ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακρίβεια: Σε απόγνωση οι Έλληνες οδηγοί – Στα ύψη οι τιμές στα καύσιμα

Η ακρίβεια οδηγεί σε τέλμα τους Έλληνες πολίτες - Στα ύψη οι τιμές των καυσίμων
Ακρίβεια: Σε απόγνωση οι Έλληνες οδηγοί – Στα ύψη οι τιμές στα καύσιμα

Η ακρίβεια δίνει καθημερινά χτυπήματα στον ελληνικό λαό καθώς νέα απότομη αύξηση αναμένεται να υπάρξει στα καύσιμα, με τις τιμές τόσο στη βενζίνη όσο και στο πετρέλαιο να ξεφεύγουν επικίνδυνα.

Οι αυξήσεις στα βασικά προϊόντα των σούπερ μάρκετ φαίνεται πως ήταν μόνο η αρχή καθώς η μετακίνηση μέσω οχημάτων θα γίνει αντικείμενο αποκλειστικά για λίγους.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως στην Αττική η τιμή έχει φτάσει ακόμη και στα 2 ευρώ ενώ στην επαρχία και κυρίως στα ελληνικά νησιά η εικόνα είναι απελπιστική αφού μπορεί να φτάσει μέχρι και 2,5 ευρώ το λίτρο.

Ακρίβεια: Σε απόγνωση οι Έλληνες οδηγοί – Στα ύψη οι τιμές στα καύσιμα

Η Ελλάδα συνεχίζει να είναι μια από τις πρώτες τρεις χώρες της Ευρώπης με τις μεγαλύτερες τιμές στα καύσιμα με τη μέση τιμή της απλής αμόλυβδης βενζίνης να ξεπερνάει τα 2 ευρώ ανά λίτρο.

Παράλληλα, όπως έχετε διαβάσει ήδη από τις αρχές του καλοκαιριού στο Sportime, στα ελληνικά νησιά το τοπίο γίνεται ακόμη πιο ζοφερό, με τη κατάσταση να έχει ξεφύγει και την Κυβέρνηση να σφυρά αδιάφορα.

Ειδικότερα, την πρωτιά στα πιο ακριβά καύσιμα κατέχει η Κίμωλος, με την τιμή να βρίσκεται στα 2,490 ευρώ/λίτρο ενώ στη Μήλο 2,450 ευρώ/λίτρο, στη Φολέγανδρο 2,390 ευρώ/λίτρο, στη Σαντορίνη 2,365 ευρώ/λίτρο το ίδιο και στην Πάτμο.

Τέλος, στην Κάρπαθο 2,335 ευρώ/λίτρο, στην Αστυπάλαια 2,310 ευρώ/λίτρο, στην Κάλυμνο 2,244 ευρώ/λίτρο, στην Κω 2,229 ευρώ/λίτρο ενώ όποιος ζει στην πυρόπληκτη Ρόδο θα πληρώσει τη βενζίνη έναντι 2,128 ευρώ/λίτρο.

 

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακρίβεια: Σε απόγνωση οι Έλληνες οδηγοί – Στα ύψη οι τιμές στα καύσιμα», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.