Sportime

Φωτιά στην Περιφερειακή Υμηττού: Κλείνει η Αλίμου–Κατεχάκη από Πίνδου έως Νεκροταφείο Βύρωνα – Ποιοι άλλοι δρόμοι έκλεισαν!

Μέτρα στην κυκλοφορία φέρνει η μεγάλη φωτιά στην Περιφερειακή Υμηττού.

Λευτέρης Παυλίδης 1 λεπτά ανάγνωσης
Φωτιά στην Περιφερειακή Υμηττού: Κλείνει η Αλίμου–Κατεχάκη από Πίνδου έως Νεκροταφείο Βύρωνα – Ποιοι άλλοι δρόμοι έκλεισαν!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε νωρίτερα σε δασική έκταση στον Υμηττό, στο ύψος του Μετσόβιου Πολυτεχνείου. Οι φλόγες κατευθύνονται προς δασώδεις περιοχές, ενώ πυκνός καπνός έχει καλύψει μεγάλο τμήμα του λεκανοπεδίου.

Η Πυροσβεστικήέχει σπεύσει με ισχυρές επίγειες δυνάμεις, ενώ στο σημείο επιχειρούν και εναέρια μέσα. Οι συνθήκες χαρακτηρίζονται δύσκολες λόγω των ανέμων που ενισχύουν την εξάπλωση της φωτιάς.

Έτσι η Τροχαία εφαρμόζει κυκλοφοριακά μέτρα, προκειμένου να μην υπάρξουν ατυχήματα και να μπορεί η Πυροσβεστική να κάνει το έργο της ανενόχλητη.

Φωτιά στην Περιφερειακή Υμηττού: Ποιοι δρόμοι έχουν κλείσει!

  • Κλειστή είναι η Περιφερειακή Υμηττού σε όλο το μήκος της, από τη Σήραγγα Βριλησσίων έως και τον Καρέα.

  • Κλειστή η λεωφόρος Κατεχάκη στο ρεύμα προς Ηλιούπολη, από:

  1. Τα φανάρια Βύρωνα (Περιφερειακή Καρέα),

  2. Τα φανάρια Καισαριανής (ύψος Εθνικής Αντιστάσεως)

  • Η οδός Κανελλοπούλου είναι επίσης κλειστή από την Κοκκινοπούλου προς την Περιφερειακή Καρέα.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Λευτέρης Παυλίδης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα