ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αλήθεια τώρα; Η συνοδεία υπουργού πέρασε με κόκκινο και έδειραν πολίτη επειδή τους έκανε παρατήρηση;

Αλήθεια τώρα; Είναι δυνατόν να είναι πραγματικό γεγονός; Και όμως κάτι τέτοιο υποστηρίζουν χρήστες του διαδικτύου. Σύμφωνα λοιπόν με ποστ στο Twitter «αστυνομικοί που συνόδευαν υπουργό πέρασαν με κόκκινο και παραλίγο να σκοτώσουν έναν πολίτη», όμως όπως σημειώνεται το αποτέλεσμα ήταν «αντί να ζητήσουν συγγνώμη, βγήκαν από τα αμάξια τους και άρχισαν να βαράνε τον...
Αλήθεια τώρα; Η συνοδεία υπουργού πέρασε με κόκκινο και έδειραν πολίτη επειδή τους έκανε παρατήρηση;

Αλήθεια τώρα; Είναι δυνατόν να είναι πραγματικό γεγονός; Και όμως κάτι τέτοιο υποστηρίζουν χρήστες του διαδικτύου.

Σύμφωνα λοιπόν με ποστ στο Twitter «αστυνομικοί που συνόδευαν υπουργό πέρασαν με κόκκινο και παραλίγο να σκοτώσουν έναν πολίτη», όμως όπως σημειώνεται το αποτέλεσμα ήταν «αντί να ζητήσουν συγγνώμη, βγήκαν από τα αμάξια τους και άρχισαν να βαράνε τον πολίτη και όποιον άλλο πήγαινε να τον βοηθήσει».

Δεν έχει γίνει ακόμα δυνατό να επιβεβαιωθεί το συγκεκριμένο περιστατικό το οποίο έχει γίνει τρεντ στο twitter, όμως αναμένεται η επίσημη θέση της Αστυνομίας για τα δημοσιεύματα.

Όπως έγινε γνωστό μετά την έκταση που πήρε το περιστατικό, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώθηκε ότι «ανατέθηκε στην Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων Σωμάτων Ασφαλείας η διερεύνηση της εμπλοκής αστυνομικού με ιδιώτη σε χθεσινό περιστατικό, που απεικονίζεται σε βίντεο που έχει αναρτηθεί σε ιστοσελίδες στο διαδίκτυο, στη συμβολή των οδών Μιχαλακοπούλου και Ξενίας».

https://twitter.com/koukloforos/status/1254893087928848395?s=19&fbclid=IwAR3a6isgzfhMb2x4tZmxosFPQhcx9E4tutjhmV6yumNnb6OCB7jIq5LUHMU

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αλήθεια τώρα; Η συνοδεία υπουργού πέρασε με κόκκινο και έδειραν πολίτη επειδή τους έκανε παρατήρηση;», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.