ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακτή Βουλιαγμένης: Κρατήσεις ξαπλώστρας και …VIP ζώνη με εξωφρενική χρέωση

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στην Ακτή Βουλιαγμένης της ΕΤΑΔ που μετά την αύξηση του εισιτηρίου, ανακοίνωσε και τη δημιουργία ζώνης με σετ ομπρέλας – ξαπλωστρών κατόπιν κράτησης. Η υπηρεσία αυτή στην Ακτή Βουλιαγμένης κοστολογείται 40 ευρώ τις καθημερινές και 50 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και περιλαμβάνει ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες ενώ οι επιπλέον παροχές...
Ακτή Βουλιαγμένης: Κρατήσεις ξαπλώστρας και …VIP ζώνη με εξωφρενική χρέωση

Οι εκπλήξεις συνεχίζονται στην Ακτή Βουλιαγμένης της ΕΤΑΔ που μετά την αύξηση του εισιτηρίου, ανακοίνωσε και τη δημιουργία ζώνης με σετ ομπρέλας – ξαπλωστρών κατόπιν κράτησης.

Η υπηρεσία αυτή στην Ακτή Βουλιαγμένης κοστολογείται 40 ευρώ τις καθημερινές και 50 ευρώ τα Σαββατοκύριακα και τις αργίες και περιλαμβάνει ομπρέλα και 2 ξαπλώστρες ενώ οι επιπλέον παροχές θέλουν να δημιουργήσουν την αίσθηση μιας VIP περιοχής. Οι τιμές ισχύουν και για οικογένειες που έχουν μέχρι δύο παιδιά έως 15 ετών.

Όσοι προπληρώσουν τα ποσά αυτά περνούν από τον έλεγχο εισιτηρίων “χωρίς αναμονή”, χρησιμοποιούν δωρεάν το κουτί φύλαξης τιμαλφών στην ομπρέλα και εξασφαλίζουν θέση στάθμευσης απέναντι από την κεντρική είσοδο.

Η επίπλωση της συγκεκριμένης ζώνης με ξύλινες ξαπλώστες, μαξιλάρια και ψάθινες ομπρέλες αντί για τα πολυκαιρισμένα υφάσματα της υπόλοιπης ακτής, δίνουν επιπλέον κίνητρα για να καταβάλει κανείς το αυξημένο αντίτιμο.

Οι κρατήσεις γίνονται ηλεκτρονικά το αργότερο μέχρι τις 23:59 της προηγούμενης ημέρας και χωρίς να προβλέπεται ακύρωση. Παρέχεται επίσης η δυνατότητα αυθημερόν αγοράς τυχόν ελεύθερου σετ από τα ταμεία της Ακτής.

Σύμφωνα πάντως με ρεπορτάζ του Πρώτου Θέματος, που δημοσιεύει φωτογραφίες από λουόμενους, η ζώνη την πρώτη ημέρα εφαρμογής της δεν είχε ιδιαίτερη ανταπόκριση.

Οι κανονικές τιμές εισόδου στην Ακτή Βουλιαγμένης είναι 7 ευρώ για καθημερινές και Σαββατοκύριακα, με μειωμένο εισιτήριο τα 4 ευρώ (για μαθητές, πολύτεκνους, άτομα άνω των 65 ετών, φοιτητές, στρατιώτες και ανέργους).

Οι δημότες Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης εισέρχονται καταβάλλοντας 2 ευρώ όλες τις ημέρες.

Πηγή: 3vita.gr

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Έγκλημα στα Τέμπη: Έδωσαν σε πατέρα θύματος σορό με επιπλέον μέλος άλλου νεκρού! – Να γιατί δόθηκε εντολή να μην ανοιχτούν τα φέρετρα

Έγκλημα στα Τέμπη: Έδωσαν σε πατέρα θύματος σορό με επιπλέον μέλος άλλου νεκρού! – Να γιατί δόθηκε εντολή να μην ανοιχτούν τα φέρετρα

Αποκάλυψη - σοκ από δικηγόρο οικογενειών - Όλα για να μην αποκαλυφθεί το μπάχαλο των ιατροδικαστών και να μην εντοπιστούν τα χημικά!

Κοινωνία
Κοινωνία: «Κεραυνός» η Μ.Καρυστιανού για την «απόδραση» Τριαντόπουλου από την Εξεταστική: «Πλήρης κατάλυση του συντάγματος» – Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου με νέο τέχνασμα

«Κεραυνός» η Μ.Καρυστιανού για την «απόδραση» Τριαντόπουλου από την Εξεταστική: «Πλήρης κατάλυση του συντάγματος» – Αλλάζει γραμμή το Μαξίμου με νέο τέχνασμα

Καρυστιανού: «Στάση δειλίας και υπεκφυγής, για να μην βγουν τα άπλυτα τους στη φόρα» - Τα «γυρίζει» το Μαξίμου και ετοιμάζει Προανακριτική - παρωδία

Κοινωνία
Κοινωνία: Σκάνδαλο μεγατόνων όσο παραμένει στη θέση του ο Ν.Τσάφος: «Έθαβε» τον αγωγό EastMed – Αποθέωνε τον TurkStream – Εμφάνιζε σε χάρτη τουρκική τη Λέσβο!

Σκάνδαλο μεγατόνων όσο παραμένει στη θέση του ο Ν.Τσάφος: «Έθαβε» τον αγωγό EastMed – Αποθέωνε τον TurkStream – Εμφάνιζε σε χάρτη τουρκική τη Λέσβο!

Ο Μητσοτάκης συνεχίζει να καλύπτει τον νέο υφυπουργό Ενέργειας που δρούσε ως λομπίστας των συμφερόντων Μπάιντεν και Τουρκίας

Κοινωνία
Must Read: 20 Μαρτίου 1961 ο Μπιθικώτσης «έχασε τη φωνή» του

20 Μαρτίου 1961 ο Μπιθικώτσης «έχασε τη φωνή» του

(video) Ένα απρόσμενο γεγονός μοναδικό ίσως στην παγκόσμια «τραγουδιστική» ιστορία

Must Read
Ελευθέριος Ανδρώνης: Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Δεν ενέκριναν καλλιτέχνη με γλυπτά ηρώων του 1821 – Ενέκριναν πορνοβίντεο που βλασφημείται το Άγιο Πνεύμα

Εθνική Πινακοθήκη: Ένα περίκλειστο λόμπι χριστιανοφοβικών απορρίπτει οτιδήποτε το ελληνορθόδοξο και προβάλλει με άνεση τις πιο αισχρές βλασφημίες

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Τέμπη: Μαρτυρία – σοκ από πατέρα θύματος – «Ο Άρειος Πάγος μας είπε να είμαστε προσεκτικοί και να μην τα βάζουμε με όλους»

Τέμπη: Μαρτυρία – σοκ από πατέρα θύματος – «Ο Άρειος Πάγος μας είπε να είμαστε προσεκτικοί και να μην τα βάζουμε με όλους»

Έκθετη η εισαγγελέας Αδειλίνη από μια ακόμη μαρτυρία γονιού, που μάλιστα είναι και καθηγητής Μαθηματικών στο ΑΠΘ

Κοινωνία
Κοινωνία: Μεγαλείο πίστης από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Τέτοιες μέρες του ’85 ήρθες ως δώρο Θεού στην αγκαλιά μου – Τώρα είσαι στην αγκαλιά της μάνας μας Παναγίας»

Μεγαλείο πίστης από τη μητέρα του Βασίλη Καλογήρου: «Τέτοιες μέρες του ’85 ήρθες ως δώρο Θεού στην αγκαλιά μου – Τώρα είσαι στην αγκαλιά της μάνας μας Παναγίας»

Δέος με τα λόγια της μητέρας - «Βασίλη μου, τώρα είσαι στην πιο γλυκιά αγκαλιά, και αυτό γαληνεύει τον πόνο της καρδιάς μου από τη ρομφαία της απουσίας σου»

Κοινωνία
Κοινωνία: Τέμπη: Απίστευτη δήλωση Συρίγου – «Μακάρι το 2043 να έχουμε ασφαλή τρένα και να λέμε ότι ο χαμός τους έγινε αφορμή για να ξυπνήσουμε»

Τέμπη: Απίστευτη δήλωση Συρίγου – «Μακάρι το 2043 να έχουμε ασφαλή τρένα και να λέμε ότι ο χαμός τους έγινε αφορμή για να ξυπνήσουμε»

Αδιανόητη δήλωση από τον βουλευτή της ΝΔ, που προσβάλλει τους 57 νεκρούς εμφανίζοντας τους ως απαραίτητη θυσία για σύγχρονο σιδηρόδρομο

Κοινωνία
Κοινωνία: Ακόμα να παραιτηθεί ο Νίκος Τσάφος; – Δεν μαζεύονται με τίποτα οι τουρκόφιλες θέσεις του – Αναγνώριζε το ψευδοκράτος της Κύπρου ακόμα και σε άρθρο!

Ακόμα να παραιτηθεί ο Νίκος Τσάφος; – Δεν μαζεύονται με τίποτα οι τουρκόφιλες θέσεις του – Αναγνώριζε το ψευδοκράτος της Κύπρου ακόμα και σε άρθρο!

Σε πλήθος αναρτήσεων, αλλά ακόμα και σε εκτενές άρθρο είχε αναπτύξει τις ανθελληνικές θέσεις του ο νέος υφυπουργός Ενέργειας, Νίκος Τσάφος

Κοινωνία
Κοινωνία: Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιτέλους δικαίωση για τα 3 αγγελούδια – Επιτέλους μια φωτεινή μέρα για τη δικαιοσύνη

Δις ισόβια στη Ρούλα Πισπιρίγκου: Επιτέλους δικαίωση για τα 3 αγγελούδια – Επιτέλους μια φωτεινή μέρα για τη δικαιοσύνη

Δικαιώθηκαν οι αδικοχαμένες ψυχούλες - Το Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο έκρινε ομόφωνα πως η 36χρονη μητέρα, δολοφόνησε και τα δύο μικρότερα παιδιά της

Κοινωνία
Κοινωνία: Πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου;

Πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου;

Η ΝΙΚΗ έχει ήδη αποφασίσει ποιον στηρίζει. Αλλά πως θα σταθεί ο Δήμος Θανάσουλας μετά την επιστολή του Νίκου Παπαδόπουλου.

Κοινωνία
Κοινωνία: Απόστολος Μόσιος: «Κρύψου»

Απόστολος Μόσιος: «Κρύψου»

Digital single & music video από το Ogdoo Music Group

Κοινωνία
Κοινωνία: Έγκλημα στα Τέμπη: Δεδομένο πλέον ότι υπήρχε παράνομο φορτίο – Σε 6 σημεία της εμπορικής ανιχνεύτηκαν ξυλόλιο και τολουόλιο

Έγκλημα στα Τέμπη: Δεδομένο πλέον ότι υπήρχε παράνομο φορτίο – Σε 6 σημεία της εμπορικής ανιχνεύτηκαν ξυλόλιο και τολουόλιο

Ο Κώστας Λακαφώσης εντόπισε στοιχεία δειγματοληψίας από το Γενικό Χημείο του Κράτους - Σε 13 σημεία συνολικά έχουν εντοπιστεί τα φονικά χημικά

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Μόνο ο Θεός σώνει αυτή τη χώρα – Παραδέχτηκε παράδοση κυριαρχίας ο Χ.Ροζάκης: «Ζητάμε την άδεια των Τούρκων για ό,τι κάνουμε στο Αιγαίο»

Μόνο ο Θεός σώνει αυτή τη χώρα – Παραδέχτηκε παράδοση κυριαρχίας ο Χ.Ροζάκης: «Ζητάμε την άδεια των Τούρκων για ό,τι κάνουμε στο Αιγαίο»

Εθνική μειοδοσία με τη «βούλα» του Χρήστου Ροζάκη - Την ίδια στιγμή η κυβέρνηση τοποθετεί τουρκόφιλους υφυπουργούς σε θέσεις - κλειδιά

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Ανασχηματισμός παρωδία: 2 νέοι υφυπουργοί, Ν.Τσάφος και Γ.Λοβέρδος, έχουν κάνει ανθελληνικές δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας!

Ανασχηματισμός παρωδία: 2 νέοι υφυπουργοί, Ν.Τσάφος και Γ.Λοβέρδος, έχουν κάνει ανθελληνικές δηλώσεις υπέρ της Τουρκίας!

Δύο υφυπουργοί σε νευραλγικά πόστα, ο ένας αναγνώριζε το ψευδοκράτος της Κύπρου και ο άλλος δήλωνε υπέρ της συνεκμετάλλευσης στο Αιγαίο!

Κοινωνία
Κοινωνία: Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Τι αλλάζει το 2025 και ποιοι έχουν απαλλαγή φόρου

Άνοιξε η πλατφόρμα για τις φορολογικές δηλώσεις – Τι αλλάζει το 2025 και ποιοι έχουν απαλλαγή φόρου

Οι φορολογικές δηλώσεις θα είναι προσυμπληρωμένες για 1,3 εκατ. μισθωτούς και συνταξιούχους.

Κοινωνία
Κοινωνία: Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αυτά δεν είναι έργα τέχνης, δεν τα αποδέχομαι»

Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος: «Αυτά δεν είναι έργα τέχνης, δεν τα αποδέχομαι»

Αυτό το οικοδόμημα (σ.σ. Εθνική Πινακοθήκη), είναι ιδιωτικό; Είναι προσωπικό του καλλιτέχνη που παρουσίασε τα έργα αυτά;

Κοινωνία
Κοινωνία: Αναστασία Γιάμαλη: «Ο κ. Παπαδόπουλος και οι υποστηρικτές του πετύχαν τον στόχο τους – Περίμενα από τους ανθρώπους της Πινακοθήκης να μην κάνουν πίσω»

Αναστασία Γιάμαλη: «Ο κ. Παπαδόπουλος και οι υποστηρικτές του πετύχαν τον στόχο τους – Περίμενα από τους ανθρώπους της Πινακοθήκης να μην κάνουν πίσω»

Η Αναστασία Γιάμαλη σχολιάζει την απόσυρση των έργων τέχνης από την Εθνική Πινακοθήκη.

Κοινωνία