ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξης Κούγιας – Λάρισα: Μιλά για την υπόθεση βιασμού 44χρονης εκπαιδευτικού από τον διευθυντή της

Για την υπόθεση του βιασμού της 44χρονης εκπαιδευτικού από προϊστάμενο της μίλησε ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος είναι συνήγορος του κατηγορούμενου.
Αλέξης Κούγιας –  Λάρισα: Μιλά για την υπόθεση βιασμού 44χρονης εκπαιδευτικού από τον διευθυντή της

Ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας έχει αναλάβει την υπεράσπιση του κατηγορούμενου για βιασμό της 44χρονης μητέρας εκπαιδευτικού στη Λάρισα.

Στην εκπομπή Open Weekend μίλησε ο Αλέξης Κούγιας και την Ελένη Τσολάκη, αναλύοντας τα μέχρι τώρα δεδομένα του κατηγορητηρίου.

Η υπόθεση έχει σοκάρει την τοπική κοινωνία της Λάρισας. Στη μηνυτήρια αναφορά της, η 44χρονη εκπαιδευτικός, μητέρα δύο παιδιών και σύζυγος αξιωματικού του Στρατού κατήγγειλε τον βιασμό από προϊστάμενο της μέσα σε αμάξι.

Σύμφωνα με την ίδια, μετά από μία συνηθισμένη βραδινή έξοδο συναδέλφων βρέθηκε στο αμάξι με τον προϊστάμενο γυρνώντας σπίτι. Εκεί, δέχτηκε επίθεση από τον ίδιο ο οποίος την ακινητοποίησε και την βίασε με την ίδια να ισχυρίζεται ότι είχε «παγώσει» μην μπορώντας να συνειδητοποιήσει τι γίνεται.

Αλέξης Κούγιας: «Υπάρχουν ερωτήματα για το συμβάν»

Για τον κατηγορούμενο, μετά τη δημοσιοποίηση του συμβάντος το οποίο έχει πάρει πλέον το δρόμο των δικαστηρίων, σύμφωνα με τον συνήγορο της γυναίκας, υπάρχουν άλλες 17 γυναίκες που ισχυρίζονται ότι έχουν πέσει θύματά του. Ο ίδιος αρνείται κατηγορηματικά το οτιδήποτε φυσικά.

Ο κ. Κούγιας ανέφερε στις δηλώσεις του ότι δεν έχει διαβάσει ακόμη τη δικογραφία ούτε έχει βρεθεί ακόμη με τον πελάτη του για να κρίνει τι άτομο είναι. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα είπε ο ίδιος, υπάρχουν αρκετά ερωτήματα από την πλευρά του για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό.

Αναλυτικά, αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το συμβάν έλαβε μέρος σε απομακρυσμένο σημείο από τη Λάρισα, περίπου 45 λεπτά με το αμάξι. Έπειτα δήλωσε ότι προκαλούν απορίες οι αναφορές ότι η παρέα είχε μαζί της αλκοόλ και ότι «πήγαν στα πίσω καθίσματα».

Τα λεγόμενα αυτά βέβαια δεν γνωρίζει ακόμη αν είναι αλήθεια καθώς τα διάβασε στο διαδίκτυο και δεν έχει διαβάσει ακόμη τη δικογραφία.

Σύμφωνα με τον πελάτη του πάντως υπάρχει μεγάλη σκοπιμότητα πίσω από τις καταγγελίες και ο ίδιος θα απαντήσει με μηνήσεις για συκοφαντική δυσφήμιση.

Τέλος, ο Αλέξης Κούγιας ισχυρίστηκε πως δεν πιστεύει ότι υπάρχουν πράγματι 17 άλλες περιπτώσεις και ότι αν πράγματι αποδειχτούν αληθινές, ο ίδιος δεν έχει σκοπό να ασχοληθεί με την υπόθεση.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξης Κούγιας – Λάρισα: Μιλά για την υπόθεση βιασμού 44χρονης εκπαιδευτικού από τον διευθυντή της», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ευαγγελία Κουτσιανούδη

Η Ευαγγελία Κουτσιανούδη γεννήθηκε το 1994 στην Αλεξανδρούπολη και τα τελευταία χρόνια ζει στη Θεσσαλονίκη. Από μικρή ηλικία λατρεύει τον αθλητισμό. Παρακολουθεί ιδιαίτερα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Formula 1 ενώ η μεγάλη της αδυναμία είναι το Τένις