Sportime

Φρεγάτες: Φημολογία ότι έκλεισαν οι τέσσερις γαλλικές Belharra και δύο La Fayette

Φρεγάτες: Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν την τελευταία ώρα πληροφορίες ότι η Ελλάδα κατέληξε στην πρόταση για τέσσερις γαλλικές Belharra.

Διονύσης Αντωνέλλος 1 λεπτά ανάγνωσης
Φρεγάτες: Φημολογία ότι έκλεισαν οι τέσσερις γαλλικές Belharra και δύο La Fayette
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Φρεγάτες: Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν την τελευταία ώρα πληροφορίες ότι η Ελλάδα κατέληξε στην γαλλική πρόταση για τέσσερις γαλλικές Belharra και δύο εκσυγχρονισμένες La Fayette έως αυτές να κατασκευαστούν.

Το ρεπορτάζ των Open και Onalert αναφέρεται στην συγκεκριμένη εξέλιξη, όμως όσο είναι σε θέση να γνωρίζει το Sportime, ακόμα δεν έχει τελεσιδικήσει τίποτα.

Η γαλλική πρόταση είναι σίγουρα από τις καλύτερες, όμως ακόμα δεν έχει αποφασιστεί αν η Ελλάδα θα καταλήξει σε αυτή την πρόταση ή αν θα κοιτάξει και κάποια από τις άλλες.

Απλά η γαλλική πρόταση θα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Πολεμικού Ναυτικού (σ.σ. όπως είναι οι προτάσεις αυτή τη στιγμή) με τις προτάσεις που πληρούν τις προδιαγραφές.

Οι Γάλλοι έχουν βελτιώσει κατά πολύ την αρχική τους πρόταση αλλά αναμένεται ακόμα να αποφασιστεί ο εξοπλισμός του πλοίου.

Οι δύο από τις τέσσερις Belharra θα κατασκευαστούν σε ελληνικά ναυπηγεία, σύμφωνα με την συγκεκριμένη φημολογία.

Η όποια απόφαση θα παρθεί στις αρχές Μαΐου, με τις γαλλικές φρεγάτες όντως να αποτελούν το φαβορί. Αλλά επειδή πολλά μπορούν να αλλάξουν θα ενημερώσουμε για την πρόταση μόλις αυτή τελεσιδικήσει.

Φρεγάτες: Τον γύρο του διαδικτύου κάνουν την τελευταία ώρα πληροφορίες ότι η Ελλάδα κατέληξε στην πρόταση για τέσσερις γαλλικές Belharra.

Διαβάστε επίσης:

Toυρκία: Σοκάρει ο Νταβούτολγου – Αδύναμος ο Ερντογάν

Eλληνοτουρκικά: Ιπτάμενα τάνκερ θέλει η Ελλάδα – Στόχος η κυριαρχία στην Αν. Μεσόγειο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Διονύσης Αντωνέλλος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα