Sportime

Τσιμίκας: Τέλος τα αστεία για τη Λίβερπουλ, πάει για τον πρώτο τίτλο της χρονιάς αύριο

Ο Κώστας Τσιμίκας και η Λίβερπουλ δίνουν αύριο τον πρώτο τελικό της χρονιάς, νωρίς, με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας

Παύλος Ροδίτης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Κώστας Τσιμίκας και η Λίβερπουλ δίνουν αύριο τον πρώτο τελικό της χρονιάς, νωρίς, με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ο Κώστας Τσιμίκας και η Λίβερπουλδίνουν αύριο τον πρώτο τελικό της χρονιάς, νωρίς, με αντίπαλο την Κρίσταλ Πάλας. Η pre season ολοκληρώθηκε και πλέον τα... κεφάλια μέσα.

Ειδικά για τη φετινή Λίβερπουλ του Σλοτ που έχει δώσει δεκάδες εκατομμύρια σε μεταγραφές. Και οι απαιτήσεις είναι ακόμα περισσότερες. Η Λίβερπουλ, πρωταθλήτρια Premier League πέρυσι.

Οι ρεντς αντιμετωπίζουν αύριο Κυριακή (10/8, 17:00) την Κρίσταλ Πάλας στον τελικό του Κομιούνιτι Σιλντ. Στο Γουέμπλει, κοινώς πρωταθλητής εναντίον Κυπελλούχου.

Βιρτζ, Εκιτικέ, Φρίμπονγκ, Μαμαρντασβίλι και Κέρκεζ αριστερός μπακ, άπαντες θα είναι στην αποστολή. Οι μεταγραφές της ομάδας. Ο Τσιμίκας αναμένεται να είναι στον πάγκο μια και ο ούγγρος θα παίξει βασικός.

Η Λίβερπουλ που είναι πιθανό να μην σταματήσει. Δεν είναι μυστικό. Ο Ίσακ είναι ο μεγάλος στόχος, ο χώρος στο μπάτζετ έγινε με την πώληση του Νούνιες στην Αλ Χιλάλ.

Επίσης σε κατηγορίες: Αγγλία Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Παύλος Ροδίτης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα