Sportime

ΑΕΚ - Μπούργος: Να πάρει πίσω τα... δανεικά στο ντεμπούτο του Τσάλμερς!

Η ΑΕΚ θέλει να... χτίσει επάνω στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, στην Τουρκία. Και ταυτόχρονα να λάβει πίσω τα... δανεικά που έδωσε στην Μπούργος!

Μιχάλης Γκιουλένογλου 1 λεπτά ανάγνωσης
ΑΕΚ - Μπούργος: Να πάρει πίσω τα... δανεικά στο ντεμπούτο του Τσάλμερς!
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η ΑΕΚ θέλει να... χτίσει επάνω στη νίκη της περασμένης αγωνιστικής, στην Τουρκία. Και ταυτόχρονα να λάβει πίσω τα... δανεικά που έδωσε στην Μπούργος!

Βλέπετε, η προπόνηση της ισπανικής ομάδας στο ΟΑΚΑ είχε την... πινελιά της ΑΕΚ, αφού οι Ισπανοί είδαν τις βαλίτσες τους να χάνονται (προσωρινά). Και η «Βασίλισσα» έσπευσε να βοηθήσει, δίνοντας τα δικά της ρούχα.

Οι καλές σχέσεις θα πάψουν μόλις οι δύο ομάδες μπουν στο παρκέ (19:00, ΕΡΤ). Η νίκη είναι ο σκοπός. Με τον Μάριο Τσάλμερς να είναι έτοιμος να κάνει το ντεμπούτο του με τα «κιτρινόμαυρα».

Αυτό δεν θα συμβεί για τον Βλάντο Γιάνκοβιτς, ο οποίος μόλις τη Δευτέρα έκανε την πρώτη προπόνησή του. Όπως και να έχει, ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, κάτι σπάνιο τη φετινή σεζόν, λόγω των τραυματισμών.

Η Μπούργος έχει ξεκινήσει το BCL με ρεκόρ 2-2 και ο σταρ της είναι ο άλλοτε παίκτες του ΠΑΟΚ, Θαντ ΜακΦάντεν. Αυτός θα είναι και το κλειδί για την εξέλιξη του αγώνα και την άμυνα της ΑΕΚ.

Η βαθμολογία

Ομάδα

Αγώνες

Βαθμοί

Νίκες-Ήττες

1.Χαποέλ Ιερ.

5

9

4-1

2.Ράστα Βέχτα

5

8

3-2

3.ΑΕΚ

4

7

3-1

4.Μπαντιρμά

5

7

2-3

5.Ορτέζ

5

7

2-3

6.Μπούργος

4

6

2-2

7.Αντβέρπ

4

5

1-3

8.Άνβιλ

4

5

1-3

Κάντε follow στο Sportime

Κάντε like στην σελίδα του Sportime στο Facebook

Ακολουθήστε το Sportime στο Instagram

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μιχάλης Γκιουλένογλου

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα