ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Άκης Τσελέντης σε νέες περιπέτειες: O «ευρωβουλευτής» του καφενείου, έβαλε σε τάξη το Ευρωκοινοβούλιο και τη ΝΙΚΗ

Πώς να προκόψει η Ευρωβουλή αν δεν έχει μέσα έναν... κυρ - Άκη Τσελέντη; Νέες αθλιότητες του σεισμολόγου για την ορθόδοξη πίστη

Πώς να προκόψει η Ευρωβουλή αν δεν έχει μέσα έναν... κυρ - Άκη Τσελέντη; Νέες αθλιότητες του σεισμολόγου για την ορθόδοξη πίστη.
Συντάκτης: Παντελής Λαμψιώτης Χρόνος ανάγνωσης: 4 λεπτά

Ποιος άλλος θα έβαζε σε… τάξη το ευρωκοινοβούλιο, αν όχι ο Άκης Τσελέντης που είναι ο καλύτερος κατά φαντασίαν «ευρωβουλευτής» που έχει υπάρξει ποτέ;

Ασχέτως αν ο ελληνικός λαός του έχει κλείσει την πόρτα του Στρασβούργου 2 φορές, μία με τη Μητσοτακική ΝΔ και μία που πήγε ως καμουφλαρισμένος «χριστιανός» στους υποψήφιους της ΝΙΚΗΣ, ο κυρ – Άκης μπορεί να βλέπει ως άφταστο όνειρο το να ικανοποιήσει το ψώνιο του για ευρω – βουλευτιλίκι, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα βάλει τους Έλληνες ευρωβουλευτές σε… σειρά.

Στον προσωπικό «καφενέ» του στο Facebook, εκφράζει τον προσωπικό καημό του ο κυρ – Άκης και βγάζει όλους τους ευρωβουλευτές μας «άχρηστους», αφού δεν υπάρχει ένας Τσελέντης εκεί μέσα να τον προσκυνήσει μέχρι και η… Ούρσουλα.

Ο σεισμολόγος γκρινιάζει (ως συνήθως) επειδή κανένας από τους Ελλαδίτες ευρωβουλευτές δεν εξελέγη Αντιπρόεδρος κάποιας κοινοβουλευτικής ομάδας. Λογικά οι Ευρωπαίοι μόλις πληροφορήθηκαν ότι στο ευρωκοινοβούλιο δεν υπάρχει ως βουλευτής ο Τσελέντης, έπαθαν κοκομπλόκο. Έσκισαν τα ρούχα τους. Και είπαν «ή φέρνετε τον Τσελέντη στα έδρανα να τον αποθεώσουμε ή δεν ψηφίζουμε Έλληνα αντιπρόεδρο, πάει και τελείωσε». Μιας και κάτι τέτοιο ήταν αδύνατον, οι ευρωπαίοι μας τιμώρησαν που δεν στείλαμε τον ελληνικό «θρύλο» στο Στρασβούργο.

Κάπως έτσι (δεν) έγιναν τα πράγματα, και απομείναμε με 27 Έλληνες ευρωβουλευτές (από Ελλάδα και Κύπρο) που δεν φτουράνε μία μπροστά στον σεισμολόγο. Μόνο για ένα πρόσωπο εκδήλωσε (ξανά) τα νεοδημοκρατικά του χούγια ο Τσελέντης και είπε ότι άξιζε για αντιπρόεδρος, αλλά του έκανε σαμποτάζ ο Μητσοτάκης. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Πρόκειται για τον ίδιο Μεϊμαράκη που πριν λίγους μήνες έδωσε ρεσιτάλ υποταγής στα πολεμικά σχέδια του Ισραήλ, δηλώνοντας ότι «ήρθε η ώρα να αφήσουμε τον καναπέ και να πολεμήσουμε πρώτοι στην πρώτη γραμμή της μάχης». Ερήμην του ελληνικού λαού έβαλε την Ελλάδα στο μάτι του κυκλώνα και ύψωνε πολεμικές κορώνες υπέρ του Ισραήλ (την ώρα που έχει πάθει αφωνία για τις τουρκικές προκλήσεις), προφανώς γιατί σε έναν παγκόσμιο πόλεμο, στην πρώτη γραμμή της μάχης θα βρεθεί ο μέσος Έλληνας και όχι ο κάθε Μεϊμαράκης που κάνει «νταηλίκια» από τον ευρωπαϊκό… καναπέ του.

Αυτόν τον πολιτικό στηρίζει τώρα ο Άκης Τσελέντης, δείχνοντας για ακόμη μια φορά πόσο τυχερή είναι η χώρα που δεν εκλέχθηκε ευρωβουλευτής ο σεισμολόγος. Θα στήριζε έναν πολιτικό της ΝΔ που υπερασπίζεται τη γενοκτονία που πραγματοποιούν οι Ισραηλινοί και τη συνέχιση του πολέμου στην Ουκρανία.

«Με αγιασμούς και προσευχές…»

Φυσικά το καλύτερο το άφησε για το τέλος ο κυρ – Άκης στην ανάρτησή του. Πούλησε πνεύμα και ειρωνεία επιπέδου δημοτικού, για τη ΝΙΚΗ και τον ευρωβουλευτή της, Νίκο Αναδιώτη:

«Ίσως η νεοεισαχθείσα Ορθόδοξη ΝΙΚΗ με στεντόρειο θρησκευτικό λόγο και επιχειρήματα πασαρέλας μοντέλων τρίτης κατηγορίας, με μερικούς αγιασμούς και προσευχές και με τις συμβουλές της ιερής σέκτας που την ποδηγετεί σε συνεργασία με τον Όρμπαν καταφέρει να αλλάξει το κλίμα», έγραψε ο κυρ – Άκης.

Τι να πρωτοσχολιάσει κανείς για το «υφάκι» του αντίχριστου σεισμολόγου; Ότι θεωρεί πώς στο ευρωκοινοβούλιο δεν «χωράει» (και) θρησκευτικός λόγος; Ότι βγάζει απύθμενο κόμπλεξ για έναν νέο ευρωβουλευτή με όρεξη για δουλειά, θεωρώντας μάλλον ότι το ευρωκοινοβούλιο πρέπει να είναι ελιτιστική σύναξη, αποτελούμενο αυστηρά από ψωνισμένους μεγαλοπτυχιούχους, σαν τον εαυτό του;

Ότι ειρωνεύεται τον αγιασμό και την προσευχή, σαν ένας κοινός «αμπλαούμπλας» του καφενείου που βγάζει τα προσωπικά κόμπλεξ του με την Ορθοδοξία; Το ότι φτάνει να λέει ακόμα και ξεδιάντροπα ψέματα ότι δήθεν η ΝΙΚΗ είναι «σε συνεργασία με τον Όρμπαν», ενώ ο ευρωβουλευτής της είναι ανεξάρτητος και ενώ η ΝΙΚΗ έχει επίσημα πάρει θέση ότι «δεν εκφράζεται από καμία ευρωομάδα ή ευρωπαϊκό κόμμα»;

Όλο και χαμηλότερα πέφτει ο σεισμολόγος σε επίπεδο, αλλά ευτυχώς αφότου πέταξε τη μάσκα του χριστιανού και του «αντικειμενικού», χιλιάδες κόσμου τον πήραν χαμπάρι. Έχει απομείνει μόνος του με λιγοστούς χειροκροτητές του να ανταλλάσσουν καφενειακή αυτοδικαίωση…

Exit mobile version