Sportime

Τζέιμς: «Θα είμαι ελεύθερος το καλοκαίρι, θα ήθελα να παίξω στη Μονακό»

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Τζέιμς: «Θα είμαι ελεύθερος το καλοκαίρι, θα ήθελα να παίξω στη Μονακό»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη έδωσε ο Μάικ Τζέιμς, ο οποίος αναφέρθηκε στο μέλλον του και την καριέρα του μέχρι τώρα.

Ο Αμερικανός, μίλησε στον Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, ο οποίος συνεργάζεται με το «Delfi TV show» στην Λιθουανία.

Συγκεκριμένα, ο Μάικ Τζέιμς, τόνισε ότι: «Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται στο τέλος αυτής της σεζόν. Μόλις η Euroleagueανακοινώσει πως τελειώνει για φέτος, θα είμαι ελεύθερος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βγαίνει στην αγορά ο Αλεξέι Σβεντ, απέρριψε πρόταση από την Κίνα!

Στο μέλλον θα ήθελα να παίξω στην Μονακό. Δεν παίζουν στην Euroleague, όμως άκουσα πως είναι όμορφα εκεί. Θα ήθελα να αγωνιστώ στο φινάλε της καριέρας μου εκεί, όταν δεν θα είμαι πια τόσο καλός».

Όσον αφορά τη συνέχεια της φετινής σεζόν στη Euroleague, ανέφερε: «Με ρωτάς αν πιστεύω πως θα έπρεπε να συνεχιστεί η σεζόν; Όχι. Θα συνεχιστεί; Δεν ξέρω. Θα είναι ανόητο να συνεχιστεί, αλλά δεν αποφασίσω εγώ. Αν συνεχιστεί, θα πρέπει να μιλήσουμε για πολλά θέματα. Αν κάποιος αρρωστήσει, τότε τι θα γίνει;».

Επίσης σε κατηγορίες: Μπάσκετ Ξένα πρωταθλήματα

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα