ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Απαγορευτικά για τους Έλληνες – Στα ύψη οι τιμές!

Απαγορευτικά για τους Έλληνες τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια - Στα ύψη οι τιμές τους!
Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Απαγορευτικά για τους Έλληνες – Στα ύψη οι τιμές!

Τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια έχουν χτυπήσει κόκκινο και οι τιμές βρίσκονται στα ύψη κάτι που σημαίνει πως πλέον οι Έλληνες και να θέλουν δεν μπορούν να κάνουν τουρισμό!

Οι Έλληνες να κάνουν διακοπές off – season και να μην πιάνουν χώρο για να μην ενοχλούν τους τουρίστες είχε δηλώσει πρόσφατα ο Άρης Πορτοσάλτε.

Είναι να απορεί κανείς με το… θράσος των Ελλήνων που θέλουν να απολαύσουν το καλοκαίρι στη χώρα τους!

Τα είπε και ο Άρης Πορτοσάλτε, για να μην κουράζεται και η κυβέρνηση να μετατρέπει τους Έλληνες σε ξένους μέσα στην ίδια τους τη χώρα

Η κυβέρνηση φαίνεται όμως πως έχει βαλθεί να ικανοποιήσει αυτή του την επιθυμία και να κόψει μια και καλή από τους πολίτες της χώρας κάθε σκέψη για διακοπές.

Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Απαγορευτικά για τους Έλληνες – Στα ύψη οι τιμές!

Κι αυτό γιατί η ακρίβεια στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια είτε βάζει φρένο στα όποια σχέδια τους για απόδραση σε κάποιο από τα ελληνικά νησιά είτε τους στρέφει σε άλλες λύσεις οι οποίες μπορεί να προσεγγίσει κανείς, οδικώς.

Οι τιμές των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έχουν πάρει φωτιά, ιδίως τώρα που ξεκινάει η high season, το ίδιο όμως και τα ξενοδοχεία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το κανάλι του Mega, μια οικογένεια με δύο παιδιά από πέντε έως δέκα ετών θα χρειαστεί να δώσει για τα εισιτήρια 530 ευρώ με το πλοίο της γραμμής και 656 ευρώ με ταχύπλοο αν θελήσει να επισκεφθεί για παράδειγμα το νησί της Πάρου.

Αν η επιλογή τους όμως αφορά την Σέριφο, το κόστος μόνο για το ταξίδι οικογένειας με παιδιά άνω των δέκα ετών και το αυτοκίνητό τους ξεκινά από τα 411 ευρώ και φθάνει και τα 663 ανάλογα με τον τύπο του πλοίου.

Και όλα αυτά χωρίς να υπολογιστούν τα όποια έξοδα για τη διατροφή και τη διασκέδαση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Απαγορευτικά για τους Έλληνες – Στα ύψη οι τιμές!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Λευτέρης Παυλίδης

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.