ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακρίβεια: Σοκ με τις τιμές για μια ξαπλώστρα – «Αλμυρή» επιλογή η παραλία

Σοκ με τις τιμές για σετ ξαπλώστρας - Η ακρίβεια στα χειρότερα της
Ακρίβεια: Σοκ με τις τιμές για μια ξαπλώστρα – «Αλμυρή» επιλογή η παραλία

Η ακρίβεια συνεχίζει να χτυπάει κόκκινο στην Ελλάδα και σε μια περίοδο δύσκολη λόγω των ακραίων καιρικών συνθηκών βάζει στοπ στους Έλληνες ακόμη και μια βουτιά στην παραλία.

Με την θερμοκρασία να χτυπάει κόκκινο και τη ζέστη να είναι ανυπόφορη, οι επίδοξοι λουόμενοι ρίχνονται στη μάχη για μια ξαπλώστρα, όμως οι τιμές είναι απαγορευτικές.

Ακρίβεια: Σοκ με τις τιμές για μια ξαπλώστρα – «Αλμυρή» επιλογή η παραλία

Μπορεί οι παραλίες να είναι sold out και να χρειάζεται ακόμη και κράτηση για την εξασφάλιση μιας θέσης σε αυτές, όμως ακόμη και μια βουτιά στην Ελλάδα αξίζει χρυσάφι.

Πιο συγκεκριμένα και σύμφωνα με όσα αναφέρει το κανάλι του Mega, στον Άλιμο τις καθημερινές ημέρες, η είσοδος κοστολογείται στα 8€ το άτομο και το σετ της ξαπλώστρας στα 17€, ενώ το σαββατοκύριακο η είσοδος ανέρχεται στα 10€ και το σετ στα 22.

Στη Βούλα, ένας λουόμενος τις καθημερινές θα κληθεί να πληρώσει 7€ είσοδο και από 20- 40€ το σετ ξαπλώστρας, ενώ το σαββατοκύριακο θα πληρώσει 8,5€ είσοδο και από 30- 50€ το σετ.

Τέλος, στη Βουλιαγμένη για μία καθημερινή ημέρα θα δώσει 10€ για την είσοδο στην παραλία και το σαββατοκύριακο το κόστος για την είσοδο ανέρχεται στα 15€, ενώ δεν υπάρχει χρέωση για τις ξαπλώστρες.

«Αλμυρή» επιλογή η παραλία στην Αττική λοιπόν..

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακρίβεια: Σοκ με τις τιμές για μια ξαπλώστρα – «Αλμυρή» επιλογή η παραλία», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.