ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Α. Γεωργιάδης: «Η Αριστερά φταίει για τους λογαριασμούς ρεύματος» – Ακόμα και στο ΣΚΑΪ σηκώνουν τα χέρια ψηλά!

Ακόμα και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ έχουν αρχίσει τα «facepalm» με τις δηλώσεις απείρου κάλλους που κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Ακόμα και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ έχουν αρχίσει τα «facepalm» με τις δηλώσεις απείρου κάλλους που κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Ακόμα και οι δημοσιογράφοι του ΣΚΑΪ έχουν αρχίσει τα «facepalm» με τις δηλώσεις απείρου κάλλους που κάνει ο Άδωνις Γεωργιάδης.
Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης Χρόνος ανάγνωσης: 3 λεπτά

Άδωνις Γεωργιάδης: Όταν βλέπεις ακόμα και το τηλεοπτικό πάνελ του ΣΚΑΪ να σηκώνει τα χέρια ψηλά με τις απαντήσεις που δίνει ένας υπουργός της κυβέρνησης, τότε καταλαβαίνεις πως τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τα όρια της κλασσικής προπαγάνδας και βαίνουν προς τον σουρεαλισμό.

Ενώ οι πολίτες βασανίζονται από την ακρίβεια και μια κυβέρνηση που δεν κάνει τίποτα για να την καταπολεμήσει, σήμερα έμαθαν από το στόμα του Άδωνι Γεωργιάδη πως για τους φουσκωμένους λογαριασμούς ρεύματος φταίει η… Αριστερά. Όχι δεν είναι ατάκα από καλοκαιρινή επιθεώρηση, είναι δήλωση του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Όταν η Μαρία Αναστασοπούλου ρώτησε για το αν πρέπει να ζητά τα ρέστα από την Αριστερά, όποτε της έρχεται ο λογαριασμός του ρεύματος, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε «100%» και συνέχισε: «Γενικά για κάθε πρόβλημα της χώρας μας η ιδεολογική ηγεμονία της Αριστεράς έχει τη βασική ευθύνη».

Το επόμενο που περίμεναν να ακούσουν από αυτή την σουρεάλ τοποθέτηση οι τηλεθεατές, ήταν τον υπουργό να λέει πως οι λογαριασμοί ρεύματος θα μειωθούν όταν η Νέα Δημοκρατία γίνει κυβέρνηση, άλλα τελικά δεν το είπε, μάλλον γιατί η ΝΔ είναι ήδη κυβέρνηση εδώ και 2μιση χρόνια.

Η Μαρία Αναστασοπούλου αδυνατούσε να επεξεργαστεί αυτό που άκουσαν τα αυτιά της, και σήκωσε τους ώμους. Ενώ ακούγοντας αυτό το μεγαλείο πολιτικής τοποθέτησης, ο δημοσιογράφος Βαγγέλης Παπαδημητρίου έκανε «facepalm» (έπιασε το πρόσωπο του) μη μπορώντας να αντέξει τη συγκίνηση για τη ανυπέρβλητη ρητορική του πολιτικού ανδρός. Οι Έλληνες ζητούν μέτρα στήριξης για την ακρίβεια στο ρεύμα και ο Άδωνις Γεωργιάδης τους παραπέμπει στην Αριστερά για να πουν τα παράπονα τους, ενόσω αυτός κυβερνά…

Γεωργιάδης: Με ανεμογεννήτριες και apps θα καταπολεμηθεί η ακρίβεια

Βέβαια η παράσταση Γεωργιάδη δεν θα μπορούσε να μείνει μέχρι εκεί. Συνεχίστηκε με τον υπουργό να κατηγορεί (για μια ακόμη φορά) τους πολίτες πως είναι… γκρινιάρηδες αφού η χώρα «τα πηγαίνει καλά» στην ακρίβεια, ανεξαρτήτως του αν πληρώνουν τα μαλλιοκέφαλα τους. Ενώ σαν σωστός «προφήτης» που είναι, εκτόξευσε και μια ακόμη «προφητεία» (μάλλον για να αυξήσει το ρεκόρ πολιτικών του προβλέψεων που πήγαν κουβά) :

«Σταματάμε τη γκρίνια, σταματάμε τα δικαστήρια, σταματάμε τις αρχαιολογίες, σταματάμε τις φασαρίες και πάμε γρήγορα στις ΑΠΕ, σε ένα – ενάμισι χρόνο θα έχουμε το φθηνότερο ρεύμα στην Ευρώπη»!

Εντωμεταξύ, εν όψει ενεργειακής κρίσης τα σοβαρά κράτη πάνε γρήγορα προς τα πίσω, προς τον λιγνίτη, άλλα ο Άδωνις Γεωργιάδης θέλει κι εδώ να κάνει τη διαφορά και να «χτυπήσει» την κρίση με ενεργειακό… αέρα από ανεμογεννήτριες, ώστε να συνεχιστούν τα κερδοσκοπικά «πάρτι» των «επενδυτών».

Ασφαλώς ο κ. Γεωργιάδης έδειξε για μια ακόμη φορά με περίσσιο καμάρι την εφαρμογή e – καταναλωτής, για να «κερδίζει λεφτά» όποιος ξοδεύει βενζίνη για να παίζει το κυνήγι του χαμένου θησαυρού και να γλυτώσει ελάχιστα ευρώ, από τιμές που έτσι κι αλλιώς έχουν πάει στα ύψη.

Βέβαια το πιο ανησυχητικό απ’ όλα το πέταξε στην αρχή της κουβέντας ο κ. Γεωργιάδης. Έκανε μια ακόμη διαβεβαίωση, σχετική με τα τεκταινόμενα στο Ουκρανικό θέμα: «Δεν υπάρχει έως τώρα καμία ανησυχία στην Ελλάδα από τις έως τώρα εξελίξεις στην Ουκρανία», είπε.

Και ως γνωστόν, όταν ο Άδωνις Γεωργιάδης διαβεβαιώνει τον κόσμο για κάτι, τις πλείστες των περιπτώσεων γίνεται το ακριβώς αντίθετο από αυτό που διαβεβαιώνει…

 

 

Exit mobile version