Το σήκωσε ο Τζόλης με την Άρσεναλ – Δύο ασίστ και κούπα στο ονειρικό ντεμπούτο! (vid)
Ο Χρήστος Τζόλης κατέκτησε το Community Shield με την Άρσεναλ, έχοντας δύο ασίστ στο εντυπωσιακό 3-0 απέναντι στη Μάντσεστερ Σίτι.
Το σήκωσε με το… καλημέρα ο Χρήστος Τζόλης με την Άρσεναλ! Ο Έλληνας μεσοεπιθετικός πραγματοποίησε ένα εντυπωσιακό επίσημο ντεμπούτο με τους πρωταθλητές Αγγλίας, έχοντας καθοριστική συμμετοχή στο 3-0 επί της Μάντσεστερ Σίτι και πανηγυρίζοντας την κατάκτηση του Community Shield.
Η Άρσεναλ μπήκε στο παιχνίδι με το πόδι στο γκάζι και χρειάστηκε μόλις 23 δευτερόλεπτα για να ανοίξει το σκορ με τον Καλαφιόρι.
Από εκεί και πέρα, όμως, ανέλαβε ο Τζόλης. Στο 28ο λεπτό έδωσε με κεφαλιά την πάσα στον Χάβερτς, ο οποίος έκανε το 2-0, ενώ με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου ο Έλληνας άσος πρόσθεσε δεύτερη ασίστ, αυτή τη φορά για το γκολ του Έντεγκαρντ που διαμόρφωσε το 3-0.
Με άλλα λόγια, ο Τζόλης δεν αρκέστηκε στο να πάρει την πρώτη του κούπα με τη νέα του ομάδα. Έβαλε τη σφραγίδα του στον τελικό, συμμετέχοντας στα δύο από τα τρία γκολ της Άρσεναλ απέναντι στη Σίτι.
Καλύτερο ξεκίνημα δύσκολα θα μπορούσε να φανταστεί. Πρώτο επίσημο παιχνίδι, δύο ασίστ και πρώτο τρόπαιο με την Άρσεναλ για τον Χρήστο Τζόλη, που έδειξε από την πρώτη κιόλας μεγάλη βραδιά πως μπορεί να έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στους «κανονιέρηδες».
