ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανασχηματισμός: Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω ρούχα στον Μανωλιό»

Μήνυμα χωρίς παραλήπτη το συλλαλητήριο της 28ης Φλεβάρη - Ένας ανασχηματισμός αποτυχίας που ανακυκλώνει όλα τα πρόσωπα που καταγγέλλει ο λαός
Ανασχηματισμός: Πρόγραμμα «Ανακυκλώνω – Αλλάζω ρούχα στον Μανωλιό»

Τα φουσκωμένα λόγια για δήθεν τολμηρό ανασχηματισμό στην κυβέρνηση Μητσοτάκη, αποδείχτηκαν ακριβώς αυτό: μια φούσκα που έσπασε και δεν την υπολογίζει κανείς. Ο πρωθυπουργός συνεχίζει να δείχνει με τις κινήσεις του ότι δεν καταδέχεται να λάβει κανένα μήνυμα από τον εξοργισμένο λαό.

Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης θυμίζει το παιχνίδι με τις μουσικές… καρέκλες. Έχουμε τα ίδια φθαρμένα πρόσωπα να περιτριγυρίζουν την εξουσία μέχρι να δοθεί το σύνθημα και ο καθένας να κάτσει στην καρέκλα που θα βρει… άδεια μπροστά του. Μάλιστα οι περισσότεροι – αποδοκιμασμένοι από τον λαό – υπουργοί, δεν άλλαξαν καν καρέκλα. Έμειναν… βιδωμένοι στις θέσεις τους.

Ο υπουργός Δικαιοσύνης για «τα… μπάζα», Γιώργος Φλωρίδης, ήταν από εκείνους που στρογγυλοκάθισε στην ίδια θέση, παρά τις χυδαίες δηλώσεις του που εξόργισαν τις οικογένειες των θυμάτων των Τεμπών. Ήταν εκείνος που έλεγε ότι όσοι μιλούν για μπάζωμα είναι για τα μπάζα. Και ήταν εκείνος που είχε πει ότι τα μπάζα με τα υπολείμματα των νεκρών δεν πετάχτηκαν αλλά «πήγαν λίγο… παραπέρα». Και ένα ακόμα από τα συνειδητά ψεύδη που είχε πει ήταν ότι η αλλοίωση του χώρου έγινε για λόγους… ασφαλείας επειδή περνούσε αγωγός φυσικού αερίου από το σημείο, για να αποδειχτεί τελικά ότι ο αγωγός βρισκόταν 100 ολόκληρα μέτρα μακριά από το σημείο της τραγωδίας.

Αμετακίνητη στη θέση της και η «ισόβια» υπουργός καταστροφής του Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη. Παρά την έκθεση ντροπής στην Εθνική Πινακοθήκη και τη γενικότερη στήριξη της Μενδώνη σε όποιον υβρίζει την ορθοδοξία, ο Μητσοτάκης στηρίζει με κλειστά μάτια το καταστροφικό έργο της υπουργού. Παρά την κατακραυγή που εκφράστηκε από την πλειοψηφία των πολιτών για τα αισχρά έργα της πινακοθήκης, ο πρωθυπουργός αγνόησε επιδεικτικά και αυτό το μήνυμα.

Στο ίδιο μετερίζι θα συνεχίσει και ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης, παρά την έντονη φημολογία ότι υπήρχαν σκέψεις να υποβαθμιστεί ο ρόλος του στο νέο ανασχηματισμό. Αν κάποιος έκανε την περισσότερη επικοινωνιακή ζημιά στο Μαξίμου, αυτός ήταν ο Γεωργιάδης με τις καθημερινές του προκλητικές δηλώσεις. Ξεφώνιζε πριν το ιστορικό συλλαλητήριο της 28ης Φεβρουαρίου ότι όσοι συμμετέχουν στηρίζουν την… Κωνσταντοπούλου, παρομοίαζε την κυβέρνηση με τον… Χριστό, έλεγε ότι χωρίς το Μητσοτάκη θα καταστραφεί η χώρα, αποκαλούσε «όχλο» τους διαμαρτυρόμενους πολίτες και καλούσε τους νεοδημοκράτες να εξοργιστούν.

Αμετακίνητος και ο πιο ενδοτικός υπουργός Εξωτερικών της Μεταπολίτευσης, Γιώργος Γεραπετρίτης, που δεν παύει να ντροπιάζει τη χώρα με τις συνεχείς «υποκλίσεις» του. Ασταμάτητα τα σκάνδαλα στα ελληνοτουρκικά, στο Μακεδονικό, στη σφαγή χριστιανών στη Συρία, αλλά ακόμα και στην ανάμειξή του Γεραπετρίτη στη σύσκεψη του μπαζώματος στα Τέμπη, που αποκαλύφθηκε από το περιβόητο e-mail Τριαντόπουλου.

Επιβράβευση για την παταγώδη αποτυχία του έλαβε και ο υπουργός Προστασία του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο οποίος απέτυχε να προστατέψει το μεγαλειώδες συλλαλητήριο για τα Τέμπη, αφήνοντας το παρακράτος με τις κουκούλες να εκτελέσει τη συνήθη αποστολή του. Επί Χρυσοχοΐδη η εγκληματικότητα έχει πάρει την ανιούσα, και καμία από τις δολοφονίες όπου εμπλέκεται ο υπόκοσμος δεν έχει εξιχνιαστεί.

Η Δόμνα Μιχαηλίδου ανέλαβε το υπουργείο Οικογένειας, η οποία δεν είχε κανένα πρόβλημα να γίνονται «μαραθωνοδρόμοι» οι μαθητές περπατώντας χιλιόμετρα για να πάνε στο σχολείο τους, προκειμένου να μπορεί η κυβέρνηση να κλείνει σχολεία. Έλεγε ότι ο εθνικός ύμνος και η έπαρση σημαίας στα σχολεία ανήκουν στο… χθες και στήριζε όλα τα αίσχη που διδάσκονται στα σχολικά βιβλία. Με λίγα λόγια την πιο ακατάλληλη πολιτικό για την αγωγή των παιδιών, ο Μητσοτάκης την έκανε υπουργό Οικογένειας.

Ο Μάκης Βορίδης που κι εκείνος έδωσε ρεσιτάλ προκλητικότητας προς τη Μαρία Καρυστιανού, τις χαροκαμένες οικογένειες και ολόκληρο τον ελληνικό λαό, έγινε υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου, με τον Μητσοτάκη να θέλει να δώσει μια φιλο-τραμπική στροφή στο συγκεκριμένο χαρτοφυλάκιο, ωστόσο μένει να δούμε αν θα είναι μόνο θέμα βιτρίνας.

Τα μόνα τρία πρωτοκλασάτα στελέχη που τέθηκαν εκτός κυβέρνησης, δεν είναι πρόσωπα που συγκεντρώνουν μεγάλο μερίδιο στην οργή και την αγανάκτηση του λαού. Ο υπουργός Μεταφορών και Υποδομών, Χρήστος Σταϊκούρας, ο υπουργός Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης και ο υπουργός Μετανάστευσης και Ασύλου Νίκος Παναγιωτόπουλος.

Για άλλη μια φορά ο Κυριάκος Μητσοτάκης άφησε αναπάντητο το λαϊκό μήνυμα και την οργή του κόσμου. Ο πρωθυπουργός είναι όμηρος του κομματικού σωλήνα που ο ίδιος έχει καθιερώσει, με τους αρμούς της διαπλοκής να είναι τόσο εύθραυστοι που δεν μπορεί να αλλάξει απολύτως τίποτε. Είναι βέβαιο ότι αυτός ο ανασχηματισμός δεν πρόκειται να μειώσει στο ελάχιστο την αγανάκτηση που εκφράζουν οι πολίτες για τα Τέμπη και όλα τα άλλα κρίσιμα θέματα. Είναι ένας αποτυχημένος ανασχηματισμός που δεν καταφέρνει ούτε καν να κερδίσει χρόνο.

Ολόκληρη η σύνθεση της νέας κυβέρνησης:

Πρωθυπουργός: Κυριάκος Μητσοτάκης

Αντιπρόεδρος: Κωστής Χατζηδάκης

Υπουργείο Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών

Υπουργός: Κυριακος Πιερακάκης

Αναπληρωτής Υπουργός: Νίκος Παπαθανάσης

Υφυπουργός: Γιωργος Κώτσηρας

Υφυπουργός: Θάνος Πετραλιάς

Υπουργείο Εξωτερικών

Υπουργός: Γιώργος Γεραπετρίτης

Υφυπουργός: Αλεξάνδρα Παπαδοπούλου

Υφυπουργός: Τάσος Χατζιβασιλείου

Υφυπουργός: Γιάννης Λοβέρδος

Υπουργείο Εθνικής Άμυνας

Υπουργός: Νίκος Δένδιας

Υφυπουργός: Θανάσης Δαβάκης

Υπουργείο Εσωτερικών

Υπουργός: Θοδωρής Λιβάνιος

Υφυπουργός αρμόδιος για θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης: Βασίλης Σπανάκης

Υφυπουργός αρμόδιος για Θέματα Μακεδονίας- Θράκης: Κώστας Γκιουλέκας

Υφυπουργός: Βιβή Χαραλαμπογιάννη

Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού

Υπουργός: Σοφία Ζαχαράκη

Αναπληρωτής Υπουργός με αρμοδιότητα τον Αθλητισμό: Γιάννης Βρούτσης

Υφυπουργός: Νίκος Παπαιώαννου

Υφυπουργός: Κώστας Βλάσης

Υπουργείο Υγείας

Υπουργός: Άδωνις Γεωργιάδης

Αναπληρώτρια Υπουργός: Ειρήνη Αγαπηδάκη

Υφυπουργός: Δημήτρης Βαρτζόπουλος

Υφυπουργός: Μάριος Θεμιστοκλέους

Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

Υπουργός: Χρίστος Δήμας

Υφυπουργός: Κώστας Κυρανάκης

Υφυπουργός: Νίκος Ταχιάος

Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Υπουργός: Σταύρος Παπασταύρου

Υφυπουργός: Νίκος Ταγαράς

Υφυπουργός: Νίκος Τσάφος

Υπουργείο Ανάπτυξης

Υπουργός: Τάκης Θεοδωρικάκος

Υφυπουργός: Αρίστος Δοξιάδης

Υφυπουργός: Λάζαρος Τσαβδαρίδης

Υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

Υπουργός: Νίκη Κεραμέως

Υφυπουργός: Κώστας Καραγκούνης

Υφυπουργός: Άννα Ευθυμίου

Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη

Υπουργός: Μιχάλης Χρυσοχοΐδης

Υφυπουργός: Γιάννης Λαμπρόπουλος

Υπουργείο Δικαιοσύνης

Υπουργός: Γιώργος Φλωρίδης

Υφυπουργός: Γιάννης Μπούγας

Υπουργείο Πολιτισμού

Υπουργός: Λίνα Μενδώνη

Υφυπουργός: Ιάσων Φωτήλας

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου

Υπουργός: Μάκης Βορίδης

Υφυπουργός: Σέβη Βολουδάκη

Υπουργείο Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας

Υπουργός: Δόμνα Μιχαηλίδου

Υφυπουργός: Έλενα Ράπτη

Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Υπουργός: Κώστας Τσιάρας

Υφυπουργός: Διονύσης Σταμενίτης

Υφυπουργός: Χρήστος Κέλλας

Υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής

Υπουργός: Βασίλης Κικίλιας

Υφυπουργός: Στέφανος Γκίκας

Υπουργείο Τουρισμού

Υπουργός: Όλγα Κεφαλογιάννη

Υφυπουργός: Άννα Καραμανλή

Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης

Υπουργός: Δημήτρης Παπαστεργίου

Υφυπουργός: Χρήστος Μπουκώρος

Υπουργείο Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας

Υπουργός: Γιάννης Κεφαλογιάννης

Υφυπουργός: Κώστας Κατσαφάδος

Υφυπουργός: Ευάγγελος Τουρνάς

Υπουργός Επικρατείας: Άκης Σκέρτσος

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ: Θανάσης Κοντογεώργης

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ και Κυβερνητικός Εκπρόσωπος: Παύλος Μαρινάκης

Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ: Γιώργος Μυλωνάκης

Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Ελευθέριος Ανδρώνης: «Γυναίκα σε Λεωφορείο»: Η Ελλάδα έχασε το λεωφορείο της αισθητικής

«Γυναίκα σε Λεωφορείο»: Η Ελλάδα έχασε το λεωφορείο της αισθητικής

Τραγικό άγαλμα στη Θεσσαλονίκη, που συμβολίζει τη... γυναίκα - Πως γίνεται να ορφάνεψε από έμπνευση η Ελλάδα, με τέτοιο πολιτισμό;

Ελευθέριος Ανδρώνης
Κοινωνία: Δεν κλείνει με τίποτα ο οχετός του Ψαριανού: «Έμπορο των Τεμπών» αποκάλεσε την Καρυστιανού – Πότε θα τον μαζέψουν οι κυβερνητικοί;

Δεν κλείνει με τίποτα ο οχετός του Ψαριανού: «Έμπορο των Τεμπών» αποκάλεσε την Καρυστιανού – Πότε θα τον μαζέψουν οι κυβερνητικοί;

Γλοιώδης όπως πάντα, ο Γρηγόρης Ψαριανός συνεχίζει απτόητος να γράφει αθλιότητες υπηρετώντας τα αφεντικά του

Κοινωνία
Κοινωνία: Νικόλαος Παπαδόπουλος: Απασφάλισε με τον Γιώργο Λιάγκα και τον κάλεσε να πάρει θέση για την εικόνα της Παναγίας με κέρατα και Ζαραλίκο

Νικόλαος Παπαδόπουλος: Απασφάλισε με τον Γιώργο Λιάγκα και τον κάλεσε να πάρει θέση για την εικόνα της Παναγίας με κέρατα και Ζαραλίκο

«Έλεος πια, σας παρακαλώ σεβαστείτε μας, Έλληνες ορθόδοξοι Χριστιανοί είμαστε», είπε φανερά συγκινημένος.

Κοινωνία
Κοινωνία: Στις 15 Μαρτίου δεν ψωνίζουμε: Κάλεσμα της ΕΕΚΕ για μποϊκοτάζ στην ακρίβεια

Στις 15 Μαρτίου δεν ψωνίζουμε: Κάλεσμα της ΕΕΚΕ για μποϊκοτάζ στην ακρίβεια

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 4ο χρόνο υπερβολικής ακρίβειας και τίποτα δεν δείχνει ικανό να σταματήσει την αισχροκέρδεια.

Κοινωνία
Κοινωνία: Τρικυμία εν κρανίω στη ΝΙΚΗ έφερε ο Νικόλαος Παπαδόπουλος και οι δημοσκοπήσεις – Πρόεδρος Εδεσσαϊκού έγινε ο υπεύθυνος επικοινωνίας – Σαστισμένοι από το ρεύμα υπέρ του βουλευτή β’ Θεσσαλονίκης

Τρικυμία εν κρανίω στη ΝΙΚΗ έφερε ο Νικόλαος Παπαδόπουλος και οι δημοσκοπήσεις – Πρόεδρος Εδεσσαϊκού έγινε ο υπεύθυνος επικοινωνίας – Σαστισμένοι από το ρεύμα υπέρ του βουλευτή β’ Θεσσαλονίκης

Αυτή τι στιγμή ο Νικόλαος Παπαδόπουλος αντιπροσωπεύει ένα σημαντικό ρεύμα στον κόσμο της ΝΙΚΗΣ και τα χιλιάδες μηνύματα συμπαράστασης αλλάζουν τις ισορροπίες.

Κοινωνία
Κοινωνία: Πρόεδρος της προανακριτικής Τριαντόπουλου το «κοράκι» των funds Παναγής Καππάτος – O κατάλληλος άνθρωπος για τον Μητσοτάκη

Πρόεδρος της προανακριτικής Τριαντόπουλου το «κοράκι» των funds Παναγής Καππάτος – O κατάλληλος άνθρωπος για τον Μητσοτάκη

Μετά τον ανεκδιήγητο Μαρκόπουλο της Εξεταστικής, τώρα ο Καππάτος που άρπαζε τα σπίτια του κοσμάκη θα ρίξει... φως στην υπόθεση των Τεμπών

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητσοτάκης μπροστά στα ονόματα των 57 νεκρών: Μάλλον μπέρδεψε το «υποκλίνομαι» με το «υποκρίνομαι»

Μητσοτάκης μπροστά στα ονόματα των 57 νεκρών: Μάλλον μπέρδεψε το «υποκλίνομαι» με το «υποκρίνομαι»

«Σόου» υποκρισίας μπροστά στις κάμερες έκανε ο πρωθυπουργός, ενώ εδώ και 2 χρόνια προσβάλλει τα θύματα των Τεμπών με κάθε δυνατό τρόπο.

Κοινωνία
Κοινωνία: Ορκωμοσία ΠτΔ – Κωνσταντίνος Τασούλας: Η κυβέρνηση φώναξε «άξιος» ενώ ο λαός έχει φωνάξει ήδη «ανάξιος»

Ορκωμοσία ΠτΔ – Κωνσταντίνος Τασούλας: Η κυβέρνηση φώναξε «άξιος» ενώ ο λαός έχει φωνάξει ήδη «ανάξιος»

Ξεπεσμός για την ποιότητα της δημοκρατίας, η ορκωμοσία ενός ΠτΔ που εκφράζει μόνο το κόμμα του και συνέβαλε στη συγκάλυψη των Τεμπών

Κοινωνία
Κοινωνία: Νικόλαος Παπαδόπουλος: «Να πάνε να δούνε πώς φυλάττουν τον τόπο του “εγκλήματος” όταν γίνεται έγκλημα σε ακαθαρσίες και πώς φυλάττουν τον τόπο του εγκλήματος όταν σκοτώνουν ελληνόπουλα»

Νικόλαος Παπαδόπουλος: «Να πάνε να δούνε πώς φυλάττουν τον τόπο του “εγκλήματος” όταν γίνεται έγκλημα σε ακαθαρσίες και πώς φυλάττουν τον τόπο του εγκλήματος όταν σκοτώνουν ελληνόπουλα»

«Να πάνε να δούνε πώς φυλάττουν τον τόπο του "εγκλήματος" όταν γίνεται έγκλημα σε ακαθαρσίες και πώς φυλάττουν τον τόπο του εγκλήματος όταν σκοτώνουν ελληνόπουλα».

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος: Να απομακρυνθούν άμεσα οι βλάσφημες κακοτεχνίες του Χριστόφορου Κατσαδιώτη που προσβάλλουν την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη

Μητροπολίτης Γλυφάδας Αντώνιος: Να απομακρυνθούν άμεσα οι βλάσφημες κακοτεχνίες του Χριστόφορου Κατσαδιώτη που προσβάλλουν την Ορθόδοξη Χριστιανική πίστη

Ότι «ο κατασκευαστής ενήργησε δήθεν μέσα στα όρια της ελευθερίας της τέχνης δεν ευσταθεί».

Κοινωνία
Κοινωνία: Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

Πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025

Δείτε αναλυτικά τι αναφέρουν τα πρωτοσέλιδα των αθλητικών εφημερίδων για την Πέμπτη 13 Μαρτίου 2025.

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος: Η ασυδοσία της «τέχνης» στο μεγαλείο της

Μητροπολίτης Πατρών Χρυσόστομος: Η ασυδοσία της «τέχνης» στο μεγαλείο της

«Δεν έχει ανάγκη υπερασπίσεως ο Κύριος μας, η η Παναγία μας και οι Άγιοί μας, αλλά εμείς έχομε χρέος να εκφράσωμε την αντίθεσή μας».

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Ας σοβαρευτούν οι καλλιτέχνες και όλοι αυτοί που τους υποστηρίζουν γιατί οι καιροί δεν ενδείκνυνται

Μητροπολίτης Μεσσηνίας Χρυσόστομος: Ας σοβαρευτούν οι καλλιτέχνες και όλοι αυτοί που τους υποστηρίζουν γιατί οι καιροί δεν ενδείκνυνται

«Εύλογα το λαϊκό θρησκευτικό αίσθημα ρωτά: Εάν θα μπορούσαν κάποιοι καλλιτέχνες να δημιουργήσουν αντίστοιχες παραμορφωτικές εκφράσεις προσώπων ή θεμάτων, τα οποία αφορούν το Κοράνι».

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος: Γιατί πάντα επιλέγουν να μειώνουν μορφές αγίων, της Παναγίας και του Χριστού μας;

Μητροπολίτης Καρπενησίου Γεώργιος: Γιατί πάντα επιλέγουν να μειώνουν μορφές αγίων, της Παναγίας και του Χριστού μας;

«Δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις και στο παρελθόν που κάποιοι εκθέτουν έργα τους προσβλητικά για την πίστη μας».

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολιτης Πειραιώς Σεραφείμ: Προσβολή του άρθρου 3 του Συντάγματος από την Εθνική Πινακοθήκη

Μητροπολιτης Πειραιώς Σεραφείμ: Προσβολή του άρθρου 3 του Συντάγματος από την Εθνική Πινακοθήκη

«Ασφαλώς, ο Θεός δεν έχει ανάγκη νομικής προστασίας, αλλά έχει ο πιστός».

Κοινωνία
Κοινωνία: Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος: Οι εικόνες δείχνουν συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι νοήματα ή έννοιες, συνεπώς δεν επιδέχονται ερμηνεία

Μητροπολίτης Ναυπάκτου Ιερόθεος: Οι εικόνες δείχνουν συγκεκριμένα πρόσωπα και όχι νοήματα ή έννοιες, συνεπώς δεν επιδέχονται ερμηνεία

«Εν προκειμένω, ο συγκεκριμένος καλλιτέχνης δεν ερμηνεύει απλώς ορισμένα σύμβολα, αλλά αποδομεί πρόσωπα».

Κοινωνία
Κοινωνία: Καλαβρύτων Ιερώνυμος: Γιατί πρέπει η Ορθοδοξία να μετατραπεί σε αντικείμενο αισθητικής διαστροφής;

Καλαβρύτων Ιερώνυμος: Γιατί πρέπει η Ορθοδοξία να μετατραπεί σε αντικείμενο αισθητικής διαστροφής;

«Εάν σήμερα επιτρέπεται και προβάλλεται το "αλλόκοτο" και το "παραμορφωμένο" ως ιδεώδες, ποιο θα είναι το επόμενο βήμα;»

Κοινωνία
Ελευθέριος Ανδρώνης: Βλασφημία στην Εθνική Πινακοθήκη: Περί τέχνης, ορίων και άλλων «δαιμονίων»

Βλασφημία στην Εθνική Πινακοθήκη: Περί τέχνης, ορίων και άλλων «δαιμονίων»

Απαντήσεις για τις πιο χιλιοειπωμένες ανοησίες που ακούστηκαν προς υπεράσπιση των βλάσφημων έργων στην Εθνική Πινακοθήκη

Ελευθέριος Ανδρώνης