα ξαδέρφια» (!) – Το έγραψε ο Economist, το αντέγραψε η «προοδευτική» LiFO!

Από τον καπιταλιστικό κόσμο του Economist, μέχρι την «δικαιωματιστική» LiFO, ένα Copy+Paste δρόμος - Η αιμομιξία παρουσιάζεται ως νέο «δικαίωμα»!
Σαπίλα δίχως σταματημό – «Δεν είναι κακό να παντρεύονται τα ξαδέρφια» (!) – Το έγραψε ο Economist, το αντέγραψε η «προοδευτική» LiFO!

Όσοι διατύπωσαν την άποψη ότι το νομοσχέδιο για τις ΛΟΑΤΚΙ+ «οικογένειες», θα ήταν το πρώτο σάλτο σε έναν ηθικό γκρεμό δίχως τέλος, επιβεβαιώθηκαν απόλυτα και μάλιστα πολύ γρήγορα. Δεν στέγνωσε ακόμα το μελάνι από τις υπογραφές των πολιτικών που θανάτωσαν την ελληνική οικογένεια, και ο βόθρος των συστημικών ΜΜΕ άρχισε να αναβλύζει νέα λύματα βρωμερής προπαγάνδας.

Αφού διέφθειραν τη μητρότητα και την πατρότητα και αφού λήστεψαν το δικαίωμα του παιδιού να μεγαλώνει με τους βιολογικούς γονείς του, πάνε τώρα να καταρρίψουν νέα ηθικά όρια. Πάνε να ισοπεδώσουν ακόμα πιο σοβαρά κοινωνικά ταμπού. Η θρησκεία του ΛΟΑΤΚΙσμού ξεκίνησε το κήρυγμα υπέρ της αιμομιξίας.

Και αν κάποιο Μέσο κατέχει τα πρωτεία στο λανσάρισμα της ανωμαλίας, αυτό δεν είναι άλλο από την «προοδευτική» χαβούζα της LiFO. Από την αποχέτευση που λέγεται συντακτική ομάδα της LiFO, προωθούνται εδώ και χρόνια προς την κοινωνία όλες οι διαστροφές που (δεν) μπορεί να συλλάβει ανθρώπινος νους.

Και ποιοι στηρίζουν αυτό το αποχετευτικό σύστημα προπαγάνδας, για να έχει απρόσκοπτη ροή προς το αναγνωστικό κοινό; Να θυμίσω απλά ότι η LiFO διακρίνεται στις πρώτες θέσεις ανάμεσα στους «πρωταθλητές» της λίστας Πέτσα. Για να μας πει σήμερα ότι φτάνει η ώρα που θα ευχόμαστε «βίον ανθόσπαρτον» σε πρώτα ξαδέρφια.

«Τελικά, είναι κακό να παντρεύονται τα πρώτα ξαδέλφια;», γράφει ο τίτλος του άρθρου της LiFO που «ανέβηκε» μόλις 5 μέρες μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τους γκέι. Και σημειώνει ότι στην Ευρώπη οι περισσότερες χώρες δεν απαγορεύουν τους γάμους μεταξύ πρώτων ξαδέρφων, και η Ελλάδα αποτελεί εξαίρεση.

Χρησιμοποιούν – δηλαδή – το ίδιο ηλίθιο επιχείρημα που πιπίλιζαν εδώ και βδομάδες για τους γκέι γάμους. Το επιχείρημα του «ανήκουμε στη Δύση». Ότι επειδή ο κτηνοβάτης Γερμανός, ο παιδεραστής Ολλανδός και ο τραβεστί Αμερικάνος ψήφισαν υπέρ των γκέι γάμων, πρέπει κι εμείς να προφτάσουμε την «πρόοδό» τους. Επειδή 16 χώρες της ΕΕ είχαν νομιμοποιήσει τους γκέι γάμους, η Ελλάδα έπρεπε να γίνει η 17η που θα στεφανώσει την ανωμαλία.

Τα αφεντικά των «δικαιωματιστών» βρωμάνε καπιταλισμό

Το ότι η LiFO υποστηρίζει μια (ακόμα) ανωμαλία, δεν έχει τόσο ενδιαφέρον (είναι αναμενόμενο) – όσο έχει η ροή της προπαγάνδας που χρησιμοποιεί η φυλλάδα αυτή. Δηλαδή το από πού παίρνει κατευθυντήριες γραμμές. Προσέξτε τι εννοώ. Το άρθρο που ανάρτησε η LiFO στις 20 Φεβρουαρίου είναι σχεδόν πανομοιότυπο με άρθρο που δημοσιεύτηκε στον Economist, 5 μέρες πριν, στις 15 Φεβρουαρίου. Τα δύο άρθρα έχουν ακόμα και την ίδια εικόνα, με ένα ζευγάρι να φιλιέται μέσα σε μία «θάλασσα» από αλυσίδες DNA.

Το βδελυρό άρθρο του Economist φέρει τίτλο: «Ο γάμος των ξαδερφιών είναι πιθανότατα μια χαρά, στις περισσότερες περιπτώσεις» και παραθέτει τα ίδια στοιχεία που αναπαρήγαγε και η LiFO, τα οποία συνηγορούν υπέρ του αιμομικτικού γάμου. Αναφέρεται ότι οι γενετιστές δεν εντοπίζουν σχεδόν κανένα πρόβλημα σε αυτή τη μίξη (εδώ θα σκίζουν τα πτυχία τους πολλοί επιστήμονες) και ότι οι νόμοι που απαγορεύουν τον γάμο μεταξύ ξαδερφιών, είναι προϊόντα «διάκρισης». Τα ξαδερφάκια δηλαδή, δεν έχουν ίσα δικαιώματα στον γάμο με τους μη αιμομίκτες, άρα αδικούνται. Το ίδιο ακριβώς επιχείρημα πού χρησιμοποιήθηκε για το «νομοσχέδιο για την ισότητα στον γάμο» που ψηφίστηκε στη Βουλή.

Προσέξτε όμως τη ροή της προπαγάνδας. Ποιος είναι εντολέας και ποιος είναι εντολοδόχος. Η «προοδευτική» αριστερόστροφη LiFO, φιλοξενεί το προπαγανδιστικό υλικό της «βίβλου» του νεοφιλελεύθερου αγγλοσαξωνικού καπιταλισμού που λέγεται Economist. Όπως ακριβώς και οι ιδεολογικοί επίγονοι των Ναζί που συνεδριάζουν στο Νταβός, δίνουν ντιρεκτίβες στα think tanks της «τραβεστί» νεοαριστεράς που κυριαρχεί στα ευρωπαϊκά κράτη. Η μεγάλη επανεκκίνηση εκπορεύεται από τα βασιλικά παλάτια της «ελίτ», και ο woke «προοδευτισμός» τη μεταφέρει στο ευρύ κοινό.

Ασφαλώς δεν ανακαλύπτουμε την… Αμερική. Εδώ οι ΗΠΑ «αγόρασαν» την κεντροαριστερή αντιπολίτευση της Ελλάδας, τη LiFO θα άφηνε εκτός συστήματος; Για όσους εξετάζουν τα γεγονότα ενδελεχώς και χωρίς παρωπίδες, είναι γνωστό εδώ και χρόνια από πού παίρνουν «γραμμή» όλες οι δυνάμεις του «προοδευτισμού» που οδηγούν τους λαούς στην αποκτήνωση. Αυτά τα λέμε μπας και ξεκινήσουν να πέφτουν κάποιοι καλοπροαίρετοι «ρομαντικοί» από τα ροζ συννεφάκια τους, που πιστεύουν ότι αυτός ο πόλεμος προπαγάνδας γίνεται όντως για τα δικαιώματα.

Μπορούμε να οδηγηθούμε σε μερικούς ενδιαφέροντες συνειρμούς, σημειώνοντας ότι σε μια περίοδο που το Ευρωκοινοβούλιο καταδίκασε την Ελλάδα ως κράτος ανομίας και ανελευθερίας, ο Economist έκανε ανέλπιστο επικοινωνιακό δωράκι στον Έλληνα πρωθυπουργό που συνέπεσε χρονικά με την ψήφιση του ΛΟΑΤΚΙ νομοσχεδίου, κατατάσσοντας την Ελλάδα στην 20η θέση των… καλύτερων δημοκρατιών. Κάτι που ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε «σημαία» στην ομιλία του τη 15η Φεβρουαρίου.

Έτσι λοιπόν έχουμε ένα νέο «γαϊτανάκι». Τα ξαδέρφια αδικούνται από τον νόμο που δεν τους αφήνει να παντρεύονται μεταξύ τους. Μετά θα τους φανούν αδικημένα και τα αδέρφια, ετεροφυλόφιλα ή ομοφυλόφιλα. Ύστερα θα καταγγείλουν την αδικία να μην μπορεί να παντρευτεί η μάνα το παιδί και ο πατέρας τον γιό του, βιολογικό ή θετό. Αδικίες τέτοιες θα βρίσκονται πολλές από εδώ και πέρα. Και αφού υπάρχει «αγάπη» γιατί να μην αποκατασταθούν; Πάντα θα υπάρχουν πρόχειροι γενετιστές και «ειδικοί», για να βάζουν τη τζίφρα τους στην κάθε ανωμαλία. Πάντα θα υπάρχουν μερικές μελέτες κατά παραγγελία για να δίνουν κύρος στην αποκτήνωση…

 

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η woke δικτατορία επελαύνει σε ΕΕ-Βρετανία: Δημοτικό σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο απαγόρευσε τη γιορτή του Πάσχα λόγω «συμπεριληπτικότητας»

Η woke δικτατορία επελαύνει σε ΕΕ-Βρετανία: Δημοτικό σχολείο στο Ηνωμένο Βασίλειο απαγόρευσε τη γιορτή του Πάσχα λόγω «συμπεριληπτικότητας»

Ο διωγμός του Χριστιανισμού συνεχίζεται - Σταμάτησαν τους καθιερωμένους εορτασμούς του Πάσχα για να μην ενοχλούνται οι μουσουλμάνοι μετανάστες!

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Συνθήματα της ΣΜΥΝ: Όποιος τιμωρήσει αυτά τα παιδιά, ας μετακομίσει μια ώρα αρχύτερα στην Τουρκία να υπηρετεί τον «εφέντη» του

Συνθήματα της ΣΜΥΝ: Όποιος τιμωρήσει αυτά τα παιδιά, ας μετακομίσει μια ώρα αρχύτερα στην Τουρκία να υπηρετεί τον «εφέντη» του

Κάτω τα χέρια από το μέλλον της Ελλάδας! - Έπαθαν αλλεργία με τον πατριωτικό ενθουσιασμό της ΣΜΥΝ, οι τουρκόφιλοι και οι υμνητές των pride

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: 25η Μαρτίου: Tο σπαθί της Επανάστασης ακονίστηκε στην πέτρα της πίστεως

25η Μαρτίου: Tο σπαθί της Επανάστασης ακονίστηκε στην πέτρα της πίστεως

Κάθε προσευχή, κάθε μάχη και κάθε λόγος των ηρώων του '21 μαρτυρούν ένα καταπληκτικό θαύμα που όμοιο του δεν είδε ποτέ η ιστορία

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Η Ευρώπη σε απόλυτη παράνοια – Λειτουργεί σαν βομβιστής αυτοκτονίας που θα πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο

Η Ευρώπη σε απόλυτη παράνοια – Λειτουργεί σαν βομβιστής αυτοκτονίας που θα πυροδοτήσει τον 3ο Παγκόσμιο

Η λογική έχει εγκαταλείψει εντελώς την Ευρώπη και οι ηγεσίες της μας οδηγούν σε ολοκαύτωμα, μέσω μιας αυτοεκπληρούμενης «προφητείας»

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας: Διαπρέπουν σε εθνική κατάθλιψη οι Έλληνες, γιατί χάνουνε το άγιο φιλότιμο

Έκθεση Παγκόσμιας Ευτυχίας: Διαπρέπουν σε εθνική κατάθλιψη οι Έλληνες, γιατί χάνουνε το άγιο φιλότιμο

Διεθνής έκθεση δείχνει ότι οι Έλληνες βυθίζονται στη θλίψη και χάνουν το παραδοσιακό τους φιλότιμο - Τι θα απαντούσε ο Άγιος Παΐσιος γι' αυτό;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Ένα περίκλειστο λόμπι χριστιανοφοβικών απορρίπτει οτιδήποτε το ελληνορθόδοξο και προβάλλει με άνεση τις πιο αισχρές βλασφημίες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μόνο ο Θεός σώνει αυτή τη χώρα – Παραδέχτηκε παράδοση κυριαρχίας ο Χ.Ροζάκης: «Ζητάμε την άδεια των Τούρκων για ό,τι κάνουμε στο Αιγαίο»

Μόνο ο Θεός σώνει αυτή τη χώρα – Παραδέχτηκε παράδοση κυριαρχίας ο Χ.Ροζάκης: «Ζητάμε την άδεια των Τούρκων για ό,τι κάνουμε στο Αιγαίο»

Εθνική μειοδοσία με τη «βούλα» του Χρήστου Ροζάκη - Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση τοποθετεί τουρκόφιλους υφυπουργούς σε θέσεις - κλειδιά

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Γυναίκα σε Λεωφορείο»: Η Ελλάδα έχασε το λεωφορείο της αισθητικής

«Γυναίκα σε Λεωφορείο»: Η Ελλάδα έχασε το λεωφορείο της αισθητικής

Τραγικό άγαλμα στη Θεσσαλονίκη, που συμβολίζει τη... γυναίκα - Πως γίνεται να ορφάνεψε από έμπνευση η Ελλάδα, με τέτοιο πολιτισμό;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Βλασφημία στην Εθνική Πινακοθήκη: Περί τέχνης, ορίων και άλλων «δαιμονίων»

Βλασφημία στην Εθνική Πινακοθήκη: Περί τέχνης, ορίων και άλλων «δαιμονίων»

Απαντήσεις για τις πιο χιλιοειπωμένες ανοησίες που ακούστηκαν προς υπεράσπιση των βλάσφημων έργων στην Εθνική Πινακοθήκη

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Σφαγή χριστιανών στη Συρία: Την προδοτική σιωπή των κυβερνώντων, να την καλύψουμε με τη δική μας κραυγή

Σφαγή χριστιανών στη Συρία: Την προδοτική σιωπή των κυβερνώντων, να την καλύψουμε με τη δική μας κραυγή

Αποτροπιασμός με την ξέφρενη κατάσταση στη Συρία - Ελλάδα και Ευρωπαϊκή ένωση νίπτουν τας χείρας τους στο πηχτό αίμα των χριστιανών μαρτύρων

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Ως εδώ με τη βλασφημία τους – Με χρήματα των φορολογουμένων χριστιανών εκτίθενται αυτά τα εκτρώματα στην Εθνική Πινακοθήκη!

Ως εδώ με τη βλασφημία τους – Με χρήματα των φορολογουμένων χριστιανών εκτίθενται αυτά τα εκτρώματα στην Εθνική Πινακοθήκη!

Εθνική... τερατοθήκη! - Για 9 μήνες θα προβάλλονται σε δημόσιο ίδρυμα τα τερατουργήματα βλασφημίας στην Παναγία και τους Αγίους μας

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Κυριάκος Μητσοτάκης – Τέμπη: Το αλαζονικό «bot» που γιουχάρει όλη η χώρα, ξεπέρασε κάθε ρεκόρ αναισχυντίας

Κυριάκος Μητσοτάκης – Τέμπη: Το αλαζονικό «bot» που γιουχάρει όλη η χώρα, ξεπέρασε κάθε ρεκόρ αναισχυντίας

Αμετανόητος, προκλητικός, αλαζόνας, ο Μητσοτάκης κούνησε το δάχτυλο στον λαό, αντί να λάβει το ιστορικό μήνυμα της 28ης Φεβρουαρίου

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Τέμπη: «Όλα αλλάζουν όταν εσύ αλλάζεις» – Οι 57 ψυχές έβαλαν τον ελληνικό λαό ξανά στις ράγες της ιστορίας

Τέμπη: «Όλα αλλάζουν όταν εσύ αλλάζεις» – Οι 57 ψυχές έβαλαν τον ελληνικό λαό ξανά στις ράγες της ιστορίας

Με μπροστάρηδες τις οικογένειες των νεκρών, ο Έλληνας θυμήθηκε ξανά από τι είναι φτιαγμένος - Το μεγαλειώδες συλλαλητήριο θα αφήσει ιστορία

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Έλεος πια! – Ούτε το αίμα των Τεμπών και τα ρίχτερ των σεισμών δεν μας κάνουν να παρατήσουμε τα καρναβάλια;

Έλεος πια! – Ούτε το αίμα των Τεμπών και τα ρίχτερ των σεισμών δεν μας κάνουν να παρατήσουμε τα καρναβάλια;

Καρναβάλια ακόμα και τώρα; - Πένθος μόνο την 28η Φεβρουαρίου και μετά ξεφάντωμα; - Τι άλλο πρέπει να γίνει για να σοβαρευτούμε;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Συλλαλητήριο – Τέμπη: Να φυσήξει επιτέλους οξυγόνο σε αυτή τη χώρα

Συλλαλητήριο – Τέμπη: Να φυσήξει επιτέλους οξυγόνο σε αυτή τη χώρα

Χωρίς κομματικές αγκυλώσεις - Με μόνα αιτήματα τη δημοκρατική κάθαρση και τη δικαίωση, είμαστε ενώπιον της μεγαλύτερης συγκέντρωσης της μεταπολίτευσης

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Σκάνδαλο USAID: Ξεμπροστιάζεται η εωσφορική ατζέντα και τα παπαγαλάκια της στην Ελλάδα

Σκάνδαλο USAID: Ξεμπροστιάζεται η εωσφορική ατζέντα και τα παπαγαλάκια της στην Ελλάδα

Ο ασκός του Αιόλου άνοιξε και δεν προβλέπεται να κλείσει - Πολλοί είναι εκείνοι στην Ελλάδα που έχουν χάσει τον ύπνο τους

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Βασίλης Καλογήρου: Αιωνία αυτού η μνήμη – Ο ουρανός γιορτάζει έναν μάρτυρα, πριν την ώρα που θα «μιλήσει»

Βασίλης Καλογήρου: Αιωνία αυτού η μνήμη – Ο ουρανός γιορτάζει έναν μάρτυρα, πριν την ώρα που θα «μιλήσει»

Το χαμόγελο του Βασίλη μας κερνάει λίγη από τη χαρά που απολαμβάνει στον παράδεισο - Αντικρύζουμε με δέος εκείνον και την ηρωίδα μητέρα του

Ελευθέριος Ανδρώνης
Ελευθέριος Ανδρώνης: Αυτή τη θρησκεία αίματος στηρίζει η woke κουλτούρα – Δολοφονήθηκε ο πρώτος ανοιχτά γκέι ιμάμης στον κόσμο

Αυτή τη θρησκεία αίματος στηρίζει η woke κουλτούρα – Δολοφονήθηκε ο πρώτος ανοιχτά γκέι ιμάμης στον κόσμο

Ο 57χρονος ιμάμης, Muhsin Hendricks, δολοφονήθηκε από φανατικούς μουσουλμάνους - Την ίδια ώρα οι ΛΟΑΤΚΙ+ λένε εμάς τους χριστιανούς... «σκοταδιστές»

Ελευθέριος Ανδρώνης