ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής κατέρρευσε ξαφνικά

Σοκ στη Θεσσαλονίκη! 18χρονος υπέστη ανακοπή καρδιάς ενώ έπαιζε ποδόσφαιρο με φίλους του!
Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής κατέρρευσε ξαφνικά

Εξαιρετικά ανησυχητικές διαστάσεις έχουν λάβει πλέον οι περιπτώσεις αθλητών που καταρρέουν με ανεξήγητες και ξαφνικές καρδιακές παθήσεις.

Πάει περίπου ένας χρόνος από την ημέρα που η Ηλιούπολη βυθίστηκε στο πένθος, όταν ο ποδοσφαιριστής Αλέξανδρος Λάμπι «έχασε» τη ζωή του και ένα ακόμη παρόμοιο περιστατικό προκαλεί θλίψη αλλά και αρκετά ερωτήματα.

Όπως αναφέρει το Grtimes, 18χρονος έπαιζε ποδόσφαιρο σε γήπεδα 5Χ5 με φίλους του επί της Αγίου Δημητρίου στη Θεσσαλονίκη όταν ξαφνικά σωριάστηκε στο έδαφος.

Ο νεαρός με καταγωγή από τη Βέροια, κατέρρευσε με τους φίλους του να καλούν αμέσως το ασθενοφόρο.

Στο σημείο κλήθηκε το ΕΚΑΒ το οποίο έφτασε με δύο ασθενοφόρα και μία Κινητή Μονάδα με γιατρό ο οποίος προχώρησε σε ΚΑΡΠΑ με σκοπό να επαναφέρει τον 18χρονο, ενώ στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Αυτόπτες μάρτυρες ανέφεραν πως κάποια στιγμή νωρίτερα, ο 18χρονος σταμάτησε να παίζει γιατί ζαλιζόταν. «Μας είπε πως ζαλίζεται κι έκατσε στον πάγκο. Μετά από λίγη ώρα μας ανέφερε πως είναι καλύτερα, όμως την ώρα που σηκώθηκε τον είδαμε να λιποθυμά και να πέφτει στο έδαφος» ανέφεραν.

Όπως και να ‘χει το σίγουρο είναι πως οι αθλητές συγκαταλέγονται στους πιο υγιείς ανθρώπους στον πλανήτη, με τέτοια φαινόμενα να δημιουργούν μεγάλη ανησυχία.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής κατέρρευσε ξαφνικά», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Βαγγέλης Λάσκαρης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.