ΧΡΗΣΙΜΑ

Πότε να χρησιμοποιείς τον αέρα και πότε τις αντιστάσεις στον φούρνο σου;

Μάθε πότε να επιλέγεις αέρα ή αντιστάσεις στον φούρνο σου. Δες τι ταιριάζει καλύτερα για γλυκά, κρέατα, πίτες και άλλα αγαπημένα πιάτα!

φούρνος αέρας πάνω κάτω
Συντάκτης: Γρηγόρης Κεντητός Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Το ψήσιμο στον φούρνο είναι μια διαδικασία που χρειάζεται τη σωστή ρύθμιση για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα. Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον αέρα ή την κλασική λειτουργία πάνω-κάτω; Κάθε μέθοδος έχει τα δυνατά της σημεία και ταιριάζει καλύτερα σε διαφορετικά είδη φαγητών.

Ψήσιμο με αέρα

Η λειτουργία του αέρα βασίζεται στην κυκλοφορία θερμού αέρα μέσα στον φούρνο, εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας. Είναι ιδανική επιλογή για:

Ψήσιμο στο πάνω-κάτω

Η κλασική μέθοδος με αντιστάσεις στο πάνω και κάτω μέρος προσφέρει σταθερή θερμοκρασία. Είναι η καλύτερη επιλογή για:

Ποια επιλογή είναι σωστή για εσένα;

Η απάντηση εξαρτάται από το είδος του φαγητού και το αποτέλεσμα που θέλεις να πετύχεις. Θέλεις τραγανή υφή και ταχύτητα; Ο αέρας είναι η λύση. Στοχεύεις σε παραδοσιακή γεύση ή πιάτα με “ζουμερή” υφή; Επίλεξε τις αντιστάσεις πάνω-κάτω.

Με τη σωστή ρύθμιση, το αγαπημένο σου φαγητό θα είναι πάντα τέλειο!

Exit mobile version