ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλέξης Τσίπρας: Άλλαξε look! (pics)

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε… άλλος άνθρωπος με νέο λουκ! Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στην πρώτη συνεδρίαση μετά το καλοκαίρι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ. 30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα +21 Παίξε υπεύθυνα Κατά την επιστροφή του από τις διακοπές, ο πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης ήταν εμφανώς μαυρισμένος, αλλά και με...
Αλέξης Τσίπρας: Άλλαξε look! (pics)

Ο Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε… άλλος άνθρωπος με νέο λουκ!

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας εμφανίστηκε στην πρώτη συνεδρίαση μετά το καλοκαίρι της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ.

30.000 live παιχνίδια κάθε μήνα, αμέτρητα στοιχήματα
+21 Παίξε υπεύθυνα

Κατά την επιστροφή του από τις διακοπές, ο πρόεδρος του κόμματος της αντιπολίτευσης ήταν εμφανώς μαυρισμένος, αλλά και με μούσι!

Εκτός από την αλλαγή στην εμφάνιση, ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης φορούσε μάσκα για τον κορονοϊό, τηρώντας παράλληλα τις απαραίτητες αποστάσεις.

Δείτε τις χαρακτηριστικές φωτογραφίες:

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ SPORTIME ONLINE

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλέξης Τσίπρας: Άλλαξε look! (pics)», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.