ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης: «Χτυπά» ξανά τον Τσιτσιπά για το εμβόλιο, «Κάνει ζημιά!» – Ποιος είναι σε σύγχυση όμως;

Το… φυσάει και δεν κρυώνει ο Άδωνης Γεωργιάδης για τα όσα δήλωσε ο Στέφανος Τσιτσιπάς και το εμβόλιο.
Άδωνις Γεωργιάδης: «Χτυπά» ξανά τον Τσιτσιπά για το εμβόλιο, «Κάνει ζημιά!» – Ποιος είναι σε σύγχυση όμως;

Ο Άδωνις Γεωργιάδης φαίνεται πως είναι τακτικός… ακόλουθος των όσων λέει ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Για δεύτερη φορά ο Υπουργός ανάπτυξης έβαλλε κατά του Έλληνα τενίστα, με αφορμή τα όσα είπε για το εμβόλιο.

Εντάξει, μία φορά δικαιολογείται. Δεύτερη, καταντά εμμονή και στοχοποίηση. Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την πρόκρισή του στους «16» στο Cincinati Open εξήγησε αναλυτικά τους λόγους για τους οποίους δεν προτίθεται να κάνει το εμβόλιο όσο αυτό δεν είναι υποχρεωτικό.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είχε τοποθετηθεί νωρίτερα για τον Στέφανος Τσιτσιπά με τη λέξη κρίμα και το έκανε εκ νέου. «Ο συμπαθέστατος Στέφανος Τσιτσιπάς έχει μία ελαφριά σύγχυση. Το εμβόλιο δεν είναι υποχρεωτικό μεν παραμένει αναγκαίο δε! Μακάρι να συνέλθει και να βρει τον τρόπο να διορθώσει την ζημιά που έκανε και κάνει. Κρίμα!»

Στοχοποίηση άνευ προηγουμένου για την απόφασή του και το αναφαίρετο δικαίωμά του να μην κάνει το εμβόλιο. Το ίδιο έκανε και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος λίγο πριν. Συντονισμένη επίθεση σε έναν Έλληνα αθλητή από την Κυβέρνηση που απλά εξέφρασε τη γνώμη του επειδή ρωτήθηκε (και τις δύο φορές, δεν πήρε από μόνος του την πρωτοβουλία) να πει τι προτίθεται να κάνει για το εμβόλιο.

Σε ποια σύγχυση βρίσκεται ακριβώς ο Τσιτσιπάς; Μήπως είναι άλλος σε σύγχυση κ. Υπουργέ;

Το σχόλιο του Άδωνι Γεωργιάδη στο twitter.

Το ρεπορτάζ για τα όσα γίνονται με το θέμα…

Διαβάστε επίσης

Στέφανος Τσιτσιπάς – Εμβόλιο: Θα προτιμούσατε να κάνει… κωλοτούμπα;

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς είπε αυτά που σκέφτονται οι νέοι της ηλικίας του – Γι’ αυτό ενόχλησε

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Άδωνις Γεωργιάδης: «Χτυπά» ξανά τον Τσιτσιπά για το εμβόλιο, «Κάνει ζημιά!» – Ποιος είναι σε σύγχυση όμως;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.