ΚΟΙΝΩΝΙΑ

 Αλέξης Τσίπρας: «Το Μάτι δεν θα ξεχαστεί»

Στοίχημα το να αναγεννηθεί το Μάτι, ανέφερε μεταξύ άλλων ο Αλέξης Τσίπρας
 Αλέξης Τσίπρας: «Το Μάτι δεν θα ξεχαστεί»

Πως δεν θα ξεχαστεί η τραγωδία που έλαβε χώρα στο Μάτι, διαβεβαίωσε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας τις επιτροπές κατοίκων, με τις οποίες συναντήθηκε το πρωί της Τρίτης.

«Είμαι εδώ για να δώσω το μήνυμα ότι το Μάτι δεν θα ξεχαστεί μετά το πέρας της θλιβερής δημοσιότητας των πρώτων ημερών» ανέφερε  χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και συνέχισε λέγοντας πως:

«Είναι ένα στοίχημα να αναγεννηθεί το Μάτι, να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες, οι κάτοικοι αλλά και να αντιμετωπιστούν χρόνιες στρεβλώσεις και παθογένειες στην περιοχή».

Ο Αλέξης Τσίπρας επιπρόσθετα ζήτησε από τους κατοίκους της περιοχής να τον ενημερώσουν για τα αιτήματα που του είχαν θέσει σε προηγούμενη συνάντηση καθώς και για το πόσα από αυτά προχώρησαν.

«Μάχη δίνουμε. Ήρθα για να ακούσω από εσάς τους κατοίκους ποιες είναι οι άμεσες ανάγκες και οι ποιοι οι στόχοι που πρέπει να επικεντρώσουμε» είπε ακόμα ο Πρωθυπουργός.

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο « Αλέξης Τσίπρας: «Το Μάτι δεν θα ξεχαστεί»», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Sportime Team

Αρθρογραφεί στο Sportime.GR και είναι συντάκτης του άρθρου αυτού.