Sportime

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο των Χιτ

Ο Γιάννης ανυπομονεί για τις πρώτες μεγάλες βραδιές στο Μαϊάμι.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ως παίκτης των Μαϊάμι Χιτ
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ετοιμάζεται για το νέο κεφάλαιο της καριέρας του με τους Μαϊάμι Χιτ και δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του.

Ο Έλληνας σούπερ σταρ έχει αγωνιστεί πολλές φορές στο Μαϊάμι ως αντίπαλος. Τώρα, όμως, τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού θα μπει στο ίδιο γήπεδο φορώντας τη φανέλα των Χιτ.

Ο Γιάννης μίλησε για αυτή την αλλαγή και στάθηκε ιδιαίτερα στον κόσμο της νέας του ομάδας.

«Έχω παίξει πολλές φορές εδώ ως αντίπαλος. Τώρα είναι συναρπαστικό που θα παίξω ως μέλος των Χιτ. Ανυπομονώ να έχουμε 20.000 οπαδούς στο γήπεδο, να μας υποστηρίζουν και να τους δώσουμε ένα σόου», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για τον Αντετοκούνμπο αρχίζει μία εντελώς διαφορετική περίοδος. Μετά από τόσα χρόνια στο Μιλγουόκι, καλείται να προσαρμοστεί σε νέα ομάδα, νέο περιβάλλον και πολύ μεγάλες απαιτήσεις.

Οι Χιτ περιμένουν από εκείνον να γίνει αμέσως ο ηγέτης τους και να τους οδηγήσει ξανά ψηλά στο NBA.

Ο ίδιος, πάντως, δείχνει ήδη έτοιμος και κυρίως ανυπόμονος να ξεκινήσει.

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα