ENGINE POWER

2023 F1 Academy γυναικών: Παρουσίαση των οδηγών και των ομάδων για την εναρκτήρια σεζόν αποκλειστικά για γυναίκες

2023 F1 Academy grid: Η πρώτη σεζόν της F1 Academy γυναικών ετοιμάζεται να ξεκινήσει με τις δοκιμές πριν από τη σεζόν στη Βαρκελώνη
2023 F1 Academy γυναικών: Παρουσίαση των οδηγών και των ομάδων για την εναρκτήρια σεζόν αποκλειστικά για γυναίκες

Οι οδηγοί είναι σχεδόν έτοιμοι να βγουν στην πίστα καθώς η πρώτη σεζόν της F1 Academy γυναικών ετοιμάζεται να ξεκινήσει με τις δοκιμές πριν από τη σεζόν στη Βαρκελώνη. Διαθέτοντας 15 από τα πιο λαμπρά ανερχόμενα ταλέντα και πέντε ομάδες βετεράνων από τη σκάλα μονοθέσιων, η σκηνή έχει ρυθμιστεί για αυτούς τους δρομείς να αφήσουν το στίγμα τους στην ολοκαίνουργια, αποκλειστικά γυναικεία σειρά το 2023…

Campos Racing

Nerea Marti – #1
Lola Lovinfosse – #2
Maite Caceres – #3

Η Nerea Marti θα κάνει τα πάντα μετά από δύο άκρως ανταγωνιστικές σεζόν της W Series, κερδίζοντας βάθρα και μια παρθενική pole position πέρυσι, και η Lola Lovinfosse θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει την εξέλιξή της από την ισπανική F4.

Εν τω μεταξύ, τι μπορεί να κάνει ο Maite Caceres, καθώς ο Ουρουγουανός οδηγός βγαίνει για πρώτη φορά στην ευρωπαϊκή σκηνή;

Maite Caceres recently completed the Campos line-up for F1 Academy’s 2023 season

F1 Academy γυναικών: MP Motorsport

Hamda Al Qubaisi – #4
Emely de Heus – #5
Amna Al Qubaisi – #6

Διαθέτοντας τρία αναγνωρίσιμα νεαρά ταλέντα, το MP Motorsport θα επιδιώξει να βάλει τον καλύτερο εαυτό του το 2023.

Μια συναρπαστική αναμέτρηση περιμένει μεταξύ των αδελφών Al Qubaisi Hamda και Amna, με τις δύο να γράφουν ιστορία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους σε μονοθέσια.

Η Emely de Heus επιστρέφει στο MP, έχοντας γνωρίσει την επιτυχία μαζί τους στην ισπανική F4 το 2021, αλλά μπορεί η διπλή-ολλανδική συνεργασία να προσφέρει ακόμα περισσότερα αυτή τη φορά;

F1 Academy γυναικών:  Grand Prix ART

Lena Buhler – #7
Carrie Schreiner – #8
Chloe Grant – #9

Παρακολουθήστε την ART αυτή τη σεζόν, καθώς η ομάδα που ιδρύθηκε από τον πλέον Διευθυντή της Ομάδας της Ferrari, Frederic Vasseur και τον Nicholas Todt, στοχεύει να προσθέσει ακόμα περισσότερα ασημικά στους απολογισμούς τους.

Η Lena Buhler ήταν η πρώτη οδηγός που ανακοινώθηκε για την F1 Academy και θα είναι πρόθυμη να εντυπωσιάσει καθώς ο Junior της Sauber Academy είναι ένας από τους δύο οδηγούς που συνδέονται με την ομάδα F1 στο grid.

Έχοντας απολαύσει την επιτυχία στους αγώνες GT ​​και σπορ αυτοκινήτων, η Carrie Schreiner θα θέλει ακόμα περισσότερα για την επιστροφή της στα μονοθέσια, ενώ η 17χρονη Σκωτσέζα σταρ Chloe Grant θέλει να κάνει όνομα στην πρώτη της σεζόν σε διεθνείς αγώνες.

ART-Grand-Prix-finalised-their-F1-Academy-line-up-with-the-signing-of-Chloe-Grant-

F1 Academy γυναικών: Ροντέν Κάρλιν

Abbi Pulling – #10
Jessica Edgar – #11
Megan Gilkes – #12

Ο Rodin Carlin έχει ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα ονόματα στον χώρο στο ρόστερ του, με τον νεότερο από την Alpine Academy Abbi Pulling να ελπίζει να ηγηθεί της ομάδας των Βρετανών.

Ξεκινώντας από το ντεμπούτο της σε μονοθέσιο πέρυσι στο Πρωτάθλημα GB4 του Ηνωμένου Βασιλείου, η 18χρονη Jessica Edgar θα προσπαθήσει να πετύχει μια απρόσκοπτη αλλαγή για να ξεκινήσει δυναμικά στη νέα της σειρά.

Η Καναδή δρομέας Megan Gilkes έχει ήδη αποδείξει ότι είναι νικητής αγώνων στη σειρά W και GB4 και θα πιέσει για να προσθέσει την F1 Academy σε αυτό το σερί, παράλληλα με τη μοναδική προοπτική της ως μηχανικός υποστήριξης στην πίστα για την Aston Martin κατά τη διάρκεια του έτους τοποθέτησης της. .

xperience-with-the-Aston-Martin-F1-team-will-race-for-Rodin-Carlin

PREMA Racing

Chloe Chong – #14
Marta Garcia – #15
Bianca Bustamante – #16

Η πέμπτη και τελευταία ομάδα στο grid της F1 Academy 2023, η PREMA Racing θα είναι πρόθυμη να αξιοποιήσει τις δυνατότητες της τριάδας της.

Η νεότερη οδηγός στο grid, η 16χρονη Chloe Chong κέρδισε προηγουμένως μια θέση φιναλίστ στο πρόγραμμα Girls on Track Rising Stars της FIA και θα είναι μία από αυτές που θα την παρακολουθήσουν για άλλη μια φορά καθώς κάνει το βήμα από το καρτ.

Η πληθωρικότητα και η εμπειρία της Marta Garcia θα είναι ένας πολύτιμος συνδυασμός για την ιταλική ομάδα, καθώς ο Ισπανός δρομέας ξεκινά να πολεμήσει στο μέτωπο.

Και αφού διεκδίκησε τις κορυφαίες διακρίσεις rookie στη σειρά W πέρυσι, η Bianca Bustamante είναι πεινασμένη για την πρόκληση που περιμένει και είναι έτοιμη να τα δώσει όλα.

Marta-Garcia-will-bring-her-experience-of-racing-in-the-W-Series-to-F1-Academy

Η F1 Academy ετοιμάζεται να πάει σε αγώνες

Η σεζόν 2023 F1 Academy ξεκινά με δύο ημέρες προ-σεζόν δοκιμών στη Βαρκελώνη, στις 11-12 Απριλίου, πριν σβήσουν τα φώτα για τον 1ο Γύρο στο Σπίλμπεργκ της Αυστρίας από 28-29 Απριλίου.

Formula1 ΑΡΘΡΟ

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «2023 F1 Academy γυναικών: Παρουσίαση των οδηγών και των ομάδων για την εναρκτήρια σεζόν αποκλειστικά για γυναίκες», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!