ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΣ

Ας αφήσουμε ήσυχο τον κ. Τσιόδρα

Ήταν θέμα χρόνου, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο Σωτήρης Τσιόδρας να μη μείνει στο απυρόβλητο.
Ας αφήσουμε ήσυχο τον κ. Τσιόδρα

Ήταν θέμα χρόνου, ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ο Σωτήρης Τσιόδρας να μη μείνει στο απυρόβλητο.

Οι κρίσεις γεννούν ήρωες και για την Ελλάδα είναι ο διακεκριμένος λοιμωξιολόγος, τον οποίο γνώριζαν πολύ καλά οι συνάδελφοί του και οι ασθενείς του αλλά όχι το ευρύ κοινό.

Προφανώς και για να τοποθετήθηκε σε αυτήν την καίρια θέση στη μεγαλύτερη κρίση που έχει γνωρίσει η ανθρωπότητα τα τελευταία χρόνια, κάνει κάτι καλά. Και προφανώς έχει τις γνώσεις, την εμπειρία, το ηθικό και επαγγελματικό ανάστημα να ανταπεξέλθει σε αυτή τη μοναδική κατάσταση.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό ενημερώνοντας τον κόσμο για τις εξελίξεις πάνω στον κορονοϊό.

Προφανώς και το έργο του είναι απείρως πιο σημαντικό από το 10λεπτο που τον βλέπουμε μπροστά στις κάμερες.

Μόνο και μόνο για αυτό, ας τον αφήσουμε ήσυχο.

Όπως και τους υπόλοιπους επιστήμονες, γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό να κάνουν τη δουλειά τους, το καθήκον τους.Να σώσουν ζωές.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας ακόμα και σε αυτές τις δύσκολες στιγμές επικρίνεται.

Για το γεγονός πως λύγισε μπροστά στις κάμερες ή για το γεγονός πως σήμερα βρέθηκε στην εκκλησία για να ψάλει.

Αλήθεια τώρα;

Ένας άνθρωπος, ένας επιστήμονας που γνωρίζει από πρώτο χέρι τι συμβαίνει ή τι μπορεί να συμβεί με αυτήν την επιδημία να λοιδορείται επειδή η φωνή του «έσπασε» προσπαθώντας να εξηγήσει σε ορισμένους ηλίθιους γιατί δεν πρέπει να βγαίνουν έξω.

Ή να δίνει ακόμα και εξηγήσεις ο ίδιος γιατί έκανε κάτι που προφανώς και κάνει τόσα χρόνια, δηλαδή να ψάλει.

Σε εκκλησία που ήταν άδεια.

Βρέθηκαν λέει εκεί οι κάμερες.

Μα και προφανώς θα βρίσκονταν γιατί δεν είναι δύσκολο να γίνει γνωστό αυτό και σίγουρα δεν έγινε γνωστό από τον ίδιο ή από ανθρώπους του περιβάλλοντός του.

Ο Σωτήρης Τσιόδρας είναι η Ελλάδα που θέλουμε να βλέπουμε. Έστω και για λίγο. Ένας επιστήμονας απόλυτα καταρτισμένος, που έφαγε τα χρόνια του για αυτό που αγαπά.

Να σώζει ζωές.

Ας μην τον «κάψουμε» και αυτόν.

Ας δείξουμε σύνεση έστω σε αυτό στις δύσκολες τούτες ώρες…

Ανακοινώνεται απαγόρευση κυκλοφορίας! – Με SMS οι κινήσεις των πολιτών!

 

 

Γιάννης Χωριανόπουλος

Για χάρη της δημοσιογραφίας δεν τελείωσε ποτέ το Ιστορικό Τμήμα του Πανεπιστημίου της Κέρκυρας. Πρώτο δημοσιογραφικό «σπίτι» η εφημερίδα Derby από τον Ιούνιο του 2001 έως και το καλοκαίρι του 2009. Ασχολήθηκε (Ολυμπιακοί Αγώνες της Αθήνας γαρ) με τα λεγόμενα (αλλά ποτέ) μικρά σπορ και στη συνέχεια με το ρεπορτάζ του υγρού στίβου αλλά και του Παναθηναϊκού. Επόμενος σταθμός ο Sport FM και η SportDay το 2009, με υγρό στίβο και Πανιώνιο ενώ από τον Ιανουάριο του 2013 η είσοδος στο δύσκολο αλλά συνάμα συναρπαστικό ρεπορτάζ της ΑΕΚ. Από τον Οκτώβριο του 2015 Αρχισυντάκτης, έμεινε ως το 2017, χρονιά κατά την οποία κυκλοφόρησε το Sportime ξανά στα περίπτερα. Διευθυντής Σύνταξης πλέον στο sportime.gr και την e-Sportime, τον συναρπάζουν οι μεταγραφές. Έχει διατελέσει, μεταξύ άλλων και συνεργάτης σε αρκετά περιοδικά (Sportive, Περιοδικό της ΕΟΕ κ.ά).

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μουντιάλ 2022: Γιατί η Αργεντινή του Μέσι δεν είναι το φαβορί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Μουντιάλ 2022: Γιατί η Αργεντινή του Μέσι δεν είναι το φαβορί στο Παγκόσμιο Κύπελλο

Έχει γίνει trend! Η Αργεντινή του Μέσι να κατακτήσει το Παγκόσμιο Κύπελλο – Δεν είναι εύκολο, γιατί δεν είναι το φαβορί

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Ο Μελισσανίδης με όσα είπε έδειξε το δρόμο στην εποχή της ΑΕΚ και μετά την OPAP Arena

Ο Μελισσανίδης με όσα είπε έδειξε το δρόμο στην εποχή της ΑΕΚ και μετά την OPAP Arena

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει ήδη οργανώσει τον δρόμο της ΑΕΚ και για όσα θα έρθουν μετά την κατασκευή της OPAP Arena.

Ποδόσφαιρο
Γιάννης Χωριανόπουλος: ΠΑΣ Γιάννινα: Η δικαίωση με τα πλέι οφ και το κρίμα για τον ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα: Η δικαίωση με τα πλέι οφ και το κρίμα για τον ΟΦΗ

Ο ΠΑΣ Γιάννινα δικαιώθηκε με την είσοδο στα πλέι οφ αλλά είναι συνάμα άδικο για τον ΟΦΗ

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Άρης: Ο Καρυπίδης τώρα μπορεί να κάνει σσσττττ

Άρης: Ο Καρυπίδης τώρα μπορεί να κάνει σσσττττ

Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Άρης Θόδωρος Καρυπίδης έχει κάθε λόγο να πανηγυρίζει

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Άρης και Μάντζιος στο πιο κομβικό σημείο του πρότζεκτ

Άρης και Μάντζιος στο πιο κομβικό σημείο του πρότζεκτ

Ο Μάντζιος και ο Άρης των μηδέν γκολ σε 4 ματς είναι στο πιο κομβικό κομμάτι, όχι απλά της σεζόν, αλλά του πρότζεκτ ολάκερου.

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Ολυμπιακός: Ο Μανωλάς γύρισε για προκρίσεις όπως αυτή με την Αταλάντα

Ολυμπιακός: Ο Μανωλάς γύρισε για προκρίσεις όπως αυτή με την Αταλάντα

Ο Γιάννης Χωριανόπουλος γράφει για τη μεγάλη -σε ευρωπαϊκό επίπεδο- κίνηση του Ολυμπιακού με τον Κώστα Μανωλά.

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Ολυμπιακός: Πως θα χάσει το πρωτάθλημα;

Ολυμπιακός: Πως θα χάσει το πρωτάθλημα;

Ο Ολυμπιακός έχει πάρει μεγάλη διαφορά, πως θα το χάσει το πρωτάθλημα;

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Εθνική Ελλάδας: Ας είμαστε ρεαλιστές με τον τεράστιο Φερνάντο Σάντος!

Εθνική Ελλάδας: Ας είμαστε ρεαλιστές με τον τεράστιο Φερνάντο Σάντος!

Θα πρέπει να είμαστε ρεαλιστές για την υπόθεση του Φερνάντο Σάντος με την Εθνική Ελλάδας.

Γιάννης Χωριανόπουλος
Γιάννης Χωριανόπουλος: Παναθηναϊκός: Είναι σε κρίση! Αβοήθητος από Γιοβάνοβιτς και μεταγραφές

Παναθηναϊκός: Είναι σε κρίση! Αβοήθητος από Γιοβάνοβιτς και μεταγραφές

Ο Παναθηναϊκός ανεξάρτητα τι θα κάνει τη φετινή σεζόν, που έχει φυσικά δρόμο και ματς ακόμα, είναι case study για τις μεταγραφές του.

Γιάννης Χωριανόπουλος