Sportime

17χρονος ταξίδεψε κρυμμένος κάτω από το πούλμαν της Βαγιαδολίδ.

17χρονος ταξίδεψε κρυμμένος κάτω από το πούλμαν της Βαγιαδολίδ.

Βαγγέλης Λάσκαρης 1 λεπτά ανάγνωσης
Βαγιαδολίδ και περιστατικό με 17χρονο σε ταξίδι της ομάδας
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η αποστολή της Βαγιαδολίδ επέστρεφε από τη Θέουτα όταν, κάποια στιγμή της διαδρομής, οι άνθρωποι της ομάδας άκουσαν κραυγές να έρχονται από το κάτω μέρος του πούλμαν.

Το όχημα σταμάτησε και τότε αποκαλύφθηκε κάτι που κανείς δεν περίμενε. Ένας 17χρονος από το Μαρόκο βρισκόταν κρυμμένος στον πίσω άξονα, έχοντας διανύσει έτσι μια εξαιρετικά επικίνδυνη διαδρομή.

Ο ανήλικος είχε περάσει μαζί με το λεωφορείο στο ferry προς την Αλχεθίρας και συνέχισε να ταξιδεύει γαντζωμένος κάτω από το όχημα για περισσότερα από 100 χιλιόμετρα.

Η σωματική εξάντληση τελικά τον ανάγκασε να ζητήσει βοήθεια. Οι παίκτες και τα μέλη της αποστολής αντιλήφθηκαν τις φωνές του και ενημέρωσαν αμέσως, ενώ ο γιατρός της Βαγιαδολίδ τού παρείχε τις πρώτες βοήθειες.

Ο κίνδυνος που αντιμετώπισε ήταν τεράστιος. Για ώρες βρισκόταν λίγα εκατοστά από κινούμενα μηχανικά μέρη, εκτεθειμένος στην ταχύτητα, στις αναταράξεις και στις συνθήκες του δρόμου.

Play Video: Un marroquí viajó en una de las ruedas del autobús del Valladolid al regreso de Ceuta I MARCA
Επίσης σε κατηγορίες: Ποδόσφαιρο

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Βαγγέλης Λάσκαρης

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα