Sportime

Κωνσταντέλιας: Η πιο δύσκολη μέρα. Σήμερα το χειρουργείο στο Μόναχο και μετά αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση

Σήμερα αρχίζει ο μεγάλος δρόμος επιστροφής του Κωνσταντέλια.

Κώστας Παπαδόπουλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Γιάννης Κωνσταντέλιας και η πορεία αποκατάστασης από τον τραυματισμό
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η πιο δύσκολη μέρα της καριέρας του Γιάννη Κωνσταντέλια είναι η σημερινή. Ο 23χρονος περνά το πρωί την πόρτα του χειρουργείου στο Μόναχο για τη ρήξη πρόσθιου χιαστού στο αριστερό γόνατο, έχοντας δίπλα του την οικογένειά του και τον μάνατζέρ του, Λεωνίδα Αθανασούλα.

Το όνειρο έγινε εφιάλτης σε λίγα λεπτά

Στο ντεμπούτο του στη Bundesliga ο Κωνσταντέλιας είχε σκοράρει απέναντι στο Αμβούργο, πριν τραυματιστεί στο δεύτερο ημίχρονο. Η Ντόρτμουντ επιβεβαίωσε τη ρήξη και ο Νίκο Κόβατς απέφυγε εξαρχής να βάλει ημερομηνία επιστροφής πριν από την επέμβαση.

Μετά το χειρουργείο αρχίζει το πραγματικό χρονόμετρο

Το σημερινό πλάνο προβλέπει παραμονή στη Γερμανία για 15-20 ημέρες και στενή παρακολούθηση του γονάτου. Στη συνέχεια αναμένεται επιστροφή στη Θεσσαλονίκη για το βασικό κομμάτι της αποκατάστασης.

Υπάρχει πάντως μια σημαντική λεπτομέρεια: η ίδια η Ντόρτμουντ είχε αναφέρει αρχικά ότι η αποθεραπεία θα γινόταν στο Ντόρτμουντ. Άρα το τελικό πρόγραμμα θα κλειδώσει μετά το χειρουργείο.

Ο πρώτος αισιόδοξος στόχος τοποθετεί την επιστροφή γύρω στον Μάρτιο του 2027. Σήμερα όμως δεν υπάρχουν ημερομηνίες. Υπάρχει μόνο το πρώτο μεγάλο βήμα: να πάνε όλα τέλεια στο χειρουργείο.

Φόρτωση ψηφοφορίας…

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Κώστας Παπαδόπουλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα