Sportime

Μαύρισε το μάτι του Λεβαντόφσκι

Ο Πολωνός αποκόμισε ένα ιδιαίτερο… ενθύμιο από τον αγώνα της Μπάγερν με τη Σεβίλλη

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Μαύρισε το μάτι του Λεβαντόφσκι
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ένα… ενθύμιο πολέμου αποκόμισε ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι από τον αγώνα της Τετάρτης (11/4) της Μπάγερν με τη Σεβίλλη για τα προημιτελικά του Champions League, αφού έφυγε με ένα μαυρισμένο μάτι, λόγω της αγκωνιάς του Μερκάδο.

Το παιχνίδι της Μπάγερν με τη Σεβίλλη διεκδίκησε εύκολα τον τίτλο, ενός εκ των πιο βαρετών αγώνων της φετινής σεζόν του Champions League. Πόσο μάλλον όταν την ίδια ώρα διεξαγόταν το Ρεάλ Μαδρίτης-Γιουβέντους. Με τη νίκη τους στο πρώτο παιχνίδι στην Ανδαλουσία, οι Βαυαροί είχαν ξεμπερδέψει με την πρόκριση και ο αγώνας δεν πρόσφερε συγκινήσεις.

Εκτός φυσικά για τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι. Ο Πολωνός επιθετικός της Μπάγερν δέχθηκε ένα γερό χτύπημα από τον Μερκάδο με αποτέλεσμα να θυμίζει… μποξέρ με το μαυρισμένο μάτι του. Μάλιστα φρόντισε να ανεβάσει και μία φωτογραφία στο Instagram παρουσιάζοντας το αντίστοιχο… πειστήριο.

Δείτε την ανάρτηση:

https://www.instagram.com/p/Bhd82OWDo57/?taken-by=lewanr9

Επίσης σε κατηγορίες: Γερμανία Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα