EXTRATIME

Καυστική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη

«AMBER ALERT! Εξαφάνιση του προέδρου της ΝΔ και του Γραφείου Τύπου της».
Καυστική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη

«AMBER ALERT! Εξαφάνιση του προέδρου της ΝΔ και του Γραφείου Τύπου της».

Amber Alert εξέδωσε… ο ΣΥΡΙΖΑ για τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας και το Γραφείο Τύπου του κόμματος σχολιάζοντας με αυτόν τον τρόπο τη στάση της ΝΔ, η οποία δεν απάντησε σε τέσσερα ερωτήματα που έθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ το Σαββατοκύριακο.

Δείτε ολόκληρη την ανακοίνωση:

«Εδώ και δύο μέρες, αγνοείται η τύχη της ΝΔ και του προέδρου της, Κυριάκου Μητσοτάκη. Ελπίζουμε η σιωπή τους να οφείλεται σε πολιτικούς λόγους και να μην υπάρχει κάποιο άλλο πρόβλημα» αναφέρει στην ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ και συνεχίζει: «Εξηγούμαστε: Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, ζητήσαμε μέσω ανακοινώσεων τη θέση της ΝΔ και του προέδρου της για τα παρακάτω θέματα: 1. Τις απαράδεκτες δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Δ. Σταμάτη, σχετικά με τα ελληνοτουρκικά θέματα. 2. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Νέα Σελίδα” σχετικά με τις επιχειρηματικές σχέσεις της συζύγου του Κυρ. Μητσοτάκη, Μ. Γκραμπόφσκι – Μητσοτάκη, με την ιδιωτική εταιρεία μεταφορών, υπέρ της οποίας ξιφουλκούσε ο ίδιος. 3. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Κυριακάτικη Δημοκρατία” σχετικά με τις μίζες που έδινε η Siemens στη ΝΔ. 4. Το δημοσίευμα της εφημερίδας “Documento” για τις στενές σχέσεις στελεχών της ΝΔ με μέλη της νεοναζιστικής οργάνωσης Combat 18, η οποία εξαρθρώθηκε την περασμένη εβδομάδα. Παρόλα αυτά, η ΝΔ και ο πρόεδρος της εξακολουθούν να σιωπούν».

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Καυστική ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για ΝΔ και Κυριάκο Μητσοτάκη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.