Sportime

Ξεκάθαρος ο Κουτσιαύτης - 1,5 μέτρο έξω το πέναλτι της ΑΕΚ! (vid)

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης έκανε τη δική του ανάλυση για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης έκανε τη δική του ανάλυση για τις αμφισβητούμενες φάσεις της αγωνιστικής. Δείτε αναλυτικά
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Για όλες τις φάσεις που σήκωσαν συζήτηση στην 23η αγωνιστική της Stoiximan Super League μίλησε ο Αριστομένης Κουτσιαύτης.

Ο πρώην διαιτητής που δίνει το παρών στην εκπομπή «Πάμε Γήπεδο» του Action24, έκανε τη δική του ανάλυση για τα όσα είδαμε.

Ο ίδιος έκανε λόγο για ένα «σχετικά καλό Σαββατοκύριακο, μιας και τα όποια λάθη υπήρξαν δεν επηρέασαν τα αποτελέσματα».

Αρχικά, στο ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός, τόνισε μεταξύ άλλων πως στο γκολ των «ασπρόμαυρων» προηγήθηκε επιθετικό φάουλ.

Σε ό,τι αφορά την αναμέτρηση ΑΕΚ - Κηφισιά, ο Κουτσιαύτης διαφώνησε με τον καταλογισμό πέναλτι στο 4ο λεπτό, τονίζοντας:

«Ήταν πολύ δύσκολη φασή, υπάρχει παράβαση αλλά 1,5 μέτρο εκτός μεγάλης περριοχής. Γίνεται ανατροπή από τον Σπινο στο Λιβάι Γκαρσία και λόγω της ταχύτητας βρίσκεται εντός περιοχής.

Η επαφή που υπάρχει με το χέρι δεν είναι τέτοια ώστε να προκαλέσει πέναλτι. Θα μπορούσε να βοηθήσει ο VAR».

Τέλος, στο Παναθηναϊκός – Λαμία ανέφερε ότι δεν υπάρχει πέναλτι στον Αϊτόρ.

Δείτε αναλυτικά τα όσα είπε:

https://youtu.be/7JCrQ_xk8_8

Επίσης σε κατηγορίες: Super League Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα