ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλεξανδρούπολη: Αιματηρή συμπλοκή 10 οπαδών!

Τέσσερις τραυματίες και 6 συλλήψεις
Αλεξανδρούπολη: Αιματηρή συμπλοκή 10 οπαδών!

Αιματηρή συμπλοκή μεταξύ 10 ατόμων σημειώθηκε το απόγευμα της Κυριακής.

Συγκεκριμένα, στην περιοχή ΕΟΤ στην Αλεξανδρούπολη, στο παραλιακό μέτωπο της πόλης, ανάμεσα σε δύο οργανωμένες πλαζ.

Σύμφωνα με πληροφορίες τα νεαρά άτομα συνεπλάκησαν για λογούς οπαδικών διαφορών με αποτέλεσμα να προκληθούν επικίνδυνες σωματικές βλάβες σε τέσσερα άτομα.

Οι πληροφορίες του ThrakiSportS κάνουν λόγο για αναβίωση παλιάς κόντρας που υπάρχει τα τελευταία χρόνια στην πόλη ανάμεσα σε οπαδούς του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ.

Το ενδιαφέρον είναι ότι όλα αυτά συνέβησαν αφότου κάποιοι από τους εμπλεκόμενους έπαιζαν καλοκαιρινό άθλημα στην παραλία.

Μετά το περιστατικό και την άγρια όπως αποδείχθηκε συμπλοκή, έσπευσαν στο σημείο αστυνομικές δυνάμεις και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που μετέφεραν τους τραυματίες στο νοσοκομείο. Μάλιστα, οι δύο νοσηλεύονται (προφανώς και λόγω ιδιότητας) σε στρατιωτικό νοσοκομείο.

Όπως έγινε γνωστό το μεσημέρι της Δευτέρας, συνολικά έξι άτομα συνελήφθησαν και κρατούνται στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα μάλιστα με το e-evros, στο σημείο βρέθηκαν μπουκάλια μπύρας σπασμένα τα οποία έφεραν ίχνη  αίματος.

Το reportal από από την πλευρά του επιβεβαιώνει οι ομάδες των νεαρών είχαν «διαφορές» αθλητικού τύπου αλλά προσθέτει ότι «αν και υπάρχουν διαθέσιμες όλες οι λεπτομέρειες, δεν θα υπεισέλθουμε σε αυτές επειδή αυτό που πρέπει να καταδικαστεί είναι η λανθάνουσα συμπεριφορά και όχι ο αθλητισμός, τα αθλήματα, οι ομάδες και οι φίλαθλοι».

Στόχος είναι «να καταδικαστούν οι λανθάνουσες συμπεριφορές που δεν χαρακτηρίζουν το φίλαθλο κοινό της Αλεξανδρούπολης συνολικά, αλλά εντοπίζονται μεμονωμένα και σε ορισμένες περιπτώσεις (όπως η συγκεκριμένη) φτάνουν στην υπερβολή», καταλήγει στην ανάρτησή του το reportal.

ΠΗΓΗ: thrakisports.gr

Απίστευτο βίντεο μέσα από λεωφορείο! «Κολλημένοι» σαν… σαρδέλες! (vid)

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλεξανδρούπολη: Αιματηρή συμπλοκή 10 οπαδών!», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.