ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ανοιξιάτικος και την Τετάρτη (22/2) ο καιρός – Μικρή πτώση της θερμοκρασίας

Η πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Καιρός: Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του καιρού για την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2023 από το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.
Συντάκτης: Βαγγέλης Λάσκαρης Χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό

Τι κι αν πλησιάζουμε στα τέλη Φλεβάρη; Ο καιρός μόνο… καταχείμωνο δε θυμίζει, μιας και οι ανοιξιάτικες θερμοκρασίες αναμένεται να συνεχιστούν και αύριο Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Πιο αναλυτικά, σε ολόκληρη τη χώρα θα επικρατήσουν πολύ καλές καιρικές συνθήκες, με σχετικά χαμηλές ελάχιστες θερμοκρασίες και σχετικά υψηλές για την εποχή μέγιστες θερμοκρασίες.

Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα σε πολλές περιοχές θα είναι περιορισμένη και κυρίως στα ηπειρωτικά θα σχηματιστούν ομίχλες.

Καιρός: Η πρόγνωση σε Αττική και Θεσσαλονίκη για την 22η Φεβρουαρίου 2023

Αττική: Περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες αραιές νεφώσεις. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα ενδέχεται να είναι τοπικά περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς και στα δυτικά του νομού δυτικοί με εντάσεις έως 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 19 βαθμούς.

Θεσσαλονίκη: Περιμένουμε ηλιοφάνεια και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη και ενδέχεται να σχηματιστούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν από διάφορες διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 18-19 βαθμούς.






Exit mobile version