Sportime

Ένωση Κεντρώων: «Στη συνέντευξη του κ. Κ. Μητσοτάκη φάνηκαν δυο ουσιώδεις αδυναμίες της ΝΔ»

«Κατ΄ουσίαν ομολογήθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ πως κυβερνητικός εταίρος θα είναι η κ. Γεννηματά»,αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση

Sportime Team 1 λεπτά ανάγνωσης
Ένωση Κεντρώων: «Στη συνέντευξη του κ. Κ. Μητσοτάκη φάνηκαν δυο ουσιώδεις αδυναμίες της ΝΔ»
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Τη συνέντευξη του κ.Μητσοτάκη στον ΣΚΑΪ σχολίασε και η Ένωση Κεντρώων με ανακοίνωσή της, στην οποία και ανέφερε τα συμπεράσματά της.

Πιο συγκεκριμένα η ανακοίνωση ανέφερε:

«Στην συνέντευξη του κ. Κ. Μητσοτάκη στην εκπομπή "Ακραίως" του ΣΚΑΪ φάνηκαν δυο ουσιώδεις αδυναμίες της ΝΔ. Πρώτον, ότι κατ΄ουσίαν παραχωρεί τη λέξη Μακεδονία στα Σκόπια, αν εκλείψουν οι υπόλοιποι αλυτρωτικοί λόγοι, αδιαφορώντας για το ό,τι η ίδια η λέξη Μακεδονία επιτρέπει στα Σκόπια, μετά από λίγο να επιστρέψουν στην αδιάλλακτη τακτική τους. Δεύτερον, η ΝΔ θα οδηγήσει σε τριπλές εκλογές τη χώρα στην προσπάθεια να εδραιωθεί στην εξουσία η οικογένεια Μητσοτάκη. Επίσης, κατ΄ουσίαν ομολογήθηκε από τον πρόεδρο της ΝΔ πως κυβερνητικός εταίρος θα είναι η κ. Γεννηματά. Στην υγειά σας κ. Μητσοτάκη».

Επίσης σε κατηγορίες: Κοινωνία

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Sportime Team

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα