ENGINE POWER

Ένωση Γιγάντων στο 23ο Motor Festival στο MEC Παιανίας

Ασύλληπτο, απίστευτο και όμως αληθινό 3 κορυφαίοι του είδους ενώνουν τις δυνάμεις τους για το 23ο Motor Festival, Μιχάλης Κοντιζάς, Νίκος Διακάκης και Στάθης Παπαργυρόπουλος Μ Α Ζ Ι !!!

23-motor-festival-diakakis-nikos-stathis-papargiropoulos
Συντάκτης: Μιχάλης Κοντιζάς Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά
 23ο Motor Festival MEC Παιανίας: Ο Λ Ο Ι M A Z I στις  20-22 Σεπτεμβρίου στο MEC Παιανίας, και η επιτυχία ξεκινάει μαζί σου!!! ! ! !
Το 23o Motor Festival αλλάζει σελίδα και διαμορφώνει την νέα έδρα στο MEC Παιανίας πιο φαντασμαγορική και εντυπωσιακή από ποτέ άλλοτε…  Για πρώτη φορά όλοι μαζί ενωμένοι σε μια συνάντηση κορυφής!!! MEC Παιανίας – 23th Motor Festival μια συνεργασία σταθμός για την πορεία της διοργάνωσης αφού πλέον ο στόχος είναι να καταφέρει να προάγει τον κόσμο και τον χώρο της μηχανοκίνησης σε διεθνή επίπεδο. Η ΕΛ HERO xτίζει ισχυρές βάσεις και θεμέλια με στόχο να πλησιάσει τα στάνταρ διεθνών εκθέσεων και να μπορέσει να κερδίσει την εμπιστοσύνη ισχυρών Brands στην παγκόσμια μηχανοκίνηση. Το Motor Festival πλέον έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει επενδυτές και επιχειρήσεις από το εξωτερικό που θα θέλουν να επενδύσουν στην Ελληνική αγορά στον κλάδο της μηχανοκίνησης και τον μηχανοκίνητο αθλητισμό.
Το Motor Festival έχει στόχο την επόμενη 5ετία να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις ώστε να αποκτήσει την αναγνωσιμότητα μιας διεθνούς φήμης έκθεσης και να είναι ένα ραντεβού που θα συγκεντρώνει συμμετοχές από εθνικό αλλά και διεθνή επίπεδο. Η μεγαλύτερη έκθεση επαγγελματιών και επιχειρήσεων του κλάδου της μηχανοκίνησης, σε συνδυασμό με τους περισσότερους αγαπημένους οδηγούς του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας… Όλοι Μ Α Ζ Ι σένα ραντεβού με την ιστορία ! ! !

Νίκος Διακάκης: Διοργανωτής αγώνων Dragster

 23ο Motor Festival MEC Παιανίας:  Η διοργάνωση του Motor Festival για το 23 φεστιβάλ έχει δηλώσει εξαρχής ότι θέλει να ενώσει όλο τον χώρο σε αυτή την μεγάλη γιορτή της μηχανοκίνησης και το πρώτο δελτίο τύπου κυριολεκτικά προκαλεί εγκεφαλικά !!!! Νικός Διακάκης, Στάθης Παπαργυρόπουλος, Μιχάλης Κοντιζάς ΜΑΖΙ!!! Μια ιστορική ένωση στα χρονικά του μηχανοκίνητου αθλητισμού τριών ανθρώπων που ο κάθε ένας από την πλευρά του είναι μια μεγάλη κατηγορία στον χώρο. Ξεκινάμε με τον Στάθη Παπαργυροπούλο τον αρχαίο , τον Γκουρού του DRIFT, τον πρώτο μάστορα του χώρου και τον άνθρωπο που έβαλε τις βάσεις για να εξελιχθεί το Drift στην Ελλάδα. Ο πιο ιδανικός παίχτης σε μια θέση κλειδί στον συντονισμό της αρένας και στην δημιουργία ενός καυτού τριήμερου που το θέαμα και το λάστιχο θα μας φέρει όλους πιο κοντά!!!

Στάθης Παπαργυρόπουλος: Διοργανωτής Drift Day

Νίκος Διακάκης ενα όνομα συνδεδεμένο με την μέγιστη αδρεναλίνη που προκαλούν οι κόντρες στους αγώνες Dragster ο άνθρωπος που διοργανωτικά έχει κάνει τους πιο επιτυχημένους αγώνες στον χώρο του Dragster και του Drift. Ένα όνομα που στον χώρο εδώ και δεκαετίες συνδέεται με ασύλληπτες στιγμές, και ρεκόρ  του μηχανοκίνητου αθλητισμού από τον χώρο του Dragster! Ο Νίκος Διακάκης θα φέρει για πρώτη φορά στην αρένα του Motor Festival την δυνατότητα να δούμε από κοντά ισχυρά ονόματα του Dragster από τον χώρο του αυτοκινήτου και της μοτοσυκλέτας και να νιώσουμε την απόλυτη εμπειρία να κάνουν εκκίνηση τα θηρία των εκατοντάδων ίππων!!!

Μιχάλης Κοντιζάς: Τηλεοπτικός παρουσιαστής του Engine Power

Ο Μιχάλης Κοντιζάς την τελευταία δεκαετία, έδωσε ένα ισχυρό βήμα επικοινωνίας, προβολής και ανάδειξης του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ήταν αυτός που κυριολεκτικά αγκάλιασε όλους τους οδηγούς της Ελλάδας χωρίς καμία διάκριση ή διαχωρισμό μέσα από την εκπομπή του Engine Power.  O  Μιχάλης Κοντιζάς θα βρίσκεται με πολλά δώρα στις κερκίδες της αρένας και στην έκθεση του Motor Festival για να τα μοιράζει στους φίλους και επισκέπτες που θα βρίσκονται εκεί, δίνοντας και εκείνος έναν ξεχωριστό παλμό και ρυθμό στην διοργάνωση.

 23ο Motor Festival ΜΑΖΙ… 20-22 Σεπτεμβρίου στο MEC Παιανίας!!! Φήμες ακούγονται πως οι συμμετοχές και οι εκπλήξεις θα συνεχιστούν και από άλλους χώρους με εξίσου δυνατά ονόματα του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αναμένουμε τις εξελίξεις…
Δες πρώτος όλη την επικαιρότητα της μηχανοκίνησης στο Engine Power
Exit mobile version