ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αντώνης Σαμαράς: Ξεφτίλισε Μητσοτάκη για το γάμο ομοφυλόφιλων και είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη

Και τι δεν... είπε ο Αντώνης Σαμαράς αποδομώντας ένα προς ένα τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.
Αντώνης Σαμαράς: Ξεφτίλισε Μητσοτάκη για το γάμο ομοφυλόφιλων και είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη

Αντώνης Σαμαράς: Ξεφτίλισε τον… Κυριάκο Μητσοτάκη για το γάμο ομοφυλόφιλων, με την κυβέρνηση να απαντά κανένα… σχόλιο.

Ο Αντώνης Σαμαράς, σε μία αρχηγική ομιλία στη Βουλή είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη αναφορικά με το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομοφυλοφίλων, ξεγύμνωσε τα επιχειρήματα Σαμαρά και ανέδειξε ξεκάθαρα το ρεύμα στη Νέα Δημοκρατία που είναι αντίθετο στις κυβερνητικές κινήσεις.

Και τι δεν… είπε ο Αντώνης Σαμαράς αποδομώντας ένα προς ένα τα όσα είχε πει λίγο νωρίτερα ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ. Κυριάκος Μητσοτάκης.

Πρώτα απ’ όλα ο Αντώνης Σαμαράς τόνισε πως ο γάμος των ομοφυλόφιλων δεν είναι υποχρεωτικό πεδίο για την χώρα, έκανε λόγο για κυβερνητικό ψέμα, σημείωσε πως δεν αποτελεί ανθρώπινο δικαίωμα ενώ υπογράμμισε πως θα καταψηφίσει.

Στη συνέχεια έκανε λόγο για ανατροπή του οικογενειακού δικαίου με άμεσες επιπτώσεις σε όλη την κοινωνία ενώ μίλησε για προσχηματικά κυβερνητικά επιχειρήματα.

Αντώνης Σαμαράς: Ξεφτίλισε Μητσοτάκη για το γάμο ομοφυλόφιλων και είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη

Ο Αντώνης Σαμαράς υπογράμμισε τον κίνδυνο να διεκδικήσει η ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα να αντικατασταθεί ο τίτλος του πατέρας και της μητέρας με γονέας 1 και 2 ενώ επικαλέστηκε για το επιχείρημα του την επιστημονική έκθεση τους Βουλής.

«Θα χάνει η μάνα το παιδί και το παιδί τη μάνα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Σαμαράς για το κυβερνητικό νομοσχέδιο ενώ θύμισε στους βουλευτές της Ν.Δ. πως η Νέα Δημοκρατία είχε εκφραστεί υπό την τωρινή της ηγεσία αρνητικά το 2018 για την αναδοχή από ομόφυλα ζευγάρια. «Τότε δεν δεχτήκαμε την αναδοχή και τώρα δεχόματε την ίδια την τεκνοθεσία», πρόσθεσε.

Ο πρώην πρωθυπουργός έκανε λόγω για ιδεοληψίες που εμφανίστηκαν και στο παρελθόν και ξεχάστηκαν ή απέτυχαν ενώ τόνισε πως με το συγκεκριμένο νομοσχέδιο «οδηγούμε τον κόσμο στον απόλυτο κυνισμό, τον στρέφουμε εναντίον μας»

«Η ψήφος σας ακουμπά, την ψυχή, την συνείδηση και τις αγωνίες ολόκληρου του ελληνικού λαού», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης:

Τι είπαν οι βουλευτές της ΝΙΚΗΣ στη Βουλή για το γάμο ομοφυλοφίλων

Δημήτρης Νατσιός: Στο άρσεν και θήλυ εποίησεν αυτούς ο Θεός έπρεπε να τελειώσει η συνεδρίαση και να πάμε όλοι στα σπίτια μας

Διαβάσατε το άρθρο με τίτλο «Αντώνης Σαμαράς: Ξεφτίλισε Μητσοτάκη για το γάμο ομοφυλόφιλων και είπε τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη», όπου αναφέρθηκαν τα παρακάτω #tags (ετικέτες). Για σχετικά άρθρα επιλέξτε #tag.
Post on Facebook Post on X (Twitter) Post on LinkEdin Send this post with WhatsApp Send this post with Viber E-mail Post
Εγγραφείτε στα Σελίδα του του Sportime στην πλατφόρμα των Google news για άμεση κι έγκυρη ενημέρωση.
Διονύσης Αντωνέλλος

Ξεκίνησα με το blogging. Mετά με κέρδισε το ραδιόφωνο και αργότερα με νίκησε η τηλεόραση. Ενδιαφέρον για ότι συμβαίνει στα ελληνοτουρκικά. Τυχερός που γνώρισα κάποιους ανθρώπους και με έκαναν καλύτερο άνθρωπο.