Sportime

Ιάσων, ο Μέγας Θαλασσοπόρος: Το μελοποιημένο ποίημα της Ιωάννας Λάππα

Η Ιωάννα, μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου, μεταφέρει μέσα από στίχους και μουσική τη διαχρονική ιστορία του Ιάσονα και της Αργοναυτικής Εκστρατείας.

Ανδρέας Βρεττάκος 1 λεπτά ανάγνωσης
Ο Ιάσων ταξιδεύει με την Αργώ στα νερά του Αιγαίου, σε μια εικόνα εμπνευσμένη από την Αργοναυτική Εκστρατεία – Πηγή: sportime.gr
Πρόσθεσε το Sportime στις αγαπημένες σου πηγές

Η Ιωάννα Κ. Λάππα, μαθήτρια της Α΄ Γυμνασίου, παρουσιάζει το μελοποιημένο ποίημά της με τίτλο «Ιάσων, ο Μέγας Θαλασσοπόρος». Το έργο είναι εμπνευσμένο από τη μυθική μορφή του Ιάσονα και το μεγάλο ταξίδι της Αργοναυτικής Εκστρατείας.

Μέσα από τους στίχους και τη μουσική, η νεαρή δημιουργός προσεγγίζει με τον δικό της τρόπο μία από τις σημαντικότερες ιστορίες της ελληνικής μυθολογίας, συνδυάζοντας τη φαντασία, τη δημιουργικότητα και την αγάπη για την παράδοση.

Ακολουθεί βίντεο:

Play Video: Ιάσων, ο Μέγας Θαλασσοπόρος (Τραγούδι)

Σχετικά άρθρα

Περισσότερα στην κατηγορία

Πρόσφατα νέα

Περισσότερα από Ανδρέας Βρεττάκος

Από άλλη κατηγορία

Τελευταία νέα