ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν γεμίσει η Ερμού, τέλος το click away»

Ξεκάθαρος ο Άδωνις Γεωργιάδης για τις κινήσεις της κυβέρνησης, εφόσον δει ότι το μέτρο του click away δεν έχει αντίκρισμα και οι πολίτες γεμίζουν πάλι τους δρόμους!

Άδωνις Γεωργιάδης: «Αν γεμίσει η Ερμού, τέλος το click away»
Συντάκτης: Στέλιος Ανδρικάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Δηλώσεις για το click away έκανε ο Άδωνις Γεωργιάδης, κάνοντας τα πράγματα πιο ξεκάθαρα αλλά και πιο δύσκολα για του πολίτες.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων τόνισε ότι ο πελάτης δεν θα μπορεί να μπαίνει στο κατάστημα, ενώ αποκάλυψε ότι αν γεμίσει με κόσμο η Ερμού, το click away θα τελειώσει.

«Η “παράδοση εκτός” δεν μπορεί να υποκαταστήσει την κανονική λιανική πώληση, δεν υποκρινόμαστε κάτι τέτοιο, και γι’ αυτό το λόγο οι επιχειρήσεις με παράδοση εκτός θα εξακολουθούν να νοούνται κλειστές και θα λαμβάνουν τα προστατευτικά μέτρα της κυβερνήσεως σα να είναι κλειστές», είπε αρχικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Καιρός 12/12: Η πρόγνωση της ΕΜΥ για όλη την Ελλάδα

Ενώ στη συνέχεια τόνισε: «Ο πελάτης δε θα μπορεί να μπει στο κατάστημα. Πολλά καταστήματα έχουν e-shop και τα περισσότερα ασύρματα POS… Πολύ λίγα δεν έχουν ασύρματα, και είναι εύκολη η απόκτησή τους από τις τράπεζες. Επιτρέψαμε και την τηλεφωνική παραγγελία, και τη χρήση POS. Δεν θα επιτρέψουμε φυσική επαφή πελάτη με το κατάστημα».

Τέλος, μιλώντας για την κατάσταση που μπορεί να δούμε με το νέο αυτό μέτρο, είπε:«Εάν γίνει συνωστισμός με την παράδοση εκτός, αν δούμε ότι γεμίζει πάλι η Ερμού, θα την κόψουμε την παράδοση εκτός. Πρέπει να έχεις πάνω σου την ηλεκτρονική απόδειξη πληρωμής και το email με την ώρα παραλαβής, θα δώσουμε ανοχή μια ώρα πριν μετά. Εάν υπάρχει πελάτης μέσα στο κατάστημα θα επιβληθούν ποινές».

Πάντως ξεκαθάρισε ότι αυτό γίνεται προκειμένου να διευκολυνθούν και οι ταχυμεταφορές που έχουν μπλοκάρει από το μεγάλο όγκο των ανεκτέλεστων παραγγελιών.

Exit mobile version