ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ

Φρεγάτες: Σοκαριστικές δηλώσεις για τις LCS

Εντύπωση προκαλεί η άποψη του αναλυτή.
Φρεγάτες: Σοκαριστικές δηλώσεις για τις LCS

Φρεγάτες: Σοκαριστικές δηλώσεις για τις LCS και τι υποστηρίζουν την ώρα που η Ελλάδα τις θέλει για κορβέτες.

Λάβρος κατά των LCS που εδώ και χρόνια προσπαθούν κάποιοι να… σπρώξουν στην Ελλάδα, εμφανίζεται σε άρθρο του Αμερικανός αναλυτής.

Σύμφωνα με τον Τομ Ρόγκαν, τα LCS θα έπρεπε να είχαν παροπλιστεί εδώ και χρόνια καθώς «είναι υποοπλισμένα, τερατουργήματα που καταστρέφονται όσο πλέουν».

«Κάθε LCS κοστίζει εκατοντάδες εκατομμύρια δολάρια απλώς για να προσφέρει στον Λαϊκό Απελευθερωτικό Στρατό (σ.σ. την Κίνα δλδ) μια καλή ευκαιρία να φτιάξει έναν νέο κοραλλιογενή ύφαλο», σημειώνει ο Ρόγκαν σε άρθρο του στον washingtonexaminer.com.

«Οι προτάσεις ότι τα LCS…

Διαβάστε ΕΔΩ περισσότερα

Διονύσης Αντωνέλλος

Δημοσιογράφος με εμπειρία σε blogging, ραδιόφωνο και τηλεόραση. Γράφω και μιλάω για όσα με απασχολούν καθημερινά και τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά. Πιστεύω στις ιστορίες που κάνουν τον άνθρωπο καλύτερο.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελληνοτουρκικά: Η Ελλάδα ενισχύει την αντιαεροπορική άμυνα με Kentavros και Barak MX

Η Ελλάδα ενισχύει την αντιαεροπορική άμυνα με Kentavros και Barak MX

Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την ενσωμάτωση του Kentavros στο Barak MX. Τα δύο συστήματα λειτούργησαν πλήρως συντονισμένα σε δοκιμές πεδίου.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνικά USVs με βρετανική σχεδίαση από τη SAS Tech

Ελληνικά USVs με βρετανική σχεδίαση από τη SAS Tech

Η SAS Technology προχωρά στη ναυπήγηση ελληνικών μη επανδρωμένων πλοίων με σχεδίαση Sigmund UK, ενισχύοντας την εγχώρια αμυντική βιομηχανία

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τα συμβατικά ελληνικά Barracuda και το άλμα ισχύος για την Ελλάδα

Τα συμβατικά ελληνικά Barracuda και το άλμα ισχύος για την Ελλάδα

Τα συμβατικά Barracuda δεν είναι απλώς νέα υποβρύχια αλλά πολλαπλασιαστές ισχύος για την ελληνική αποτροπή.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Οι Τούρκοι επιδιώκουν να μην γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν – Ενοχλήθηκαν από τα ισραηλινά όπλα

Οι Τούρκοι επιδιώκουν να μην γίνει η συνάντηση Μητσοτάκη-Ερντογάν – Ενοχλήθηκαν από τα ισραηλινά όπλα

Σύμφωνα με τον κ. Συρίγο η Τουρκία έχει ενοχληθεί από τα ισραηλινά όπλα που αποκτά η Ελλάδα και θα εγκατασταθούν στα νησιά και αντιδρά.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Ελληνοτουρκικά: Η προπαγανδιστική σύγκριση Τουρκίας – Ελλάδας στις φρεγάτες από τους Τούρκους

Ελληνοτουρκικά: Η προπαγανδιστική σύγκριση Τουρκίας – Ελλάδας στις φρεγάτες από τους Τούρκους

Τουρκικά μέσα παρουσιάζουν σύγκριση φρεγατών Istanbul και Belharra με σαφή στόχο την επικοινωνιακή υπεροχή και όχι την επιχειρησιακή ανάλυση.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τουρκικά μέσα βλέπουν μπλόκο στο σχέδιο της Ελλάδας για φυσικό αέριο μέχρι την Ουκρανία

Τουρκικά μέσα βλέπουν μπλόκο στο σχέδιο της Ελλάδας για φυσικό αέριο μέχρι την Ουκρανία

Ο τουρκικός Τύπος μιλά για αποτυχία του ελληνικού σχεδίου στον Κάθετο Διάδρομο μετά τις χαμηλές δεσμεύσεις δυναμικότητας.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Η Τουρκία δοκίμασε σμήνος KARGU με πραγματικά πυρά – Ετοιμάζεται για επιθέσεις κορεσμού μεγάλης κλίμακας

Η Τουρκία δοκίμασε σμήνος KARGU με πραγματικά πυρά – Ετοιμάζεται για επιθέσεις κορεσμού μεγάλης κλίμακας

Δοκιμή με σμήνος KARGU σε επιχειρησιακό σενάριο και πραγματικά πυρά καταγράφεται ως πρώτη φορά στην Τουρκία.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Συζητήσεις Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας για Patriot

Συζητήσεις Ελλάδας – Σαουδικής Αραβίας για Patriot

Η Αθήνα και το Ριάντ συζητούν τον εκσυγχρονισμό συστήματος Patriot που επιχειρεί στη Σαουδική Αραβία από το 2021.

Ελληνοτουρκικά
Ελληνοτουρκικά: Τουρκοελληνική προσέγγιση ή καθυστερημένη ένταση

Τουρκοελληνική προσέγγιση ή καθυστερημένη ένταση

Η ύφεση δύο ετών δείχνει πραγματική στο πεδίο όμως το υπόβαθρο μένει άθικτο και μπορεί να ξαναφουντώσει.

Ελληνοτουρκικά