Sportime

Σέρχιο Ράμος-Απίστευτο: Έχασε δύο πέναλτι σε 23 λεπτά, μετά από δυόμισι χρόνια! (vids)

Ο Σέρχιο Ράμος αστόχησε δύο φορές σε πέναλτι, μετά από 25 εύστοχα τα τελευταία δυόμισι χρόνια

Μάριος Σταμπουλής 1 λεπτά ανάγνωσης
Σέρχιο Ράμος-Απίστευτο: Έχασε δύο πέναλτι σε 23 λεπτά, μετά από δυόμισι χρόνια! (vids)
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Το ματς της Εθνικής Ισπανίας με την Ελβετία ήταν ιστορικό για τον Σέρχιο Ράμος, ωστόσο μάλλον θα θέλει να το ξεχάσει γρήγορα.

Ο Σέρχιο Ράμος έγραψε... ιστορία με την Εθνική Ισπανίας, καθώς έγινε ο πρώτος ποδοσφαιριστής της Ευρώπης που έφτασε τις 177 συμμετοχές με το εθνόσημο, ξεπερνώντας τον Μπουφόν και βάζοντας... πλώρη για το παγκόσμιο ρεκόρ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Nations League: «Διπλάρα» της Γαλλίας στην Πορτογαλία, έκπληξη από Ελβετία (vids)

Ωστόσο, κατέγραψε και ένα «μαύρο» ρεκόρ, το οποίο θα θέλει σίγουρα να ξεχάσει, χάνοντας δύο πέναλτι μέσα σε 23 λεπτά με την ομάδα του να παίρνει το βαθμό της ισοπαλίας στο 89ο λεπτό.

Ο 34χρονος Ισπανός, αστόχησε σε πέναλτι μετά από 25 διαδοχικά εύστοχα και δυόμισι χρόνια, αφού τελευταία φορά είχε αστοχήσει στις 9 Μαΐου του 2018, σε ήττα της Βασίλισσας στην έδρα της Σεβίλλης (3-2).

Επίσης σε κατηγορίες: World Football Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Μάριος Σταμπουλής

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα