Τετάρτη 1 Ιουλίου 2026
Sportime

Ένοπλες Δυνάμεις: Διήμερο βολών Πυροβολικού στον ‘Εβρο

Τα κανόνια παίρνουν… φωτιά στο Πεδίο Βολής «Αετός».

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ένοπλες Δυνάμεις: Tο διήμερο 13 και 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιούνται στο Πεδίο Βολής «Αετός», στο νομό Έβρου, βολές Πυροβολικού και Όλμων.
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Ένοπλες Δυνάμεις: Πρόσφατα είχατε διαβάσει στο Sportime για τις εντυπωσιακές βολές από το «ΧΡΥΣΟΜΑΛΛΟ ΔΕΡΑΣ – 21».

Αυτή τη φορά, το διήμερο 13 και 14 Δεκεμβρίου πραγματοποιούνται στο Πεδίο Βολής «Αετός», στο νομό Έβρου, βολές Πυροβολικού και Όλμων.

Αναλυτικά:

«Η ΧΙΙ Μηχανοκίνητη Μεραρχία Πεζικού «ΕΒΡΟΥ», ανακοινώνει ότι την Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2021 (από 09:00 μέχρι και 21:00) και την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου 2021 (από 07:00 μέχρι και 18:00), πρόκειται να πραγματοποιηθούν βολές πυροβολικού και όπλων καμπύλης τροχιάς, στο Πεδίο Ασκήσεων - Βολής «ΑΕΤΟΣ».

Επικίνδυνη περιοχή χαρακτηρίζεται αυτή που περικλείεται από τα σημεία :

  • Λατομεία ΜΑΚΡΗΣΎψωμα ΚΑΖΑΝΙΑΎψωμα ΚΟΡΑΚΑΣΕρείπια ΑΛΙΚΗΣΎψωμα ΟΥΡΑΝΟΣ

Στην παραπάνω περιοχή απαγορεύεται κάθε κίνηση, ή παραμονή ατόμων, οχημάτων και ζώων κατά την ώρα των βολών, για αποφυγή ατυχημάτων.

Βλήματα μη εκραγέντα, που τυχόν εντοπίζονται, να μη μετακινούνται και να ειδοποιείται αμέσως η πλησιέστερη στρατιωτική, πολιτική, ή αστυνομική αρχή».

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα