Sportime

Εθνική ομάδα: Ενσωματώθηκε ο Αντετοκούνμπο

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Προολυμπιακού και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν το νέο πρόσωπο της προπόνησης της Δευτέρας (7/6).

Μαντώ Καψάλη 1 λεπτά ανάγνωσης
Εθνική ομάδα: Ενσωματώθηκε ο Αντετοκούνμπο
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Εθνική ομάδα συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά και ο Κώστας Αντετοκούνμπο ήταν το νέο πρόσωπο της προπόνησης της Δευτέρας (7/6).

Ο Κώστας Αντετοκούνμπο άρχισε τις προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Ρικ Πιτίνο με τα διαθέσιμα μέλη από την Εθνική ομάδα και μέσα στις επόμενες μέρες αναμένονται να ενσωματωθούν και οι υπόλοιποι διεθνείς.

Ακόμη η ΕΟΚ έκανε γνωστό το προπονητικό επιτελείο της Εθνικής το οποίο απαρτίζεται από τους Σωτήρη Μανωλόπουλο, Θανάση Σκουρτόπουλο, Ηλία Παπαθεοδώρου, Νίκο Παππά, Ισίδωρο Κουτσό και Κώστα Μάμαλη.

Γυμναστές είναι ο Κώστας Χατζηχρήστος ο οποίος δεν έχει ενσωματωθεί ακόμα και ο Νίκος Παπαβασιλείου. Γιατρός της ομάδας είναι ο Χάρης Βουλγαρόπουλος και φυσικοθεραπευτές οι Βαγγέλης Σβίγγος και Θανάσης Ζαμπάρας.

Μάνατζερ της ομάδας είναι ο Κώστας Κώτσης, φροντιστής ο Ανδρέας Φραντζέσκος και εκπρόσωπος Τύπου ο Μενέλαος Σεβαστιάδης.

Kostas Antetokounmpo joined our team today. Wonderful addition to our National team!

— Rick Pitino (@RealPitino) June 7, 2021

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο Πιτίνο μας σέβεται. Εμείς τον σεβόμαστε;

Ολυμπιακός: Επένδυση με Τάισον Κάρτερ

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μαντώ Καψάλη

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα