Sportime

Τουρκία - Τούρκος ναύαρχος σοκάρει τους Τούρκους: «Η Ελλάδα αυξάνει τα χωρικά της ύδατα άμεσα!»

«Οι Έλληνες θα το κάνουν αυτό σε λίγες μέρες. Αν το δεχθούμε αυτό, είναι αυτοκτονία», υπογράμμισε.

Αλέξανδρος Κωτάκης 1 λεπτά ανάγνωσης
Τουρκία: Τούρκος ναύαρχος: Η Ελλάδα θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα τον Μάρτιο, υποστηρίζει ο Τσιχάτ Γιαϊτσί. Αν το δεχθούμε, είναι αυτοκτονία
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τουρκία: Τούρκος ναύαρχος: Η Ελλάδα θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα τον Μάρτιο, υποστηρίζει ο Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Ο Τούρκος απόστρατος αντιναύαρχος μίλησε στην τουρκική τηλεόραση και υποστήριξε ότι η «Ελλάδα θα αναλάβει δράση τον Μάρτιο» και θα αυξήσει τα χωρικά της ύδατα στα 12 μίλια, «νότια και νοτιοδυτικά της Κρήτης».

«Θα το κάνουν αυτό σε λίγες μέρες. Αν το δεχθούμε αυτό, είναι αυτοκτονία. Διότι αν αυτό γίνει δεκτό, τα νησιά που δεν δόθηκαν στην Ελλάδα με συνθήκες θα παραμείνουν στα χωρικά τους ύδατα. Η Θάλασσα των Νησιών και η πύλη της Μεσογείου θα είναι κλειστές», υπογράμμισε ο Τσιχάτ Γιαϊτσί.

Διαβάστε περισσότερα στο geostratigika.gr

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Αλέξανδρος Κωτάκης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα