ΝΙΚΟΣ ΜΑΡΚΑΤΟΣ

Έλεγχος διαιτησίας: Ευτυχώς που ο Άρης κέρδισε

Πέντε πέναλτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το ένα έδωσε ο Σέζος. Κακώς ακυρώθηκε το γκολ στη Λιβαδειά. Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (Σιδηρόπουλος) Στο 28′ σωστά ακυρώνεται από τον βοηθό Κούλα ως οφσάιντ το γκολ του Μαρκόφσκι. Στο 44′ ο Σιδηρόπουλος ακυρώνει ξανά γκολ του Μαρκόφσκι για επιθετικό φάουλ. Από το βίντεο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια παράβαση...
Έλεγχος διαιτησίας: Ευτυχώς που ο Άρης κέρδισε

Πέντε πέναλτι στο «Κλεάνθης Βικελίδης», το ένα έδωσε ο Σέζος. Κακώς ακυρώθηκε το γκολ στη Λιβαδειά.

Λεβαδειακός-ΠΑΣ Γιάννινα 0-2 (Σιδηρόπουλος)

Στο 28′ σωστά ακυρώνεται από τον βοηθό Κούλα ως οφσάιντ το γκολ του Μαρκόφσκι.

Στο 44′ ο Σιδηρόπουλος ακυρώνει ξανά γκολ του Μαρκόφσκι για επιθετικό φάουλ. Από το βίντεο δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια παράβαση και κακώς ακυρώθηκε το γκολ.

Στο 50′ ο ρέφερι δείχνει δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Κάργα. Μοιάζει αυστηρή, αλλά το πλάνο της NOVA δεν μας δείχνει τι γίνεται μπροστά από τον παίκτη και στην περιοχή. Αν δηλαδή υπήρχαν οι προύποθέσεις υποσχόμενης επίθεσης για τον Λεβαδειακό.

Ξάνθη-ΠΑΟΚ 1-2 (Ευαγγέλου)

Πολύ καλή η διαιτησία του Ευαγγέλου. Διόρθωσε το λάθος του βοηθού στο Καρατζίκα, όταν στο 31′ ο Αθηναίος σήκωσε το σημαιάκι του υποδεικνύοντας τον Σβιντέρσκι σε θέση οφσάιντ. Ο Ευαγγέλου, είδε οτι το γύρισμα προς τα πίσω έγινε από λάθος αμυνόμενου και άφησε τη φάση να εξελιχθεί.

Στο 69′ ο Κασάδο κρατάει τον Ακπομ, με τους δύο παίκτες να είναι κολλημένοι και να μην μπορεί να φανεί η παράβαση. Πέναλτι μεν που μπορεί να δοθεί, αλλά ήταν ανθρωπίνως αδύνατο να δει τόσο ο διαιτητής, όσο και ο βοηθός. Τηλεοπτική η παράβαση και ο Λιόλιος βλέποντας την επίμαχη φάση στο βίντεο, πάει με τον ρέφερι.

ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης 2-1 (Παπαπέτρου)

O Αστέρας φωνάζει, αλλά ο παρατηρητής δεν τον δικαιώνει. Ο Φλώτσιος βρήκε πολύ καλή τη διαιτησία του Παπαπέτρου στη Λάρισα.

Στο 29′ ο Μουνάφο κάνει ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα στον Κούνιτς. Υπάρχει ξεκάθαρη επαφή με το γόνατο και ο επιθετικός της ΑΕΛ πέφτει. Ο διαιτητής θεωρεί οτι η επαφή προκαλεί την πτώση και πάει στην άσπρη βούλα. Μαζί του ο Φλώτσιος μετά από χρήση βίντεο.

Στο 72′ στη φάση που διαμαρτύρεται ο Αστέρας για πέναλτι του Μπέρτου στον Μανιά, υπάρχει στιγμιαίο κράτημα, που δεν εμποδίζει τον παίκτη της Τρίπολης να ολοκληρώσει την προσπάθεια του και να πέσει μετά στο χορτάρι. Αν δεν είχε σουτάρει ο φορ της Τρίπολης θα ήταν διαφορετικά τα δεδομένα και θα μπορούσε να δοθεί η παράβαση. Με τον διαιτητή πάει και σε αυτή τη φάση ο παρατηρητής.

Άρης-ΟΦΗ 3-1 (Σέζος)

Στα πέντε πέναλτι, έδωσε το ένα ο Σέζος. Ευτυχώς που κέρδισε ο Άρης γιατί ακόμα θα φώναζαν οι Θεσσαλονικείς.

Στο 41′ το φάουλ υπέρ του Άρη, από το οποίο έρχεται το πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων είναι ανύπαρκτο αφού το χέρι είναι ακούσιο.

Με την εκτέλεση του φάουλ ο Νάστος έχει το χέρι του σε μη φυσιολογική θέση μεγαλώνοντας τον όγκο του σώματος του και σωστά δείχνει τη βούλα ο ρέφερι. Εχασε όμως τον παίκτη που έκανε τη παράβαση αφού στο τείχος υπήρχαν άλλοι πέντε παίκτες του ΟΦΗ με αποτέλεσμα να μην δείξει κίτρινη, καθώς δεν ήταν σίγουρος για το ποιος έκανε την παράβαση.

Στο αμέσως επόμενο λεπτό, γίνονται διαδοχικά τρεις παραβάσεις και μάλιστα του ίδιου είδους, δηλαδή κρατήματα. Ο Μιχόγιεβιτς περνά το χέρι από τον ώμο και τον λαιμό και Γιουνές και τον κρατά, στη συνέχεια τον τραβάαει και τον ανατρέπει.

Στη συνέχεια o Ποτουρίδης τραβάει και ρίχνει στο χορτάρι τον Ντιγκινί.

Ο Σέζος δεν είε καμία από τις τρεις παραβάσεις!

Στο 48′ πάλι από εκτέλεση κόρνερ ο Ποτουρίδης, πιάνει από τη μέση τον Ντιγκινί και τον βγάζει εκτός φάσης. Ακόμα ένα πέναλτι που δεν δόθηκε.

Μία από τα ίδια και στο 82′. Ο Ποτουρίδης που έπρεπε να είχε δει 3-4 κίτρινες κάρτες, βάζει τον βραχίονα του στο λαιμό του Ντιγκινί βγάζοντας τον ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης της μπάλας. Ούτε αυτό σφυρίχτηκε.

ΑΕΚ-Παναιτωλικός 4-0 (Φωτιάς)

Καλή διαιτησία για τον Φωτιά. Στο 39′ Eν αντιθέσει με τον α’ βοηθό Παπαδάκη που είχε θέματα.  Στο 22′ υποδεικνύεται λανθασμένα σε θέση οφσάιντ ο Λιβάγια, ο οποίος καλύπτεται. Είναι οριακό, αλλά φεύγει από κανονική θέση.

Στο 43′ σηκώνει τη σημαία του πάλι για υπόδειξη οφσάιντ στον Λιβάγια, ο οποίος και καλύπτεται και είναι πίσω από τη σέντρα.

Στο 39′ η μπάλα βρίσκει πρώτα στο πόδι και μετά στο χέρι του αμυντικού του Παναιτωλικού και σωστά δεν δόθηκε πέναλτι.

Λαμία-Πανιώνιος 1-0 (Κουτσιαύτης)

Σωστό το πέναλτι που δίνει υπέρ του Πανιωνίου στο 41′. Ο Καρυπίδης πιάνει από τον ώμο τον Ντουρμισάι και τον ανατρέπει.

Ολυμπιακός-Ατρόμητος 2-1 (Γκεστράνιους)

Λάθη σε φάουλ (62′, 77′) που δεν δόθηκαν υπέρ του Ολυμπιακού από τον Φινλανδό, αλλά η εικόνα του στο Φάληρο ήταν πολύ καλή, με λίγα σφυρίγματα αφήνοντας να παιχθεί ποδόσφαιρο.

Απόλλων Σμύρνης-Παναθηναϊκός 1-3 (Φωτιάδης)

Κατάχρηση της σφυρίχτρας από τον Φωτιάδη. Σε ένα εύκολο ματς, χωρίς περίεργες φάσεις στα… κουτιά ο ρέφερι διέκοπτε πολύ συχνά το παιχνίδι, πολλές φορές χωρίς λόγο.

Σωστή η αποβολή στο 54’ του Τομάς, με δεύτερη κίτρινη.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ποδόσφαιρο: Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Μυροφορίδης: Στα μαύρα χόρευε με δοξαριές θανάτου και δεν τον ένοιαζε που φεύγει και μαγκιά του!

Ο «Μύρο» δεν ήθελε να χάνει ποτέ. Αλλά με αντίπαλο τον καρκίνο η νίκη τις περισσότερες φορές είναι κόντρα στα προγνωστικά και η ήττα συνήθως αναμενόμενη!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Μέχρι να φτιάξει το ποδόσφαιρο ο Μπέος, ασχολείται λες και είναι το GNTM με το ντύσιμο του Καρυπίδη!

Μέχρι να φτιάξει το ποδόσφαιρο ο Μπέος, ασχολείται λες και είναι το GNTM με το ντύσιμο του Καρυπίδη!

Ο Αχιλλέας Μπέος πρέπει να κάνει υπομονή μέχρι ο νέος πρωθυπουργός να του δώσει τα ηνία του ποδοσφαίρου. Μέχρι τότε ας ασχοληθούμε με την μόδα!

Ποδόσφαιρο
Ποδόσφαιρο: Διαιτησία: Τάκη, τύπτομαι και φρίττω!

Διαιτησία: Τάκη, τύπτομαι και φρίττω!

Την τελευταία «σφαίρα» την τρώει πάντα ο Έλληνας διαιτητής! Ανέκαθεν αποτελούσε τον πιο ευάλωτο και εύκολο στόχο! Μπαλτάκος και Μπένετ τον... έστησαν σε μια γωνιά κι ήταν νέο παλικάρι!

Ποδόσφαιρο
Νίκος Μαρκάτος: Άρης: O Μπούργος έκανε (πάλι) λάθος, ο Καμαρά «έγκλημα»!

Άρης: O Μπούργος έκανε (πάλι) λάθος, ο Καμαρά «έγκλημα»!

Ο Νίκος Μαρκάτος γράφει για τα λάθη και τα «εγκλήματα» που έγιναν στη Λεωφόρο και δεν ήταν διαιτητικά!

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: «Γονάτισε» και ο Τίτορμος με το χαστούκι του Κουτσοσπύρου!

Παναιτωλικός – ΠΑΣ Γιάννινα: «Γονάτισε» και ο Τίτορμος με το χαστούκι του Κουτσοσπύρου!

Ένα ακόμα μελανό σημάδι στο ελληνικό ποδόσφαιρο, από το χαστούκι που έριξε ο Κουτσοσπύρος στον Περέα!

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Γιατί αποφάσισε να κόψει τώρα τα «γυρίσματα» ο Κλάτενμπεργκ;

Γιατί αποφάσισε να κόψει τώρα τα «γυρίσματα» ο Κλάτενμπεργκ;

Ο Νίκος Μαρκάτος αναρωτιέται για το timing που επέλεξε ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ να... κλείσει τις κάμερες και να σταματήσει τα βίντεο με την ανάλυση των φάσεων!

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Κλάτενμπεργκ: Το δείπνο στον Πειραιά και η γυναίκα του Καίσαρα!

Κλάτενμπεργκ: Το δείπνο στον Πειραιά και η γυναίκα του Καίσαρα!

Το δείπνο στον Πειραία, τα μαθήματα ηθικής στο Καρπενήσι και η γυναίκα του Καίσαρα, για την οποία δεν έχει ακούσει τίποτα ο Κλάτενμπεργκ!

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Φαν’ τ Σχιπ: Τον ευχαριστείς και πας παρακάτω!

Φαν’ τ Σχιπ: Τον ευχαριστείς και πας παρακάτω!

Ο... χαμηλοτάβανος Φαν' τ Σχιπ δεν έχει να δώσει πολλά παραπάνω στην Εθνική ομάδα.

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Κλάτενμπεργκ: Μαλλί, (χωρίς) γυαλί και t-shirt Givenchy!

Κλάτενμπεργκ: Μαλλί, (χωρίς) γυαλί και t-shirt Givenchy!

Ο Κλάτενμπεργκ δεν... είδε φως και μπήκε. Κάποιοι τον έφεραν. Τώρα τον... κράζουν εκείνοι που τον αποθέωναν!

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Super League 1: Τα… μισά να γίνονται κάθε αγωνιστική!

Super League 1: Τα… μισά να γίνονται κάθε αγωνιστική!

Η πρεμιέρα της Super League 1 δημιούργησε μεγάλες προσδοκίες. Τα μισά να βλέπουμε κάθε αγωνιστική....

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Άρης: Τα «μπαμ» έχουν ρίσκο και… χάσιμο χρόνου!

Άρης: Τα «μπαμ» έχουν ρίσκο και… χάσιμο χρόνου!

Ο Άρης θέλει δύο κεντρικούς αμυντικούς και τους θέλει... χθες, αλλά τα μεγάλα ονόματα δεν κλείνουν εύκολα. Θέλουν χρόνο και τέτοια πολυτέλεια ο Άρης δεν την έχει. 

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Άρης: Τόσο βαθιά που θα πιάσει… γόνατο!

Άρης: Τόσο βαθιά που θα πιάσει… γόνατο!

Ο Άρης δεν πέτυχε ούτε τον... λήγοντα στις τελευταίες επιλογές του για τη θέση του σέντερ φορ!

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Διαιτησία: Με… ξόβεργες τους πιάνεις μίστερ;

Διαιτησία: Με… ξόβεργες τους πιάνεις μίστερ;

Διαιτησία: Ο Μαρκ Κλάτενμπεργκ συνεχίζει να φέρνει απίθανους ξένους διαιτητές, κάνοντας έξαλλους παράγοντες και Έλληνες ρέφερις.

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: «Καψόνια» Κλάτενμπεργκ στους Σουπερλιγκάτους!

«Καψόνια» Κλάτενμπεργκ στους Σουπερλιγκάτους!

Στο... περίμενε έχει τους διαιτητές της Super League ο Κλάτενμπεργκ, όσον αφορά στους ορισμούς της 4ης αγωνιστικής των πλέι οφ/πλέι άουτ. 

Νίκος Μαρκάτος
Νίκος Μαρκάτος: Διαιτησία: Μπέμπε… λακ οε και Νουνού εβαπορέ!

Διαιτησία: Μπέμπε… λακ οε και Νουνού εβαπορέ!

Διατησία: Δηλαδή αυτός ο Κουλμπάκοφ και ο άλλος ο Μπέμπεκ είναι καλύτεροι από τους Έλληνες; Ήρεμα ρωτάω.

Νίκος Μαρκάτος