Sportime

Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις σε Νέους και Ελπίδες

Οι ομοσπονδιακοί προπονητές κάλεσαν τους παίκτες που επέλεξαν για τις υποχρεώσεις των Εθνικών ομάδων

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Εθνική ομάδα: Οι κλήσεις σε Νέους και Ελπίδες
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η επόμενη εβδομάδα, είναι η εβδομάδα που η Εθνική ομάδα ανδρών, αυτή των Νέων και των Ελπίδων, θα έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις. Προς το παρόν, ανακοινώθηκαν οι αποστολές για τα ματς της Εθνικής Νέων και αυτής των Ελπίδων από την ΕΠΟ.

Στους Νέους, ο Γιάννης Γκούμας κάλεσε τους παίκτες που θέλει στα ματς Δανία, Αγγλία και Τσεχία, στον δεύτερο όμιλο της Elite Round του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος. Η Εθνική ομάδα Νέων θα κάνει πρεμιέρα στις 20/3 με την Δανιά, ενώ στις 23/3 θα παίξει με την Αγγλία και στις 26/3 με την Τσεχία.

Οι παίκτες που κλήθηκαν είναι οι:

Από την άλλη, ο Αντώνης Νικοπολίδης κάλεσε 22 ποδοσφαιριστές για τους φιλικούς αγώνες της Εθνικής Ελπίδων με τη Σλοβακία στη Ζίλινα (22/03, 17:00) και το Μαυροβούνιο στην Αθήνα (26/03, 16:30, γήπεδο Γ. Καμάρας).

Οι παίκτες που κάλεσε:

Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα