ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συνολικά 164 πρόστιμα το πρώτο 24ωρο (vid)

Τριψήφιος ο αριθμός των προστίμων για την απαγόρευση κυκλοφορίας, καθώς όπως ανακοίνωσε η ελληνική αστυνομία διαπιστώθηκαν 164 παραβάσεις.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Συνολικά 164 πρόστιμα το πρώτο 24ωρο (vid)
Συντάκτης: Αλέξανδρος Κωτάκης Χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τριψήφιος ήταν ο αριθμός των προστίμων που επιβλήθηκαν το πρώτο 24ωρο εφαρμογής του μέτρου. Δηλαδή από τις 6 το πρωί της Δευτέρας (23/3) έως τις 6 το πρωί της Τρίτης (24/3), όπως δήλωσε εκπρόσωπος της ελληνικής αστυνομίας. 

Συγκεκριμένα οι παραβάσεις ανήλθαν στις 164 μετά από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν σε ολόκληρη την επικράτεια της χώρας.

Θυμίζουμε ότι το πρόστιμο για κάθε τέτοια παράβαση ανέρχεται στα 150 ευρώ όπως έχει ανακοινώσει από την Κυριακή (22/3) ο ίδιος ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ενας ξέχασε το έγγραφο στο σπίτι, άλλος αμέλησε να ενημερώσει για την έξοδό του με SMS από το κινητό του και κάποιος τρίτος απλώς δεν θέλησε να υπακούσει στις οδηγίες έκτακτης κίνησης στους δρόμους κάνοντας αυτό που… καταλαβαίνει!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σταϊκούρας: Και άλλα μέτρα για τους εργαζόμενους από βδομάδα

Πάντως σε οποιαδήποτε κατηγορία κι αν ανήκε, είτε δηλαδή δεν έφερε μαζί του το απαραίτητο δικαιολογητικό, τύπου Α (εργασίας) ή τύπου Β (πολίτη), το πρόστιμο των 150 ευρώ, δε το γλίτωσε.

«Το σημαντικότερο είναι να διαφυλάξουμε το αγαθό της δημόσιας υγείας» εξήγησε σε δηλώσεις του ο εκπρόσωπος Τύπου της ΕΛ.ΑΣ, Θεόδωρος Χρονόπουλος. Μάλιστα ξεκαθάρισε ότι οι αστυνομικοί έλεγχοι για την εφαρμογή του μέτρου θα συνεχιστούν με την ίδια ένταση.

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Το ρεπορτάζ για τα πρόστιμα

Exit mobile version