ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άδωνις Γεωργιάδης σε Αυτιά: «Έχω υποσχεθεί να πάω τον γιο μου με click inside για παιχνίδια»

Έναν απίστευτο διάλογο είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρώτο να ζητά να αποχωρήσει από την εκπομπή καθώς έχει να αγοράσει παιχνίδια με τον γιο του!
Άδωνις Γεωργιάδης σε Αυτιά: «Έχω υποσχεθεί να πάω τον γιο μου με click inside για παιχνίδια»

Έναν απίστευτο διάλογο είχαν ο Άδωνις Γεωργιάδης και ο Γιώργος Αυτιάς, με τον πρώτο να ζητά να αποχωρήσει από την εκπομπή καθώς έχει να αγοράσει παιχνίδια με τον γιο του!

Άδωνις Γεωργιάδης και Γιώργος Αυτιάς χάρισαν ένα απίστευτο σκηνικό στην εκπομπή του ΣΚΑΙ με τον Υπουργό Ανάπτυξης να ζητά να αποχωρήσει άμεσα γιατί έχει κανονίσει να πάει για παιχνίδια με τον γιο του!

Συνήθως ο κ. Γεωργιάδης είναι άνετος, από πλευράς χρόνου, στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, δίνοντας στον παρουσιαστή της εκάστoτε εκπομπής την δυνατότητα να τον ρωτήσει για κάθε θέμα που απασχολεί την επικαιρότητα.

Η σημερινή του εμφάνιση στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά όμως, ήταν περιορισμένης διάρκειας. Και αυτό γιατί είχε υποσχεθεί στον γιο του πως θα τον πάει να αγοράσει παιχνίδια, κλείνοντας ραντεβού για click inside.

Έτσι μετά από 20 λεπτά που συζητούσε με τον πρόεδρο του εμπορικού συλλόγου, Σταύρου Καφούνη, την ψυχολόγο Άννα Κανδαράκη και τον Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιο Εξαδάκτυλο, όταν ο Γιώργος Αυτιάς άρχισε τα κουβέντα για τα ελληνοτουρκικά με τον Μανώλη Κωστίδη, ακολούθησε ο εξής διάλογος…

  • Άδωνις ΓεωργιάδηςΓιώργο μου, έχω μόνο τρία λεπτά. Δεν μπορώ να κάτσω παραπάνω.
  • Γιώργος Αυτιάς: Βεβαίως. Επ, ένα λεπτό. Το χρόνο τον κανονίζω εγώ. Υπουργε…
  • Άδωνις ΓεωργιάδηςΤον χρόνο δεν μπορείς να τον κανονίσεις εσύ, γιατί έχω υποσχεθεί στον γιο μου να πάμε να πάρουμε παιχνίδια και το click inside έχει συγκεκριμένο χρόνο και δεν παραβιάζω τα μέτρα ποτέ.
  • Γιώργος ΑυτιάςΜην μου ανησυχείς τώρα.
  • Άδωνις ΓεωργιάδηςΣε παρακαλώ πολύ, σε δύο λεπτά με αφήνεις γιατί ο Αλκαίος προηγείται.
  • Γιώργος ΑυτιάςΝα ακούσουμε τον Μανώλη Κωστίδη, Υπουργε; Δεν θα πάθει τίποτα ο γιος σου για δύο λεπτά.
  • Άδωνις ΓεωργιάδηςΘα πάθει πάρα πολλά. Γρήγορα, δύο λεπτά.
  • Γιώργος ΑυτιάςΈνα λεπτό, εμένα δεν με τρέχει κανένας. Κανένας από τους Υπουργούς δεν θα με τρέξει. Γλυκά και όμορφα. Θέλει να με τρέξει ο Άδωνις τώρα. Πρωτότυπο.

 

Χρήστος Μαγγίνας

Ο Χρήστος Μαγγίνας γεννήθηκε στις 16/08/1996 στην Αλεξανδρούπολη και είναι απόφοιτος ΑΕΙ. Από μικρή ηλικία είχε το πάθος της ενασχόλησης με την αθλητική δημοσιογραφία. Από τον Ιανουάριο του 2021 ανήκει στην ομάδα του Sportime.gr.

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Κοινωνία: Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Βγαίνει και από πάνω ο Βορίδης απειλώντας τους αγρότες: «Με το “δεν μιλάω” στο τέλος δεν θα πάρει κανείς τίποτα»

Αντί να απολογηθεί για την ασυδοσία των «φραπέδων», ο Μάκης Βορίδης προκαλεί κι από πάνω τους φτωχοποιημένους αγρότες

Κοινωνία
Κοινωνία: Νερό: Χαράτσι 9 ευρώ στον τριμηνιαίο λογαριασμό φέρνει η ΕΥΔΑΠ

Νερό: Χαράτσι 9 ευρώ στον τριμηνιαίο λογαριασμό φέρνει η ΕΥΔΑΠ

Οι χρεώσεις κατανάλωσης παραμένουν - για την ώρα ίδιες - αλλά αυξάνεται το πάγιο ύδρευσης και προστίθεται νέο πάγιο αποχέτευσης

Κοινωνία
Κοινωνία: Αγρότες: «Όχι» σε προσχηματικό διάλογο με την κυβέρνηση – Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Χριστούγεννα με ανοιχτά μπλόκα

Αγρότες: «Όχι» σε προσχηματικό διάλογο με την κυβέρνηση – Κλιμάκωση των κινητοποιήσεων – Χριστούγεννα με ανοιχτά μπλόκα

Μετά το φιάσκο του ΕΛΓΑ, «σύνθημα» για συνέχιση του αγώνα - Ανοιχτοί δρόμοι τα Χριστούγεννα, αλλά τα τρακτέρ θα παραμείνουν

Κοινωνία
Κοινωνία: Κυβέρνηση: Παταγώδης αποτυχία στον χειρισμό του μεταναστευτικού – 46.000 άτομα εισήλθαν παράνομα το 2025

Κυβέρνηση: Παταγώδης αποτυχία στον χειρισμό του μεταναστευτικού – 46.000 άτομα εισήλθαν παράνομα το 2025

Ο Αρχιπλοίαρχος ε.α. του Λιμενικού, Κωνσταντίνος Καραγάτσος, εξήγησε με στοιχεία το φιάσκο διαχείρισης σε ελληνικό και ευρωπαϊκό επίπεδο

Κοινωνία
Κοινωνία: Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχει πάτο η κοροϊδία – Η ΝΔ διέρρευσε την τοποθέτηση Παπασταύρου ενώ ακόμα ήταν σε εξέλιξη!

Εξεταστική ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεν έχει πάτο η κοροϊδία – Η ΝΔ διέρρευσε την τοποθέτηση Παπασταύρου ενώ ακόμα ήταν σε εξέλιξη!

Οι συντάκτες του κοινοβουλευτικού ρεπορτάζ έμαθαν τι είπε ο κ. Παπασταύρου πριν καν τα πει- Η Μιλένα Αποστολάκη κατήγγειλε το απίστευτο περιστατικό

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

ΗΠΑ: H Ορθοδοξία είναι το «καλύτερα φυλαγμένο μυστικό» των Αμερικανών – «Έκλαιγα για μιάμιση ώρα στην πρώτη μου Θ. Λειτουργία»

Από την «κατήχηση» του διαδικτύου στα σκαλοπάτια της ενορίας - Η Associated Press μιλά για «δεύτερο κύμα» Αμερικανών που γεμίζει τους ναούς

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Κυριάκος Μητσοτάκης: Φθηνά επικοινωνιακά τρικ για να στοχοποιήσει τους αγρότες – «Στερούν το δικαίωμα να πάει κάποιος στο χωριό του τα Χριστούγεννα»

Μόνο ότι οι αγρότες ήρθαν αν κλέψουν το... πνεύμα των Χριστουγέννων δεν είπε ο πρωθυπουργός - Σιγοντάρισμα στην προπαγάνδα και ο Τασούλας

Κοινωνία
Κοινωνία: Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Δημοσκόπηση MRB: «Εφιάλτης» στο Μαξίμου η δυναμική Καρυστιανού – Το 31,8% θα την ψήφιζε – Πρώτη η Κωνσταντοπούλου σε δημοτικότητα αρχηγών

Σε «game changer» εξελίσσεται η εκλογική απήχηση της Μαρίας Καρυστιανού - Οργή, φόβος και παραίτηση τα κυρίαρχα συναισθήματα των πολιτών

Κοινωνία
Κοινωνία: Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Αιχμηρά καρφιά Σαλβίνι προς τη «συμμαχία των προθύμων»: «Εδώ Χίτλερ και Ναπολέων δεν έφτασαν στη Μόσχα, θα φτάσει ο Μερτς και ο Μακρόν;»

Ο Ματέο Σαλβίνι χαρακτήρισε «απίθανη» την επίθεση των Ρώσων στην Ευρώπη και είπε ότι ο πραγματικός κίνδυνος είναι ο «ισλαμικός φανατισμός»

Κοινωνία