Sportime

Τρεις αγωνιστικές ποινή στον Μπουφόν

Η ποινή ήρθε από την UEFA για την συμπεριφορά του στον ημιτελικό της Γιουβέντους με την Ρεάλ

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Τρεις αγωνιστικές ποινή στον Μπουφόν
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Με ποινή αποκλεισμού για τρεις αγώνες στην Ευρώπη, τιμώρησε τον Τζιανλουίτζι Μπουφόν η UEFA. Η ποινή ήρθε με αφορμή την επίθεση που έκανε ο Ιταλός τερματοφύλακας στο ματς της Γιουβέντους με την Ρεάλ, στην ρεβάνς των προημιτελικών του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο διαιτητής του αγώνα, Μάικλ Όλιβερ, έδωσε ένα αμφισβητούμενο πέναλτι στους Μαδριλένους, με το οποίο μείωσαν σε 1-3 και πήραν την πρόκριση για τα ημιτελικά, φτάνοντας τελικά ως την κατάκτηση της κούπας.

Ο Μπουφόν επιτέθηκε στον διαιτητή, «στολίζοντας» τον και μετά το τέλος του αγώνα. Πλέον, αν ο «Τζίτζι» πάρει μεταγραφή στην Παρί όπως φημολογείται, ή σε οποιαδήποτε άλλη ομάδα που συμμετέχει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, θα απουσιάσει από τα πρώτα τρία της παιχνίδια.

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα