ENGINE POWER

Ημερολόγιο X-Trial of Nations 2024

To X-Trial θα ανοίξει τον Φεβρουάριο me 7 aαγώνες για το 2024 συμπεριλαμβανομένου του X-Trial of Nations που επιστρέφει
Ημερολόγιο X-Trial of Nations 2024

Το προσωρινό ημερολόγιο X-Trial 2024 έχει κυκλοφορήσει και περιλαμβάνει επτά γεγονότα, συμπεριλαμβανομένης της επιστροφής του X-Trial of Nations.

Η σεζόν X-Trial of Nations 2024 θα ανοίξει τον Φεβρουάριο. Ως αποτέλεσμα της αναστάτωσης που προκλήθηκε από την παγκόσμια πανδημία Covid-19, η δομή του ημερολογίου τροποποιήθηκε από το προηγούμενο χειμερινό πρόγραμμα σε ένα ετήσιο μοντέλο Ιανουαρίου-Δεκεμβρίου με σημαντικές καλοκαιρινές διακοπές. Αυτή η νέα μορφή θα διατηρηθεί για την ερχόμενη σεζόν, με την πλειονότητα των Γύρους να λαμβάνουν χώρα στην αρχή της χρονιάς και μετά τρεις εκδηλώσεις τον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο, συμπεριλαμβανομένου του X-Trial of Nations που επιστρέφει. Η πρόθεση είναι ότι το ημερολόγιο του 2025 θα επιστρέψει στη συνέχεια σε μια παραδοσιακή σύνθεση, ξεκινώντας τον Δεκέμβριο του 2024.

X-Trial-of-Nations-2024-FIM-world-championship-motorbikes-moto

X-Trial of Nations 2024: Οι εναρκτήριοι Γύροι μας μεταφέρουν πίσω σε τρεις πόλεις που εμφανίστηκαν στο ημερολόγιο του 2023. Το X-Trial Barcelona διατηρεί την παραδοσιακή του ημερομηνία Φεβρουαρίου και θα είναι η αυλαία της σεζόν, πριν η σειρά κατευθυνθεί στη Γαλλία για το X-Trial Chalon-sur-Saône και το X-Trial Nice. Για να ολοκληρώσει το ανοιξιάτικο πρόγραμμα, η σειρά κατευθύνεται στη συνέχεια στο σπίτι της FIM (Fédération Internationale de Motocyclisme) για την τέταρτη παράσταση του X-Trial Geneva και την πρώτη από το 2012.

Στη συνέχεια, το Πρωτάθλημα επιστρέφει από τη χειμερία νάρκη με μια επίσκεψη στην Ανδόρα λα Βέγια. Το πρώτο X-Trial of Nations από το 2019 θα φιλοξενηθεί στο Saint-Denis, όπου το X-Trial La Réunion πραγματοποιήθηκε το 2020.

Σας ευχαριστούμε που αφιερώσατε χρόνο για να διαβάσετε αυτό το άρθρο. Πιθανόν να σας ενδιαφέρουν και τα παρακάτω θέματα:

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ημερολόγιο X-Trial of Nations 2024», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Μιχάλης Κοντιζάς

Ένας άνθρωπος που δεν γνώριζε τίποτα από τον κόσμο της μηχανοκίνησης αλλά κατάφερε να τον ενώσει στη μεγαλύτερη γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα στο Motor Festival και να δημιουργήσει την μοναδική τηλεοπτική εκπομπή το Engine Power που προβάλει καθημερινά αθλητές, καθημερινούς ήρωες και πρωταγωνιστές πανελλαδικά. Ένας άνθρωπος που συνεχίζει να νιώθει τίποτα, να νιώθει μηδέν, μπροστά στο μεγαλείο του χώρου και την αστείρευτη αγάπη του κόσμου για την μηχανοκίνηση. Σας παρουσιάζουμε τον Mr Zero... Μιχαήλ Κοντιζά!